b4ldazor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Απο οτι εχω δει το windows update λειτουργει με τις ωρες του!! Τα περασα σε ενα φιλε σημερα τα 8αρια τα Pro και επρεπε να παω και να τα κατεβασω!! Ενω στο δικο μου ,μου πεταξε τις γλωσσες στις προαιρετικες με την μια! φιλο*
sostos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Φιλαρακια , τα προγραμματα τον windows 7 τρεχουν κανονικα στα windows 8 ,για εχουν προβλημα?
greek85 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 SOS κατέβασα ελληνικό language pack από ξένο φόρουμ το περασα κανονικα και τωρα μου δημιουργησε προβληματα δεν ανοιγουν τα settings στο corner και επισης οταν παω στo change language settings του control panel φορτωνει για λιγο και μετα κλεινει μόνο του επισης μου χαλασε το regedit και την επαναφορα συστηματος
greek85 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 επισης δεν λειτουργει η δυνατοτητα refresh , μάλλον δεν το γλυτώνω το format
billst21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 θα κατεβασεις το ελληνικο language pack για 8 απο καπου και θα το εγκαταστησεις ετσι : δεξι κλι στο START -- RUN --- LPKSetup.exε μετα απο τα options της γλωσσας στον πινακα ελεγχου θα βαλεις γλωσσα εμφανισης τα ελληνικα κατέβασα ένα αρχείο el-GR_x64.win8lng πάω run--επιλέγω start και το LPKSetup.exε το κάνω επικόληση στο κενό? για εξήγησε μου σε παρακαλώ.
vaiosnov Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Απο οτι εχω δει το windows update λειτουργει με τις ωρες του!! Τα περασα σε ενα φιλε σημερα τα 8αρια τα Pro και επρεπε να παω και να τα κατεβασω!! Ενω στο δικο μου ' date='μου πεταξε τις γλωσσες στις προαιρετικες με την μια! φιλο*[/quote'] Φίλε μου, μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις το link του μέρους που τα κατέβασες σε ένα προσωπικό μήνυμα; Ευχαριστώ
vaiosnov Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μήπως κάποιος θα μπορούσε να μ δώσει (μέσω προσωπικού μ.) το μέρος που βρίκατε τα Windows 8 RTM;
Ξένος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Όλα τα πακέτα γλωσσών είναι στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=x7iEqBXqqXA Υποθέτω ότι η google έχει ελέγξει τη νομιμότητα αυτού του βίντεου.
vaiosnov Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εγώ δεν λέω για τα πακέτα γλωσσών λέω πού βρήκατε την Windows 8 RTM επειδή έχω ακούσει ότι θα είναι η ίδια με την έκδοση που θα βγει στις 26 του Οκτώβρη
Ξένος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εγώ δεν λέω για τα πακέτα γλωσσών λέω πού βρήκατε την Windows 8 RTM επειδή έχω ακούσει ότι θα είναι η ίδια με την έκδοση που θα βγει στις 26 του Οκτώβρη Εγώ πάντως δεν την έχω βρει και ούτε ψάχνω να την βρω!
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Όλα τα πακέτα γλωσσών είναι στο youtube: Υποθέτω ότι η google έχει ελέγξει τη νομιμότητα αυτού του βίντεου. Τα λινκ με τις γλώσσες που εχει κατω απο το βιντεο δεν λειτουργουν
Ξένος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τα λινκ με τις γλώσσες που εχει κατω απο το βιντεο δεν λειτουργουν Σε μένα λειτουργούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα