Xorxhs! Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Διαθέτω ένα πιστωτικό των 200 ευρώ για αγορές απο cosmote ή Germanos και ψάχνω να αγοράσω ενα καινούριο smartphone μιας και το zte blade που ειχα, έσπασε στις διακοπές!!! Ποιο θα μου προτείνατε ως value for money στην κατηγορία των γύρω στα 200 euro ? Το χρησιμοποιώ πέρα από τηλέφωνο, ως gps κυρίως και λιγότερο για σερφαρισμα και emails. Αν έχει και καλή camera θα ήταν ενα +/ Παραθέτω και τα links Cosmote Γερμανός Thanks
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Διαθέτω ένα πιστωτικό των 200 ευρώ για αγορές απο cosmote ή Germanos και ψάχνω να αγοράσω ενα καινούριο smartphone μιας και το zte blade που ειχα' date=' έσπασε στις διακοπές!!! Ποιο θα μου προτείνατε ως value for money στην κατηγορία των γύρω στα 200 euro ? Το χρησιμοποιώ πέρα από τηλέφωνο, ως gps κυρίως και λιγότερο για σερφαρισμα και emails. Αν έχει και καλή camera θα ήταν ενα +/ Παραθέτω και τα links Cosmote Γερμανός Thanks Νομίζω πως μπορεις να εξαργύρωσεις την επιδότηση σου και σε αλλα καταστήματα οπως πλαίσιο.. Επιδότηση εχεις ετσι δεν είναι? Sent from my Galaxy Note
Xorxhs! Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 οχι δεν εχω επιδότηση αλλά πιστωτικό, γιαυτο περιοριζομαι σε Γερμανο και Cosmote... μαλλον σε αυτα τα χρηματα το ace ισως να ειναι καλυτερο...δε ξερω..
Xorxhs! Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Πηγα μια βολτα απο τα μαγαζια και αυτα που καπως μου γεμιζαν το ματι και εμφανισιακα ειναι τα sony tipo και nokia 710. To nokia μαλλον κοβεται λογω windows λειτουργικου...Το sole το δοκιμασα και εδειχνε αρκετα καλο για τα χρηματα του, αλλα δεν το εχουν τα συγκεκριμενα κατστηματα.... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2012 από Xorxhs!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα