babkar Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα,σήμερα στα ξαφνικά κόλλησε το iPhone 4 που έχω το έκανα hard reset κ όταν άνοιξε είχαν χαθεί όλοι οι κωδικοί (πχ το wifi του σπιτιού μου κτλ) ..δε λειτουργεί το iMessage μ λέει όλη τη μέρα άναμονη για ενεργοποίηση..έκανα επαναφορά στο default στις ρυθμίσεις δικτύου αλλα τπτ..έκανα update ο λογισμικό στο 5.1.1 αλλα και πάλι τπτ..καμία ιδέα ;;restore η Μονη λύση ; Sent from my iPhone using Insomnia
DimitrisM. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Επαναφερω το θεμα. Μετα απο restore που εκανα στο iphone (3gs , 6.1os) κανει εναν αιωνα ctivating. Καμια ιδεα; Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Επαναφερω το θεμα. Μετα απο restore που εκανα στο iphone (3gs , 6.1os) κανει εναν αιωνα ctivating. Καμια ιδεα;<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia εχεις καρτοκινητό; Μονάδες έχεις; Τί πάροχο Sent from my iPhone using Insomnia
DimitrisM. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Καρτοσυμβολαιο εχω εδω κι ενα χρονο και με το restore χθες, τα επαιξε. Μοναδες εχω. voda
iMarilina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 <p>Καρτοσυμβολαιο εχω εδω κι ενα χρονο και με το restore χθες, τα επαιξε. Μοναδες εχω. voda</p> Ειχα το ίδιο θέμα παλαιότερα και έφαγα τα τηλέφωνα με τη βόντα. Έχεις κάνει επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου απο τις ρυθμίσεις; Sent from my iPhone using Insomnia
Beerloah Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Επαναφερω το θεμα. Μετα απο restore που εκανα στο iphone (3gs , 6.1os) κανει εναν αιωνα ctivating. Καμια ιδεα; Sent from my iPhone using Insomnia Μάλλον θέμα ίντερνετ είναι, άλλαξε κανάλι στο router. Η συσκευή σου είναι jailbroken; κάνε και κανένα reset, πέρα του restore. Υ.Γ Το τι θέματα είχα στο iPhone 4s μου λόγο καναλιού στο ρούτερ δεν λέγονται...αργό app store, δεν έκανε updates, σερνόντουσαν οι εφαρμογές και νόμιζα ότι φταίει το iOS 6. Αυτό συμβαίνει για πολλούς τεχνικούς λόγους και οι συγκεκριμένες παρεμβολές, μπορεί να επηρεάσουν τη κεραία του iPhone σε αυτό το βαθμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα