Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Χαιρετώ το φόρουμ! Στο ψητό άμεσα: Θέλω ένα πρόγραμμα που να μου κρατάει (κρυπτογραφημένα προφανώς ή με κάποιο master password) μια λίστα με τα usernames/passwords που έχω σε διάφορα site/forum, τα οποία θα του εισάγω εγώ χειροκίνητα. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ
damastes Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 κάτι τέτοιο είχες στο μυαλό σου; Site: lastpass , ή σε δωρεαν keepas
άδικος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αν μπορείς να διαθέσεις 8 ευρά πάρε το roboform, ή τουλάχιστο δοκίμασε το. Αξίζει. Με 1 κλικ κάνεις όλα τα logins σου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ααα γεια σας, ευχαριστω πολυ! Θα τα δοκιμασω ολα.
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μπορείς και στο σημειωματάριο και το txt αρχείο να το συμπιέσεις με το winrar/winzip/7zip (ότι θέλεις) και να βάλεις έναν καλό κωδικό. Αν το κάνεις zip θα μπορείς να το ανοίξεις σε οποιονδίποτε υπολογιστή με xp/vista/7/linux Μπορείς να το κάνεις και στο word και να βάλεις κωδικό αλλά θα πρέπει να έχεις το word για να το ξαναδεις.
damastes Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μπορείς και στο σημειωματάριο και το txt αρχείο να το συμπιέσεις με το winrar/winzip/7zip (ότι θέλεις) και να βάλεις έναν καλό κωδικό. Αν το κάνεις zip θα μπορείς να το ανοίξεις σε οποιονδίποτε υπολογιστή με xp/vista/7/linux Μπορείς να το κάνεις και στο word και να βάλεις κωδικό αλλά θα πρέπει να έχεις το word για να το ξαναδεις. είναι η ποιο απλή λύση, αλλά με συμπλήρωμα + encryption 256AES (έχει το 7zip) + dropbox (ή κάποιο παρόμοιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα