Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Κανω καινουργιο θεμα διοτι δεν ειδα θεμα για gaming pc στα ευρω που θελω να διαθεσω.

Ποσό που διαθέτουμε : 1500 ευρω (και 1600-1700 να παει το αντεχουμε ^_^ )

Χρήση υπολογιστή : Gaming και απλες καθημερινες ασχολιες(surfing etc.)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Μια LG τηλεοραση 25 inch. , HD

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Oχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Aθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμουσα να ειναι απο ενα μαγαζι .

Συναρμολογηση απο: Να στηθει απο το μαγαζι , καθως δεν ειμαι πολυ σχετικος απ'αυτα.

Λειτουργικό σύστημα: Διαθετω κωδικο για windows 7 απ'το προηγουμενο pc , αλλα δεν γνωριζω αν μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει. Τελος παντων , θα προτιμουσα windows 7 , το οποιο κι εχω συνηθισει.

Γενικοτερα , θα ηθελα να μου προτεινετε συνθεση την οποια να παρουσιασω στο μαγαζι για να μου το ετοιμασουν αυτοι.(π.χ. πλαισιο με βολευει απο αποψη τοποθεσιας)

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπορει το καταστημα να ειναι Θεσσαλονικη αλλα θα σου το συνθεσουν και θα σου το στειλουν αυτοι με καποια μεταφορικα.

επισης δεν χρειαζεται να εξαντλησεις το budget σου.

επεξεργαστης Intel Core i5 3570K 3.4 GHz Quad Core Socket 1155 77W Box ΤΙΜΗ 235.95 €

μητρικη Asrock Socket 1155 Fatal1ty Z77 Performance ΤΙΜΗ 152.02 €

ψυχτρα επεξεργαστη Enermax ETS-T40-TB ΤΙΜΗ 39.80 €

μνημη G.Skill Ripjaws X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 57.08 €

καρτα γραφικων ATI Radeon HD7970 3GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Gigabyte) ΤΙΜΗ 439.37 €

κουτι Corsair Carbide 400R ΤΙΜΗ 105.55 €

τροφοδοτικο Thermaltake Power Supply 775W ATX 24 pin Toughpower XT ΤΙΜΗ 98.86 €

σκληρος Hitachi 1TB Deskstar 7K1000.D ΤΙΜΗ 82.79 €

ssd OCZ 128GB Vertex IV VTX4-25SAT3-128G ΤΙΜΗ 123.27 €

dvd recorder Samsung DVD±RW SH-222BB ΤΙΜΗ 17.56 €

συνολο 1352.25

Δημοσ.

Αν και είναι υπερβολικό το ποσό που δίνεις, σου έβγαλα μια σύνθεση κοντά στα χρήματα που είπες. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι χρειάζεσαι κάτι περισσότερο...

Χωράει άνετα να μπει κι ο 3770 βάζοντας μια καλή αερόψυκτρα αντί της Η100, αλλά νομίζω ότι είναι περιττός για Gaming.

post-71156-0-50819600-1345394278_thumb.png

Y.Γ.

1. Το μαγαζί είναι το Πλαίσιο. Περιττό να πω πως από κάποιο άλλο κατάστημα μπορεί να βγει και αρκετά φθηνότερα

2. Ο κωδικός των Win7 αν είναι από retail package μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις κανονικά. Αν είναι ΟΕΜ (μόνο χαρτάκι κολλημένο πάνω) τότε όχι. Υπάρχει πάντα και ο "θειος"...

3. Εκεί που γράφει σκέτο Samsung (109,90€) είναι ο SSD Samsung 830 128GB. δεν ξέρω γιατί το βγάζει έτσι

EDIT:

Τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται. Αυτά που είπε και ο Θάνος. Με πρόλαβε

Δημοσ.

Σου εκανα μια συνθεση.Τα windows 7 απο το παλιο pc δεν μπορεις να τα βαλεις.Μεσα στην συνθεση ειναι και τα windows 7 αν θες να τα αγορασεις αλλιως γλιτωνεις 100 ευρω. .Το pc ειναι φτιαγμενο στο το msystems.Καλυτερα παρτο απο εκει γιατι ειναι πολυ καλο μαγαζι,αντιθετα το πλαισιο δεν το εμπιστευομαι.

Ξεχασα να βαλω Samsung SH-222BB (SATA) Black

και τροφοδοτικο αυτο

post-236204-0-44625000-1345394027_thumb.png

Δημοσ.

Αυτό θα πει Insomnia εξυπηρέτηση! Πριν από εσάς για εσάς! ;)

Χεχε ναι! Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις.Θα τσεκαρω 1 προς μια 1 τις συνθεσεις προσεκτικα. :D

PS: Ναι , αναφερομουν σε κωδικο απο "χαρτακι" στο pc....οποτε προστιθεται και το λειτουργικο στο budget :rolleyes:

Δημοσ.

Είπαμε υπάρχει και ο "θείος". Για το σπίτι δεν είναι το PC?

Ναι . Να τον σκεφτουμε και το "θειο" λοιπον... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...