Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 καλημερα εχω εναν ssd 60 gb και μετα το φορματ παει 42 ξερετε πωσ μπορω να κερδισω χωρο να σβησω καποια αρχεια που δεν χρειαζονται? αν εχει κανενας ιδεα πωσ σβηνω και τι? ολοκληρωμενες προτασεις παρακαλω ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Κανείς βοήθεια ρε παιδιά ; ελεειστε τον αοματο :ρ Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 καλημερα εχω εναν ssd 60 gb και μετα το φορματ παει 42 ξερετε πωσ μπορω να κερδισω χωρο να σβησω καποια αρχεια που δεν χρειαζονται? αν εχει κανενας ιδεα πωσ σβηνω και τι? ολοκληρωμενες προτασεις παρακαλω ευχαριστω 42 γεμάτα ή 42 άδεια;;;Γιατί αν έχεις 42 άδεια δεν έχεις πρόβλημα. Δεν έχει νόημα να αλλάξεις κάτι από φρέσκια εγκατάσταση αφού θα χάσεις σε απόδοση,μπορείς μόνο να αφαιρέσεις το hybernation αν δεν το χρησιμοποιείς και αν μεταφέρεις το pagefile σε άλλον δίσκο (αν υπάρχει).
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 42 άδεια απλα θέλω να σβήσω τα περιττά και έχω άλλο δίσκο μπορείς να μου πεις πως γίνονται αυτα ; Sent from my iPhone using Insomnia
billst21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ διάβασε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα