Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι για PC παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing PC Games thread]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και συνεχίζω με την σειρά metal gear 2,3 και peace walker(στο "PC") για να προετοιμαστώ για το 5. Πραγματικά δεν ξέρω πως μου ξέφυγαν τέτοια διαμάντια.  Τα βάζω στα all time clasics του stealth είδους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 μήνες μετά...

Τελείωσα το Shadow Complex. Δεν είναι κακό αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο. Επαναλαμβανόμενο shooting (πρώτη φορά σε παιχνίδι κουβαλάς 40 grenades), γραφικά σίγουρα όχι remastered και γενικά gameplay χωρίς κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Τα boss fights απογοήτευση και η ιστορία το ίδιο.

Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες 2D επιλογές. Για τζάμπα μέχρι 31/12 αξίζει αλλά μέχρι εκεί. Ένα 7/10 από μένα.

Επίσης έχω ξεκινήσει το Lords of Shadow 2. Το gameplay βέβαια μοιάζει αρκετά με το 1ο που μου άρεσε. Θα γράψω τελικές εντυπώσεις όταν το ολοκληρώσω.

Συνεχίζω σε co-op το Sniper Elite 3. Καλή δουλειά από τη Rebellion αφού κάθε πίστα είναι σχετικά ανοικτή με αρκετές επιλογές για το τελικό στόχο και αυτό του δίνει αρκετό ενδιαφέρον. Τεχνικός τομέας καλός αλλά το έχουν πήξει στα DLC και για κάποιο λόγο δε κυκλοφόρησε ποτέ Ultimate edition όπως στις κονσόλες. 8/10 μέχρι στιγμής, είναι κάτι διαφορετικό να παίζεις ως sniper σε σχέση με το boom-boom που έχουμε συνηθίσει.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζω το Shadow Complex. Αφου το τελειωσω μετα θα ξεκνησω το DLC του Assasin creed που βγαινει σε λιγες μερες. Μολις το τερματισα. Με 1684 kills!

Επεξ/σία από Oroku Saki

Starcraft και ρίχνω μπινελίκια.

Τί ωραία που θα ήταν να είχα περισσότερο χρόνο για gaming. Ακόμα και οι ελάχιστες μέρες διακοπών σε λίγο καιρό δεν φτάνουν.

• Like 1

Τερμάτισα το Witcher 3 και συνέχισα με τo GTA V.

Μετά από σχεδόν 30 ώρες παιχνιδιού, αποφάσισα να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι δεν μου αρέσει καθόλου το παιχνίδι και ότι τα 30 ευρώ που έδωσα στην προσφορά του Steam δεν έπιασαν τόπο.....

Τώρα παίζω Valkyria Chronicles και μου αρέσει πάρα πολύ.

• Like 2

Pillars of Eternity, άνετα ένα απο τα καλύτερα RPG της χρονιάς. Δεν περίμενα πολλά όταν το πήρα γιατί χρηματοδοτήθηκε μέσω kickstarter, αλλά όσο εξερευνώ τον κόσμο του τόσο περισσότερο μου αρέσει.

• Like 1

Ξεκινησα το Fallout 4...Τι μαγεία είναι αυτη;

Τι να σου πω,αν και λατρης των turn based rpg(και οχι μονο turn based)δεν βρηκα την μαγεια που λες στο fallout 4 και το παιχνιδι εφαγε στο πρωτο 10λεπτο uninstall  :D

Μετά από σχεδόν 30 ώρες παιχνιδιού, αποφάσισα να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι δεν μου αρέσει καθόλου το παιχνίδι και ότι τα 30 ευρώ που έδωσα στην προσφορά του Steam δεν έπιασαν τόπο.....

Δυστηχως μια απο τα ιδια και εγω. Μετα το legend of heroes trails in the sky second chapter ειπα να το τελειωσω μιας και το ειχα αφησει στην μεση,αλλα τωρα που εχω πιασει τα Xenoblade Chronicles και X με το ζορι αν το βγαλω κανενα Σ/Κ.

• Like 2

Παλεύω να ολοκληρώσω το exp του W3 (δεν θέλω να τελειώσει)!

Ξεκίνησα δειλά -δειλά το story mode του GTA V -γιατί κάτι κΑλόπαιδα από εδώ μέσα με ...κοροϊδεύανε-, και όταν υπάρχει διάθεση και καλή παρέα κανέναν αγώνα στο Fifa 16.

Πάντως είναι άσχημο πράγμα να έχεις παιχνίδια να ασχοληθείς και να μην έχεις χρόνο.

• Like 1

Ευχαριστώ που με δικαιώνεις επιτέλους και καταλαβαίνεις για ποιο λόγο δεν μου αρέσουν τα καθαρά ή/και ρηχά sandbox παιχνίδια. Για τον ίδιο λόγο που μου αρέσει το New Vegas αλλά δεν μου αρέσει το Fallout 3, για τον ίδιο λόγο που μου αρέσει το Red Dead Redemption αλλά δεν μου αρέσει το GTA, για τον ίδιο λόγο που μου αρέσει το Witcher 3 και όχι το Skyrim. Review "σχολείο" για να μην ξεχνιόμαστε το παρακάτω. Το Valkyria Chronicles ήμουν σίγουρος ότι θα σου αρέσει (και θα σου αρέσει ως το τέλος), σαν τον μπασταρδεμένο γιο του Ring of Red είναι το παιχνίδι (για όσους το ξέρουν και έχουν παίξει που είναι απλά κορυφή). 

Κατά τα άλλα on topic, παίζω South Park Stick of truth και έχω πεθάνει στο γέλιο όπως και έχω μείνει μαλάκας με την πιστότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο κόσμος είναι κυριολεκτικά ζωντανός. Παιχνίδι που παίζεις όλες τις ώρες άνετα. Από εκεί και έπειτα το SOMA είναι το "βαρύ" παιχνίδι που ασχολούμαι και τέλος το Crypt of the necrodancer που είναι εξαιρετικό άσχετα την απλώς καλή βαθμολογία που έχει. 

Edit: Ξέχασα να βάλω το review "σχολείο" 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...