Προς το περιεχόμενο

Επιλογή cpu cooler για q6600

aris.04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή μου μπήκε στο μυαλό να κάνω λίγο overclock και ζεσταίνετε αρκετά τελευταία ο επεξεργαστής είπα να αγοράσω μια after market ψύκτρα. Έψαξα λίγο και μου άρεσε η xigmatek loki και για τα λεφτά και γιατί είναι μικρή και δεν θα έχω πρόβλημα άμα θα χωράει ή όχι. Έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη ποιο αποδοτική και πάνω κάτω τα ίδια λεφτά;

Η μητρική είναι αυτή

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να δεις και τις:

Arctic Freezer 13 και Arctic Freezer 13 PRO

CoolerMastrer Hyper 212 EVO

Xigmatek Gaia SD1283

[Edit]

επειδη η CoolerMastrer Hyper 212 EVO ειναι σχετικα υψηλη ψυκτρα

υπαρχει και η CoolerMastrer Hyper ΤΧ3 EVO

Επεξ/σία από duffyduck

Από τον επεξεργαστή δεν ξέρω βαριέμαι να βγάλω την stock ψύκτρα :mrgreen: γιατί μπορεί να θέλει πάστα μετά και δεν έχω. Το κουτί είναι αυτό του multirama ένα γκρι...

Από τον επεξεργαστή δεν ξέρω βαριέμαι να βγάλω την stock ψύκτρα :mrgreen: γιατί μπορεί να θέλει πάστα μετά και δεν έχω. Το κουτί είναι αυτό του multirama ένα γκρι...

Μέτρα το πλάτος του κουτιού. Αν είναι από 20cm και πάνω, λογικά θα είσαι άνετος. Άνοιξε και τη δεξιά πλευρά και μέτρα σε πόση απόσταση βρίσκεται η μητρική.

Το κουτί έχει πλάτος 20.9cm. Εγώ μέτρησα την αριστερή μεριά από την μητρική μέχρι το καπάκι και είναι περίπου 17 και κάτι.

Λέτε να έχω και πρόβλημα με το πλάτος γιατί ο επεξεργαστής είναι λίγο ψηλά στην μητρική και φοβάμαι μην βρίσκει πάνω στο τροφοδοτικό...

Τι μπορώ να κάνω για αυτό. Υπάρχουν ψύκτρες για αυτά τα vrm;

Επισης καλο ειναι να αγοραζεις ποιοτικα κουτια που να σου δινουν περισσοτερες δυνατοτητες.

Επισης καλο ειναι να αγοραζεις ποιοτικα κουτια που να σου δινουν περισσοτερες δυνατοτητες.

Έχεις δίκιο αλλά πριν 3-4 χρόνια που πήρα το pc δεν καταλάβαινα από τέτοια και πήρα ότι είχε στα multirama έτοιμα. Του χρόνου πάλι λέω να πάρω κανένα κουτί καλό γιατί φέτος πήρα πολλά πράγματα για το pc.

Στο κουτί τώρα έχω δυο fan ένα μπροστά να βάζει και ένα πίσω να βγάζει. Άμα πάρω την ψύκτρα και την βάλω να πετάει των αέρα προς τα πίσω και το πίσω fan το βάλω πάνω από την ψύκτρα να ρίχνει πάνω στην μητρική λέτε να κάνω δουλεία; Δεν θα κάνω πολύ oc ίσα να πάει 3ghz να μην φαίνεται 2.4ghz... :mrgreen: :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...