Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τουλαχιστον αυτη η γραμμη και θεα θαλασσα εχει..και δεν ειναι τιγκα στους μεταναστες...Ας δουμε λιγο την πραγματικοτητα και να αφησουμε το καφρικο καλαμπουρι..Ολοι εξυπναδες λεμε...Μπραβο στο παιδι που εχει δουλεια..και να την κρατησει

Δημοσ.

οι μεταναστες τωρα τι σε πειραξαν? πολυ καλυτεροι απο καποιους Ελληναρες που καθονται διπλα σου στο λεωφορειο με ενα iphone κολλημενο στο τζαμι.

Δημοσ.

Επειδη μενω Πειραια..και το 040 εχω χρησιμοποιησει απειρες φορες..και το 049...αλλα και αλλες γραμμες..ειλικρινα το 904 ειναι οαση μπροστα σε κατι αλλες...τωρα αυτο που ειπες με το iphone δε θα το σχολιασω..γιατι ειναι εντελως ακυρο...μαλλον εχεις ορεξη για συζητηση που εγω δεν την εχω

Δημοσ.

ε αν δεν εχεις ορεξη για κουβεντα τοτε, προσεχε πως μιλας για τους μεταναστες και αντε διαβασε κανα βιβλιο αντι να παιρνεις τα λεωφορεια για ροματζα

Δημοσ.

δεν ειπα κατι κακο για τους μεταναστες....απλα ειπα πως ειναι γεματο μεταναστες...ο Ελληναρας το αποφευγει το λεωφορειο..ΑΣΟΕΕ σπουδαζω (Βικτωρια ) και ξ ερω πως ειναι να συγχρωτιζεσαι με μεταναστες...και λογω δουλειας (ναυτιλια) τυγχαινει να εχω συγχρωτιστει - μιλησει - φαει μαζι με ενα σωρο λατσονες...απο Μπουρμανεζους μεχρι και Ουκρανους...Επισης γνωριζω και Συριους και Λιβανεζους που μου εχουν περιγραψει πως εχουν ζησει σε πολεμικες καταστασεις..και ειδικα τωρα με τους Συριους που τραβανε τα χιλια οσα προσπαθω να κρατησω μια επαφη...Αλλα οταν δεν ξερεις καλυτερα να μη μιλας...Βεβαια υπαρχουν Εθνικοτητες που με εκνευριζουν (και δεν εννοω τους Αλβανους) αλλα δε θα το αναφερω...μπορεις να με χαρακτηρισεις ρατσιστη μονο με μια εθνικοτητα γιατι απλα ξερω πως ζουν και πως δε σεβονται την ανθρωπινη οντοτητα λογω βιωματων στη χωρα τους...

Δημοσ.

https://www.youtube....h?v=jcsZH2GwLX4

δεν το βρήκα ξεχωριστά.. οποτε προσοχή στα λόγια της trinity (μελαχρινής) -που τώρα το παρατήρησα πως και αυτά δεν είναι όλα την κόψανε στο τέλος.. δεν πειράζει πάλι κάτι προλαβαίνει να πει :P -

γιαυτο μισώ τις γραμμές και τα στενά και όλα τα σκηνικά που οδηγούνε στα ίδια και στα ίδια

Δημοσ.

οχι οτι δεν βλεπω το "this topic is locked να ερχεται, αλλα ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?

ρατσιστης εισαι ΓΕΝΙΚΑ, δεν επιλεγεις. Ειμαι ρατσιστης με αυτους, ενω με αυτους δεν ειμαι. Ειναι σαν να λες ειμαι straight αλλα με αυτον, αυτον κι αυτον θα πηγαινα...

Και θα στο ξαναπω, τη βρωμιλα καθημερινα στα ΜΜΜ τη βλεπω και δεν ειναι μονο απο μεταναστες. Ειναι ΚΥΡΙΩΣ απο ελληναρες που δεν ξερουν να μιλησουν και να φερθουν. Προσεχε πριν μιλησεις λοιπον, γιατι αν το συνεχισεις το ποιηματακι με τους μεταναστες θα παμε σε προσωπικο επιπεδο και δε το θες.

Δημοσ.

Η καλυτερη γραμμη ειναι του αυτοκινητου μου.

Εαν επρεπε να επιλεξω λεωφορείου θα ηταν το E22. Περναει απο τις ωραιότερες θαλασσες της Ελλαδος!

Δημοσ.

Η καλυτερη γραμμη ειναι του αυτοκινητου μου.

Εαν επρεπε να επιλεξω λεωφορείου θα ηταν το E22. Περναει απο τις ωραιότερες θαλασσες της Ελλαδος!

Πραγματι..και ενα φεγγαρι ειχαν βαλει και 2οροφο λεωφορειο...

ceb1cebdcf84ceafceb3cf81ceb1cf86cebf-ceb1cf80cf8c-dsc04150.jpg

Και θα στο ξαναπω, τη βρωμιλα καθημερινα στα ΜΜΜ τη βλεπω και δεν ειναι μονο απο μεταναστες. Ειναι ΚΥΡΙΩΣ απο ελληναρες που δεν ξερουν να μιλησουν και να φερθουν. Προσεχε πριν μιλησεις λοιπον, γιατι αν το συνεχισεις το ποιηματακι με τους μεταναστες θα παμε σε προσωπικο επιπεδο και δε το θες.

συμφωνω μαζι σου... το να παμε ομως σε προσωπικο επιπεδο που κολλαει?? αν θελεις στειλε μου σε message τι εννοεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...