Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά... Σήμερα που ήμουν στο pc μου, ξαφνικά η οθόνη έσβησε. (το φωτάκι ηπταν ακόμα πράσινο, αλλά η οθόνη μαύρη). Από τότε όταν την ανάβω έχει εικόνα για μισό δευτερόλεπτο και μετά πάλι μαύρη... Πάμε για καινούρια, ή φτιάχνεται?

Η οθόνη είναι μια LG 19" που την έχω 6 χρόνια (οπ´ως και το pc μου)

Δημοσ.

Όχι, απλό browsing έκανα. Δεν έχει σχέση το pc, γιατί την αποσυνέδεσα και κανονικά θα έφραφε "Κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης" (ηπ κάτι τέτοιο, όταν δεν είχε σήμα έμπαινε σε standby), τώρα απλά ανάβει το backlight για μισό δευτερόλεπτο και μετά σβήνει.

Τι εννοείς μέσα? μην μπήκε τίποτα μέσα και τη βραχυκύκλωσε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι εννοώ αν βλέπεις αχνά εικόνα με τον τρόπο που υπέδειξα.

Επεξ/σία από άδικος
Δημοσ.

Μπορεις να συνδεσεις το pc σε αλλη οθονη? να βεβαιωθεις οτι δεν παιζει κατι με την καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Λοιπον. Τη συνέδεσα και με ένα laptop, και κάνει το ίδιο. Ανάβει και σβήνει αμέσως.

Και όχι δεν φαίνεται καθόλου εικόνα ούτε με φακό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάνει για πρόβλημα κάρτας... δεν γίνεται να ρίξεις μια ματιά στο windows update history, να δείς μήπως εγκαταστάθηκε κάτι που έχει να κάνει με την οθόνη και δεν το αντιλήφθηκες;

Ούπς! Πάσο...

Επεξ/σία από sargio01
Δημοσ.

Λογικά θα πάω να πάρω καινούρια μέσα στην εβδομαδα... Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, και όποιος ξέρει τίποτα παραπάνω, ας μου πει.

Δημοσ.

Για το αν φτιάχνεται και αν συμφέρει το κόστος επισκευής της καλύτερα να επικοινωνήσεις με το επίσημο service της LG.

Δημοσ.

Για το αν φτιάχνεται και αν συμφέρει το κόστος επισκευής της καλύτερα να επικοινωνήσεις με το επίσημο service της LG.

Ε όχι εκτός εγγύησης θα του'ρθει οικονομικότερα να πάρει καινούρια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...