Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι για PC παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing PC Games thread]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγκατεστησα χτες το saints row the third και επαιξα κανα 3 ωρο .Πραγματικα δεν περιμενα να ειναι τοσο διασκεδαστικο και χιουμοριστικο ! Ελπιζω να ειναι ετσι συναιχεια και να καταφερω να το τερματισω.Πολυ καλο παιχνιδι , συστηνεται ανεπιφυλακτα!

Eίναι πολύ καλό μέχρι και το τέλος του!

Τελειωσα το walking dead το 3ο επεισοδιο και είναι πολύ καλό προτώτυπο adventure παιχνιδι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησα Assassins Creed 1. Καιρός να παίξουμε και αυτήν την σειρά :D

Ψάχνουμε άτομα για να τερματίσουμε το borderlands στο PC (από την αρχή θα φτιάξουμε παίκτες). Χρειαζόμαστε 2 άτομα ακόμα. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm :)

Επεξ/σία από naruto14

Αυτη την εποχή παίζω στο pc Tera, Diablo 3, και ειμαι και σε αναμονη για τις 18 σεπτέμβρη για το Baldur's Gate (έχει αγοραστεί ήδη :P ).

Στο ps 3 λιωνω με το Guitar Hero B)

ειμαι και σε αναμονη για τις 18 σεπτέμβρη για το Baldur's Gate (έχει αγοραστεί ήδη :P ).

Αααχχ... Μεταξύ Baldur's Gate, Torchlight 2 και του expansion του Trine 2 ο Σεπτέμβριος ήδη άρχισε να φαίνεται λίγος :P

Αααχχ... Μεταξύ Baldur's Gate, Torchlight 2 και του expansion του Trine 2 ο Σεπτέμβριος ήδη άρχισε να φαίνεται λίγος :P

Να δω τους επόμενους μήνες τι θα λες...

τελειωσα τελικα χθες το darksides (μου πηρε γυρω στις 20 ωρες κυριως για το main quest δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με τα υπολοιπα)

αν εξαιρεσουμε το αδιαφορο τελος και τα bugs (που δε καταστρεφουν ιδιαιτερα την εμπειρια τελικα) και τα μετρια γραφικα , το παιχνδι ηταν αρκετα απολαυστικο απο αποψη gameplay, ηθελα συνεχως να το παιζω

οποτε του βαζω ενα τελειως υποκειμενικο και αδικο για πολλους :P 9/10 και γιατι ηταν ωραιο και το ευχαριστηθηκα και γιατι δε βλεπουμε αρκετα τετοια παιχνιδια (ειδικα σε pc πλεον)

λεω τωρα να ξεκινησω το sleeping dogs.. μου φαινεται αρκετα ομορφο (λιγο που ετρεξα και το benchmark του) , ελπιζω να αξιζει και σαν παιχνιδι .

θα γραψω 2 λογια αφου σχηματισω μια καλυτερη εικονα

• Like 1

men o war: condemned heroes

κλασσικό ωραίο παιγνιδάκι της σειράς.

Το MoW Vietnam το έχει παίξει κανείς???

Το είχα χτυπήσει τότε που ήταν δωρεάν και λέω να το αρχίσω...

Το MoW Vietnam το έχει παίξει κανείς???

Το είχα χτυπήσει τότε που ήταν δωρεάν και λέω να το αρχίσω...

Ναι πολυ καλο παιγνίδι αν και θα σου σπάσει λιγο τα νεύρα λόγω δυσκολίας και μηχανής(καμιά φορά σέρνεται).

Παίζω το I Am Alive (δεν κρατάει πολύ, ξέρω για 6 ώρες gameplay) αλλά μέχρι στιγμής ωραίο είναι, βέβαια θυμίζει αρκετά assasin's creed (Ubisoft γαρ). Survival είναι με ωραία ατμόσφαιρα, γραφικά κλπ είναι σχετικά παλιά γιατί είναι το παιχνίδι canceled project που τελικά το κάνανε release

Παίζω το I Am Alive (δεν κρατάει πολύ, ξέρω για 6 ώρες gameplay) αλλά μέχρι στιγμής ωραίο είναι, βέβαια θυμίζει αρκετά assasin's creed (Ubisoft γαρ). Survival είναι με ωραία ατμόσφαιρα, γραφικά κλπ είναι σχετικά παλιά γιατί είναι το παιχνίδι canceled project που τελικά το κάνανε release

Έχεις παρατηρήσει bugs? Είναι καλό port?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...