aris.04 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Επειδή μου μπήκε στο μυαλό να κάνω λίγο overclock και ζεσταίνετε αρκετά τελευταία ο επεξεργαστής είπα να αγοράσω μια after market ψύκτρα. Έψαξα λίγο και μου άρεσε η xigmatek loki και για τα λεφτά και γιατί είναι μικρή και δεν θα έχω πρόβλημα άμα θα χωράει ή όχι. Έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη ποιο αποδοτική και πάνω κάτω τα ίδια λεφτά; Η μητρική είναι αυτή Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Μπορεις να δεις και τις: Arctic Freezer 13 και Arctic Freezer 13 PRO CoolerMastrer Hyper 212 EVO Xigmatek Gaia SD1283 [Edit] επειδη η CoolerMastrer Hyper 212 EVO ειναι σχετικα υψηλη ψυκτρα υπαρχει και η CoolerMastrer Hyper ΤΧ3 EVO Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2012 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μου άρεσε η hyper 212 evo άλλα ξέρει κάνεις πως θα μετρήσω το ύψος για να δω άμα θα κλείνει το καπάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Heat Sink Dimensions 116 x 51 x 159 mm (4.6 x 2.0 x 6.3 in) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν με κατάλαβες. Στο κουτί πως θα μετρήσω για να δω άμα χωράει. πχ από την motherboard μέχρι πάνω + το μέγεθος του επεξεργαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Η αποσταση απο τον επεξεργαστη μεχρι το πλαϊνο καπακι του κουτιου ποση ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Από τον επεξεργαστή δεν ξέρω βαριέμαι να βγάλω την stock ψύκτρα γιατί μπορεί να θέλει πάστα μετά και δεν έχω. Το κουτί είναι αυτό του multirama ένα γκρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Από τον επεξεργαστή δεν ξέρω βαριέμαι να βγάλω την stock ψύκτρα γιατί μπορεί να θέλει πάστα μετά και δεν έχω. Το κουτί είναι αυτό του multirama ένα γκρι... Μέτρα το πλάτος του κουτιού. Αν είναι από 20cm και πάνω, λογικά θα είσαι άνετος. Άνοιξε και τη δεξιά πλευρά και μέτρα σε πόση απόσταση βρίσκεται η μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Το κουτί έχει πλάτος 20.9cm. Εγώ μέτρησα την αριστερή μεριά από την μητρική μέχρι το καπάκι και είναι περίπου 17 και κάτι. Λέτε να έχω και πρόβλημα με το πλάτος γιατί ο επεξεργαστής είναι λίγο ψηλά στην μητρική και φοβάμαι μην βρίσκει πάνω στο τροφοδοτικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 εγώ πάντως περισσότερο θα ανησυχούσα για την ανύπαρκτη ψύξη των vrm της μητρικής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τι μπορώ να κάνω για αυτό. Υπάρχουν ψύκτρες για αυτά τα vrm; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 υπαρχουν αλλα μην μπεις στον κοπο. η καλυτερη ροη αερα μεσα στο κουτι μπορει να βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τι μπορώ να κάνω για αυτό. Υπάρχουν ψύκτρες για αυτά τα vrm; Επισης καλο ειναι να αγοραζεις ποιοτικα κουτια που να σου δινουν περισσοτερες δυνατοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Επισης καλο ειναι να αγοραζεις ποιοτικα κουτια που να σου δινουν περισσοτερες δυνατοτητες. Έχεις δίκιο αλλά πριν 3-4 χρόνια που πήρα το pc δεν καταλάβαινα από τέτοια και πήρα ότι είχε στα multirama έτοιμα. Του χρόνου πάλι λέω να πάρω κανένα κουτί καλό γιατί φέτος πήρα πολλά πράγματα για το pc. Στο κουτί τώρα έχω δυο fan ένα μπροστά να βάζει και ένα πίσω να βγάζει. Άμα πάρω την ψύκτρα και την βάλω να πετάει των αέρα προς τα πίσω και το πίσω fan το βάλω πάνω από την ψύκτρα να ρίχνει πάνω στην μητρική λέτε να κάνω δουλεία; Δεν θα κάνω πολύ oc ίσα να πάει 3ghz να μην φαίνεται 2.4ghz... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εαν βαλεις την ψυχτρα,θα μεινεις οπως εισαι με τους ανεμιστηρες.τον πισω μην τον βγαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα