Μπομπ ο Μάστορας Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Γεια και χαρά... Σήμερα δοκίμασα να βρω έναν φίλο στο facebook αλλά προκύπτει ένα θέμα: Όταν κάνω search το επίθετό του, μου βγάζει κάτι άκυρα αποτελέσματα από ποστ άλλων κλπ.. Οπότε για να τα φιλτράρω, πατάω το people από δίπλα ώστε να βγάζει μόνο λογαριασμούς ατόμων του FB με αυτό το επίθετο.. Ενώ λειτουργούσε σωστά τόσο καιρό, σήμερα αντί για τα πρόσωπα με το επίθετο αυτό, μου βγάζει τα πρόσωπα από το "people you may know", ότι να ναι δηλαδή.. Δοκιμάστε το κι εσείς.. Λύνεται κάπως? Ευχαριστώ!
isay Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αφού τον βρεις, αποθήκευσε το url σαν bookmark (αγαπημένο). Έτσι δεν θα το ψάχνεις κάθε φορά. Άλλος τρόπος ειναι να τον κάνεις φίλο σου οπότε θα τον βρίσκεις στη λίστα των φίλων σου
Μπομπ ο Μάστορας Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μα δεν τον βρίσκω καν από την αναζήτηση για να κάνω αυτό που λες.. Η αναζήτηση όσον αφορά τους λογαριασμούς των χρηστών δε δουλεύει, σε αντίθεση με την αναζήτηση σε pages, groups κλπ που δουλεύει μια χαρά!
Centurion Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αν τον κάνεις αναζήτηση μέσω google; Βγάζει τίποτα;
Μπομπ ο Μάστορας Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Καλή η ιδέα σου Centurion, την έχω δοκιμάσει.. Επειδή όμως υπάρχουν πάρα πολλά άτομα με το επίθετο αυτό, θα ήθελα να μπορώ να τον ψάξω από το fb ώστε 1) να έχω εικόνα άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω κάποιο link και το βασικότερο 2) να μπορώ να ψάξω με επιπλέον κριτήρια όπως το σχολείο, την ηλικία κλπ...
Centurion Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δοκίμασα μια αναζήτηση σήμερα στο fb και λειτουργεί κανονικά. Μήπως να δοκίμαζες με κάποιον άλλο browser μπας και δουλέψει;
Μπομπ ο Μάστορας Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί οκ? Δοκίμασα από 2 browsers (firefox και chrome) και δε λειτουργεί σωστά.. Άσε που δεν παίζει να είναι θέμα browser.. Επίσης, δοκίμασα κι από έναν λογαριασμό φίλου να κάνω αναζήτηση προσώπου αλλά και πάλι δεν.. Να σου δώσω ένα παράδειγμα.. Έστω ότι θέλω να ψάξω τον Φουσέκη! Πάνω στο search γράφω Fousekis και από κάτω βγαίνουν τα 8 πρώτα αποτελέσματα πριν πατήσω το search (dropdown).. Άπό κάτω μου γράφει "See more results for Fousekis".. Είτε πατήσω αυτό, είτε απλά πατήσω το κουμπί του search, η αναζήτηση μου βγάζει μόνο posts by friends και web results σχετικά με το Fousekis.. Αν το φιλτράρω να μου βγάλει μόνο λογαριασμούς χρηστών, τότε αντί να μου βγάζει χρήστες με το όνομα Fousekis, μου βγάζει άτομα από το People you may know.. Ότι να ναι.. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το ίδιο κάνει και σε σένα, για τσέκαρέ το πάλι αν θες.. Σ' ευχαριστώ!
Centurion Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί οκ? Δοκίμασα από 2 browsers (firefox και chrome) και δε λειτουργεί σωστά.. Άσε που δεν παίζει να είναι θέμα browser.. Επίσης, δοκίμασα κι από έναν λογαριασμό φίλου να κάνω αναζήτηση προσώπου αλλά και πάλι δεν.. Να σου δώσω ένα παράδειγμα.. Έστω ότι θέλω να ψάξω τον Φουσέκη! Πάνω στο search γράφω Fousekis και από κάτω βγαίνουν τα 8 πρώτα αποτελέσματα πριν πατήσω το search (dropdown).. Άπό κάτω μου γράφει "See more results for Fousekis".. Είτε πατήσω αυτό, είτε απλά πατήσω το κουμπί του search, η αναζήτηση μου βγάζει μόνο posts by friends και web results σχετικά με το Fousekis.. Αν το φιλτράρω να μου βγάλει μόνο λογαριασμούς χρηστών, τότε αντί να μου βγάζει χρήστες με το όνομα Fousekis, μου βγάζει άτομα από το People you may know.. Ότι να ναι.. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το ίδιο κάνει και σε σένα, για τσέκαρέ το πάλι αν θες.. Σ' ευχαριστώ! Το δοκίμασα και το search και το "see more results" και δουλεύουν. Μπορεί να υπάρχει κάποιο bug που δεν εμφανίζεται σε όλους, μπορεί οτιδήποτε.
Μπομπ ο Μάστορας Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μάλλον, τι να πω.. Σε ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα