GjokerR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μετα απο πολλα χρονια τερμάτισα το yoshi's island στο gba (sorry για το λιγο offtopic). Έχω ξεκινήσει το arkham asylum και παίζω και κάνα λολ, cs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Και συνεχίζω με την σειρά metal gear 2,3 και peace walker(στο "PC") για να προετοιμαστώ για το 5. Πραγματικά δεν ξέρω πως μου ξέφυγαν τέτοια διαμάντια. Τα βάζω στα all time clasics του stealth είδους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ceasar1333 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 τερματισα το shadow of mordor!απλα γαματο,στο τελος αφηνει υπονοουμενο για συνεχιση.τωρα περιμενω mad max and phantom pain 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Τελείωσα το Shadow Complex. Δεν είναι κακό αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο. Επαναλαμβανόμενο shooting (πρώτη φορά σε παιχνίδι κουβαλάς 40 grenades), γραφικά σίγουρα όχι remastered και γενικά gameplay χωρίς κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Τα boss fights απογοήτευση και η ιστορία το ίδιο. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες 2D επιλογές. Για τζάμπα μέχρι 31/12 αξίζει αλλά μέχρι εκεί. Ένα 7/10 από μένα. Επίσης έχω ξεκινήσει το Lords of Shadow 2. Το gameplay βέβαια μοιάζει αρκετά με το 1ο που μου άρεσε. Θα γράψω τελικές εντυπώσεις όταν το ολοκληρώσω. Συνεχίζω σε co-op το Sniper Elite 3. Καλή δουλειά από τη Rebellion αφού κάθε πίστα είναι σχετικά ανοικτή με αρκετές επιλογές για το τελικό στόχο και αυτό του δίνει αρκετό ενδιαφέρον. Τεχνικός τομέας καλός αλλά το έχουν πήξει στα DLC και για κάποιο λόγο δε κυκλοφόρησε ποτέ Ultimate edition όπως στις κονσόλες. 8/10 μέχρι στιγμής, είναι κάτι διαφορετικό να παίζεις ως sniper σε σχέση με το boom-boom που έχουμε συνηθίσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιζω το Shadow Complex. Αφου το τελειωσω μετα θα ξεκνησω το DLC του Assasin creed που βγαινει σε λιγες μερες. Μολις το τερματισα. Με 1684 kills! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2015 από Oroku Saki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Starcraft και ρίχνω μπινελίκια. Τί ωραία που θα ήταν να είχα περισσότερο χρόνο για gaming. Ακόμα και οι ελάχιστες μέρες διακοπών σε λίγο καιρό δεν φτάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ξεκινησα το Fallout 4...Τι μαγεία είναι αυτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Τερμάτισα το Witcher 3 και συνέχισα με τo GTA V. Μετά από σχεδόν 30 ώρες παιχνιδιού, αποφάσισα να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι δεν μου αρέσει καθόλου το παιχνίδι και ότι τα 30 ευρώ που έδωσα στην προσφορά του Steam δεν έπιασαν τόπο..... Τώρα παίζω Valkyria Chronicles και μου αρέσει πάρα πολύ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lautrec Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Pillars of Eternity, άνετα ένα απο τα καλύτερα RPG της χρονιάς. Δεν περίμενα πολλά όταν το πήρα γιατί χρηματοδοτήθηκε μέσω kickstarter, αλλά όσο εξερευνώ τον κόσμο του τόσο περισσότερο μου αρέσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα παίζω Valkyria Chronicles και μου αρέσει πάρα πολύ. Μου εδωσες τρελη ιδεα για το παιχνιδι που θα αρχισω! thanks dude 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyrx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Hearthstone και προσπαθω να ξεκολλησω Λογικα σε λιγες μερες θα εχω το νεο μονιτορ οπου και θα συνεχισω με το fallout 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ξεκινησα το Fallout 4...Τι μαγεία είναι αυτη; Τι να σου πω,αν και λατρης των turn based rpg(και οχι μονο turn based)δεν βρηκα την μαγεια που λες στο fallout 4 και το παιχνιδι εφαγε στο πρωτο 10λεπτο uninstall Τερμάτισα το Witcher 3 και συνέχισα με τo GTA V. Μετά από σχεδόν 30 ώρες παιχνιδιού, αποφάσισα να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι δεν μου αρέσει καθόλου το παιχνίδι και ότι τα 30 ευρώ που έδωσα στην προσφορά του Steam δεν έπιασαν τόπο..... Τώρα παίζω Valkyria Chronicles και μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστηχως μια απο τα ιδια και εγω. Μετα το legend of heroes trails in the sky second chapter ειπα να το τελειωσω μιας και το ειχα αφησει στην μεση,αλλα τωρα που εχω πιασει τα Xenoblade Chronicles και X με το ζορι αν το βγαλω κανενα Σ/Κ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DolphinHq Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Pillars of eternity εδω, δυσκολο (αρκετα) αλλά....μαγεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Παλεύω να ολοκληρώσω το exp του W3 (δεν θέλω να τελειώσει)! Ξεκίνησα δειλά -δειλά το story mode του GTA V -γιατί κάτι κΑλόπαιδα από εδώ μέσα με ...κοροϊδεύανε-, και όταν υπάρχει διάθεση και καλή παρέα κανέναν αγώνα στο Fifa 16. Πάντως είναι άσχημο πράγμα να έχεις παιχνίδια να ασχοληθείς και να μην έχεις χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Τερμάτισα το Witcher 3 και συνέχισα με τo GTA V. Μετά από σχεδόν 30 ώρες παιχνιδιού, αποφάσισα να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι δεν μου αρέσει καθόλου το παιχνίδι και ότι τα 30 ευρώ που έδωσα στην προσφορά του Steam δεν έπιασαν τόπο..... Τώρα παίζω Valkyria Chronicles και μου αρέσει πάρα πολύ. Ευχαριστώ που με δικαιώνεις επιτέλους και καταλαβαίνεις για ποιο λόγο δεν μου αρέσουν τα καθαρά ή/και ρηχά sandbox παιχνίδια. Για τον ίδιο λόγο που μου αρέσει το New Vegas αλλά δεν μου αρέσει το Fallout 3, για τον ίδιο λόγο που μου αρέσει το Red Dead Redemption αλλά δεν μου αρέσει το GTA, για τον ίδιο λόγο που μου αρέσει το Witcher 3 και όχι το Skyrim. Review "σχολείο" για να μην ξεχνιόμαστε το παρακάτω. Το Valkyria Chronicles ήμουν σίγουρος ότι θα σου αρέσει (και θα σου αρέσει ως το τέλος), σαν τον μπασταρδεμένο γιο του Ring of Red είναι το παιχνίδι (για όσους το ξέρουν και έχουν παίξει που είναι απλά κορυφή). Κατά τα άλλα on topic, παίζω South Park Stick of truth και έχω πεθάνει στο γέλιο όπως και έχω μείνει μαλάκας με την πιστότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο κόσμος είναι κυριολεκτικά ζωντανός. Παιχνίδι που παίζεις όλες τις ώρες άνετα. Από εκεί και έπειτα το SOMA είναι το "βαρύ" παιχνίδι που ασχολούμαι και τέλος το Crypt of the necrodancer που είναι εξαιρετικό άσχετα την απλώς καλή βαθμολογία που έχει. Edit: Ξέχασα να βάλω το review "σχολείο" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα