wazzaa Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Με σειρά προτεραιότητας από πάνω προς τα κάτω- Wicher 3- Project Cars- Cities Skylines- WWE 2k15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Τελείωσα το Broken Sword 1: Shadow of the Templars και αρχίζω The Black Mirror trilogy ξεκινώντας από το πρώτο φυσικά. Το είχα ξαναπαίξει το 2005 και θυμάμαι πόσο ατμοσφαιρικό και τρομακτικό point & click adventure ήταν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τελειώσα Black Mirror 1 και συνεχίζω με Black Mirror 2. Φοβερή ατμόσφαιρα-πλοκή-χαρακτήρες ως τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω τον αφιερώνω στο withcer 3 (έπος μιλάμε ) Αλλά έτσι πως το κόβω σε λίγο καιρό θα έχω πολύ ελεύθερο χρόνο οπότε δεν θα έχω πρόβλημα διάθεσης χρόνου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Στο πρόσφατο sale τσίμπησα το Talos Principle και με αυτό ασχολούμαι τώρα. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, εφάμιλλο του Portal 2. Πολλές πίστες με μεγάλη ποικιλία puzzle και ενδιαφέρουσα ιστορία. Σϊγουρη αγορά για λάτρεις του Portal, από μένα 9/10. Και μερικά από το backlog: -Warhammer 40k Space Marine: Το είχα υποτιμήσει όταν είχα δοκιμάσει το demo παλαιότερα αλλά τελικά μου άρεσε αρκετά. Ωραία ατμόσφαιρα και gameplay σε έναν κόσμο που έχουμε δει κυρίως σε strategy τίτλους. Για τους φίλους των TPS αξίζει σε χαμηλή τιμή, 8/10. -Red Faction Armageddon: Μου άρεσε το Guerrilla πολύ. Αυτό σαφώς δεν είναι καλύτερο αλλά παραμένει μια καλή επιλογή πάλι για φίλους των TPS. Ειδικά το destructability και τα όπλα μου άρεσαν και κρίμα που δε χρησιμοποίησαν την ίδια μηχανή και στα πρόσφατα Saints Row. 7/10. --Riddick Dark Athena: Το Butcher Bay ήταν πολύ καλό αλλά αυτό δυστυχώς είναι ένα γραμμικό shooter σε κλειστούς χώρους με ελάχιστο stealth και κακά shooting στοιχεία. Καλή ιστορία και voice acting αλλά τπτ περαιτέρω. 6/10. Πιθανές επόμενες επιλογές είναι: Oddworld New n tasty, Lords of Shadow 2, Shadow of Mordor, QUBE και WARP. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 L22 στο W3 αλλά δυστυχώς έχω "κουραστεί" Πού κ πού λίγο Heartstone God of War2 με PS2 emulator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Alien Isolation, φουλ σκοτάδι τα ακουστικά στο τέρμα grand απόλαυση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Πιανω επιτελους το τελευταιο Tomb Raider δε προλαβα να το παιξω ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ξαναέβαλα μετά από πολύ καιρό το συμπαθέστατο Darksiders 1 για να απογοητευτώ οικτρά. Έπεσα πάνω στο γνωστό πρόβλημα όπου δεν παίζουν τα cutscenes. Ο λόγος είναι κάποιο θέμα με τα codecs σε σχέση με το Windows Media Player 11 - 12 αλλά δεν έχω βρει σίγουρη λύση όσο και αν κοίταξα και δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να σκαλίσω το μηχάνημα. Το ωραίο είναι πως οι πειρατικές εκδόσεις φαίνονται να λειτουργούν κανονικά, οπότε μάλλον θα καταφύγω εκεί αν και το έχω αυθεντικό από Steam. Ευχαριστώ πολύ Gabe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Alien Isolation, φουλ σκοτάδι τα ακουστικά στο τέρμα grand απόλαυση!!! αχ αυτό το alien πολύ αδίστακτο όλο σε τρωει χωρίς καν να το προκαλέσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 αχ αυτό το alien πολύ αδίστακτο όλο σε τρωει χωρίς καν να το προκαλέσεις Χαχα, όντως είναι πολύ έξυπνο και αδίστακτο όπως λές αλλά αυτό είναι που προσδίδει το κάτι παραπάνω... Είχα ποοολύ καιρό να γουστάρω έτσι με ένα παιχνίδι τρόμου/άγχους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τέλος μετά από 71 ολόκληρες ώρες το βασικό παιχνίδι το skyrim. Έκανα όλα τα main quests, όλα τα βασικά μεγάλα questlines (Thief's Guild, Companions, Dark Brotherhood, Imperial, Mages, και κάποια Daedric quests) και άλλα πόσα misc. Στους companions μόνο έχει μείνει να γίνω λυκάνθρωπος (κάτι που δεν με έψηνε πολύ να το κάνω οπότε σταμάτησα εκεί το questline) και στο Thief's Guild να επιστρέψω το Skeleton Key αφού το κράτησα για να ανοίξω διάφορα κουτιά.Νομίζω πήρα αρκετά μεγάλη δόση από το Skyrim και λέω να το αφήσω για την ώρα και να επιστρέψω στο μέλλον για να ολοκληρώσω τα Dawnguard και Dragonborn DLCs.Πολύ λιώσιμο το τελευταίο μήνα μιας και οι 71 ώρες βγήκαν σε 29 μέρες (με τις 6 να είμαι διακοπές) και σε αυτές καμιά 80αριά έξτρα ώρες CS:GO. Και όλα αυτά με καθημερινά μπάνια στη θάλασσα. Ε ρε τι σου κάνει ο ελεύθερος χρόνος το καλοκαίρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Speedrunners.. Είναι τόσο εθιστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ξανάρχισα το Shogun 2 Total War. Όσο καλό ήταν στο release, τόσο καλό είναι και τώρα. Και μετά ασταμάτητο TF2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μιας και δεν είχα αγγίξει το dark souls 2 όταν βγήκε, το έβαλα τώρα που έχω χρόνο να το απολαύσω μαζί με το "νέο" SOTFS και πραγματικά το κατευχαριστήθηκα! Μπορεί όντως να μην ήταν τόσο καλό όσο το πρώτο αλλά παρόλα αυτά είναι εξαιρετικό. Επίσης παίζω Smite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα