Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι για PC παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing PC Games thread]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξανάπιασα το RE4 HD αφού έκανα ένα πολύ δυσάρεστο διάλειμμα με το Black Ops 3.

Πραγματικά δεν έχω παίξει χειρότερο CoD. Έπεσε πάρα πολύ στα μάτια μου η Treyarch.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το τελευταίο τρίμηνο παίζω το πρώτο Witcher με δύο μοντ: το πολύ καλό Rise Of The White Wolf και το μοντ περπατήματος (το οποίο αυξάνει κατά πολύ τη διάρκεια του παιχνιδιού απλά και μόνο επειδή οι μετακινήσεις και η περιπλάνηση διαρκούν περισσότερο).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Να πρωτεϊνώ εναν παλιό τίτλο ο οποίος παίζεται με πρόγραμμα εξομοίωσης.https://youtu.be/HAt3TDMj7Q0

Αξίζει ή ενασχόληση μαζί του παρά τα γραφικά του.

Είναι για μερακλήδες gamers!!!

Εκανα εγκατάσταση πολλά παιχνίδια για δοκιμή να δω πιο θα με πιάσει και τελικά ο κλήρος έπεσε στο Pillars of Eternity. Με κέρδισε απευθείας, από την παρουσίαση του και τη μουσική του μέχρι τα πραγματικά λεπτομερή γραφικά του και πολύ όμορφο και εύκολο UI του που δεν σε σπάει τα νεύρα. Είναι παιχνίδι που έκανα άκρη όλα τα άλλα παιχνίδια που πέρασα για χάρη του. 

• Like 1

Μετά από >100 ώρες παιχνιδιού όπου το PoE με καθήλωσε με την ιστορία του, έσπευσα να αγοράσω το expansion μόνο και μόνο για να ζήσω λίγο ακόμα την ιστορία του, να ανεβάσω λίγο ακόμα τα lvl των χαρακτήρων μου, για να μη τελειώσει!

• Like 1

Ξανάπιασα το RE4 HD αφού έκανα ένα πολύ δυσάρεστο διάλειμμα με το Black Ops 3.

Πραγματικά δεν έχω παίξει χειρότερο CoD. Έπεσε πάρα πολύ στα μάτια μου η Treyarch.

Μου κάνει εντύπωση πώς δεν σου είχε πέσει πιο πριν από το ΒΟ3.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μερικά από το backlog που τα πάλεψα και δε πρόκειται να ξαναπιάσω. Ευτυχώς ήταν δωρεάν ή από bundles:

-Pid. Ατμοσφαιρικό platform με ωραίο τεχνικό τομέα και ενδιαφέρον gameplay mechanics (χρησιμοποιείς ακτίνες φωτός για να προχωρήσεις και να λύσεις τα puzzles). Δυστυχώς ο αργός χαρακτήρας, η καμιά φορά αργή απόκριση και η δυσκολία συν το ότι σε γυρνάει αρκετά πίσω μετά από θάνατο το κάνουν εκνευριστικό. 6/10

-Battleblock Theater.  Τα ίδια με παραπάνω μείον το θέμα της ταχύτητας-απόκρισης. Γίνεται σπαστικό και το χιούμορ της Behemoth είναι κάπως ιδιαίτερο για τα γούστα μου. 7/10

-Bionic Commando Re-armed. Είχα ακούσει καλές κριτικές αλλά ο χαρακτήρας είναι πολύ αργός (πάλι) και όταν χάσεις όλες τις ζωές σου σε πετάει έξω από τη πίστα αλά Mario. Έλεος και κρίμα για τον τεχνικό τομέα. 7/10

-Magicka. Φτάσαμε σχεδόν στο τελευταίο mission co-op αλλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας πιανίστας για να κάνεις τα σωστά spell στους εχθρούς. Είχε τη πλάκα του αλλά δε θέλω να αλλάξω πληκτρολόγιο ακόμη..6/10

-Guacamelee. Είχε καλά στοιχεία ως platform αλλά οι μάχες και τα puzzles με color coding πραγματικά μου έσπασαν τα νεύρα. Ο χειρισμός δε βοηθούσε καθόλου σε αυτά τα σημεία. Επίσης το χιούμορ πάλι δεν. 7/10

Τέλος, θα βγω offtopic αλλά αξίζει. Είχα τη τύχη να τελειώσω σε δανεικό PS3 το Last of Us. Πραγματικό αριστούργημα το παιχνίδι και όλοι οι gamers οφείλουν να το παίξουν. Κρίμα που είναι exclusive αλλά κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και μην το χάσετε με τίποτα. Τώρα πρέπει να βρω χρόνο για το Red Dead Redemption.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...