Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα - Καλό βράδυ

έχω ένα ups το έχω συνδέσει με usb στων υπολογιστή

Υπάρχει κανένα καλό πρόγραμμα για να βλέπω χαρακτηριστικά για το ups ;

Εκτός από αυτό που έχει μέσα το κουτί :)

Δημοσ.

Δοκίμασα και έβαλα το πρόγραμμα που είχε μαζί με το ups

λέγεται UPSilon 2000 for Windows

αλλά λέει πως δεν το έχω συνδέσει .

έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό ;

Δημοσ.

δες μηπως στο site της εταιρειας υπαρχει πιο νεα version.και β σορρυ αλλα δεν λυπαστε τον ευατο σας να δινεται 120 ευρω για αυτο το πραγμα το οποιο Ups Να το κανει ο θεος?καλυτερα να εχω ενα πολυπριζο apc παρα αυτο.πεταμενα λεφτα τελειως,καλυτερα με 120 να επαιρνα ενα μικρο apc.

Δημοσ.

μαλλον επειδη εχεις καλο ρευμα οχι για αλλο λογο.καλως η κακως ποιοτικα ειναι αστα να πανε.πολυ φτηνια.

Δημοσ.

μαλλον επειδη εχεις καλο ρευμα οχι για αλλο λογο.καλως η κακως ποιοτικα ειναι αστα να πανε.πολυ φτηνια.

Μένω Γαλάτσι και μένω πάνω σε "βουνό" και γενικά εδώ η περιοχή δεν έχει καλό ρεύμα

2 τροφοδοτικά έχω κλάψει έτσι και μια κουζίνα :P με το ups την πρώτη φορά που το είχα πάρει (τότε δεν ήξερα και πολλά) πήρα αυτό μέσα σε ένα 6μήνο κάηκε και το 3 τροφοδοτικό :P και μετά χάλασε και το ups και μου το αντικατέστησαν από τότε που το έχω 2 χρόνια αυτό 1 φορά άλλαξα μπαταρίες και από τότε του κάνω καλύτερη χρίση :)

Γενικά έμεινα ευχαριστημένος αλλά δεν θα ξανά έπαιρνα για τους λόγους που είπες :)

Κανένα πρόγραμμα δεν ξέρει κανείς ;

Κανείς δεν έχει χρησιμοποιήσει ;

Δημοσ.

Μένω Γαλάτσι και μένω πάνω σε "βουνό" και γενικά εδώ η περιοχή δεν έχει καλό ρεύμα

2 τροφοδοτικά έχω κλάψει έτσι και μια κουζίνα με το ups την πρώτη φορά που το είχα πάρει (τότε δεν ήξερα και πολλά) πήρα αυτό μέσα σε ένα 6μήνο κάηκε και το 3 τροφοδοτικό και μετά χάλασε και το ups και μου το αντικατέστησαν από τότε που το έχω 2 χρόνια αυτό 1 φορά άλλαξα μπαταρίες και από τότε του κάνω καλύτερη χρίση

Γενικά έμεινα ευχαριστημένος αλλά δεν θα ξανά έπαιρνα για τους λόγους που είπες

Κανένα πρόγραμμα δεν ξέρει κανείς ;Κανείς δεν έχει χρησιμοποιήσει ;

οπως καταλαβες τα μισα Ups ειναι battery back ups παρα να κανουν χρηση του δηθεν avr που εχουν κτλ.αν ειναι να εχεις Ups και να καις κατι δενεχει νοημα.καλυτερη χρηση η χειροτερη δενυπαρχει.το Ups πρεπει να σε προφυλασει απο τα παντα θεωρητικα αρκει να μην ξεπερασεις τα ορια του σε Load Κτλ.μπορει και τοσο καιρο που δεν εχει καει κατι με το tuvlo-x απλα να εχεις καλυτερο ρευμα.γενικοτερα εχω δει πολλα να χαλανε αντιθετα με apc που ειναι σκυλια και οσοι αγορασαν εχουν μεινει πολυ ικανοποιημενοι χωρις να καψουν κατι.τωρα που το πηρες ναι κρατησε το αλλα αμα χαλασει βαλε λιγα παραπανω λεφτα εστω να παρεις κανα apc rs αν δεν μπορεις οικονομικα καποιο smart.τωρα για προγραμμα δυστυχως δεν ξερω για αυτο το Ups.sorry για το off topic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...