thessalonik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 παιδια πως βαζω ελληνικη γλωσσα στα Windows 8 Pro? Παω στον πινακα ελενχου αλλα δεν εχει καποια σχετικη επιλογη η εγω δεν την βλεπω. ευχαριστω.
b4ldazor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Έναρξη -> Windows update (κάνεις έλεγχο για νέες ενημερώσεις αν δν τις έχει κάνει μόνο του!!) -> Προαιρετικές ενημερώσεις -> Τικάρεις την Ελληνική γλώσσα την κατεβάζεις κ μετά πάς στον Πίνακα ελέγχου και την ορίζεις ως κύρια! Ελπίζω να βοήθησα! Καλημέρα! 2
NikosKallithea Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Έναρξη -> Windows update (κάνεις έλεγχο για νέες ενημερώσεις αν δν τις έχει κάνει μόνο του!!) -> Προαιρετικές ενημερώσεις -> Τικάρεις την Ελληνική γλώσσα την κατεβάζεις κ μετά πάς στον Πίνακα ελέγχου και την ορίζεις ως κύρια! Ελπίζω να βοήθησα! Καλημέρα! Μια απο τα ιδια δηλαδή, βλεπε windows 7
thessalonik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 μα εγω στα Windows 8 RTM αναφερομαι οχι στα 7
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 μα εγω στα Windows 8 RTM αναφερομαι οχι στα 7 Για τα 8 σου απαντησαν απλα η διαδικασια ειναι οπως στα 7αρια
thessalonik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Έναρξη -> Windows update (κάνεις έλεγχο για νέες ενημερώσεις αν δν τις έχει κάνει μόνο του!!) -> Προαιρετικές ενημερώσεις -> Τικάρεις την Ελληνική γλώσσα την κατεβάζεις κ μετά πάς στον Πίνακα ελέγχου και την ορίζεις ως κύρια! Ελπίζω να βοήθησα! Καλημέρα! Μολις το δοκιαμσα αλλα το update μου ελει πωε δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη ενημερωση μεχρι στιγμης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μολις το δοκιαμσα αλλα το update μου ελει πωε δεν υπαρχει καμια διαθεσιμη ενημερωση μεχρι στιγμης. Στις προερετικες ενημερωσεις απο κατω κοιταξες ?
thessalonik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 δεν αναφερει προαιρετικες ενημερωσεις μονο μια βασικη βρηκε για το windows defender. μα καλα εσεις πωβς μπορεσατε και το βαλατε?
pc_admin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 θα κατεβασεις το ελληνικο language pack για 8 απο καπου και θα το εγκαταστησεις ετσι : δεξι κλι στο START -- RUN --- LPKSetup.exε μετα απο τα options της γλωσσας στον πινακα ελεγχου θα βαλεις γλωσσα εμφανισης τα ελληνικα
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 θα κατεβασεις το ελληνικο language pack για 8 απο καπου και θα το εγκαταστησεις ετσι : δεξι κλι στο START -- RUN --- LPKSetup.exε μετα απο τα options της γλωσσας στον πινακα ελεγχου θα βαλεις γλωσσα εμφανισης τα ελληνικα Μια κουβεντα ειναι να βρει απο τωρα ελληνικο πακετο γλωσσαςς ακομα δεν κυκλοφορησαν επισημα... 1
thessalonik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 το βρηκα σε τορρεντ λινκ και το εβαλα. αληθεια δεν υπαρχει τροπος να γινει εγκαταστασηα πο τον πινακα ελγχου χωρις καποιος να τρεξει αυτην την εντολη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Νομιζω οταν βγουν τα επισημα στην εκδοση pro θα υπαρχει η δυνατοτητα να κατεβει απο τις ενημερωσεις.
Ξένος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μια κουβεντα ειναι να βρει απο τωρα ελληνικο πακετο γλωσσαςς ακομα δεν κυκλοφορησαν επισημα... Το el-gr.cab (31.6 MB) x86 το κατεβάζεις από εδώ: http://q.gs/1f5Zx
pc_admin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Υπαρχουν ηδη στο msdn οι εκδοσεις σε ολες τις γλωσσες (και ελληνικα win8 pro) κατεβασα και τις 2 εκδοσεις (32 κ 64 bit) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα