Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παίζω το The Order στο PS4...Με το ζόρι επειδή το έχω νοικιάσει.
panther_512 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παίζω το Final Fantasy XIII για διάλειμμα από το Monster Hunter 4 του 3DS. Το παιχνίδι δίνει νέο νόημα στην γραμμικότητα. JRPG όπου οι χάρτες είναι κυριολεκτικά ευθείες. Πολύ μέτρια ιστορία, πολύ μέτριοι χαρακτήρες, μετριότατο gameplay. Το Xenoblade Chronicles που βγήκε εκείνη την περίοδο στο Wii βάζει τα γυαλιά στην Square Enix σε όλους τους τομείς.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παίζω το Final Fantasy XIII για διάλειμμα από το Monster Hunter 4 του 3DS. Το παιχνίδι δίνει νέο νόημα στην γραμμικότητα. JRPG όπου οι χάρτες είναι κυριολεκτικά ευθείες. Πολύ μέτρια ιστορία, πολύ μέτριοι χαρακτήρες, μετριότατο gameplay. Το Xenoblade Chronicles που βγήκε εκείνη την περίοδο στο Wii βάζει τα γυαλιά στην Square Enix σε όλους τους τομείς. Μην φοβάσαι, κρατάει ακριβώς το ίδιο μοτίβο 40 ώρες μετά αλλά με πολύ χειρότερη ιστορία και πολύ χειρότερο γράψιμο. Το μόνο ευτύχημα είναι ότι κάπως καλυτερεύει το σύστημα μάχης αλλά παραμένει το ίδιο πράγμα. Γενικά το παιχνίδι είναι στην καλύτερη μέτριο και στη χειρότερη εντελώς αδιάφορο. Ασχολήσου με Valkyria Chronicles καλύτερα αν θες παιχνίδι για διάλειμμα από το monster hunter ή ξαναπιάσε Xenoblade για τερματισμό (και απλά συμπεριέλαβε στην ομάδα τη μάγισσα και μάθε να την χρησιμοποιείς). 1
panther_512 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Βασικά συνεχίζω με το Monster Hunter 4. Πόσο θα το ήθελα αυτό το παιχνίδι σε έκδοση για PC. Είναι πραγματικά system seller game για εμένα. Σε οποιοδήποτε σύστημα και αν βγεί το MH 5, θα το αγοράσω. Κατα τα άλλα, θα το παλέψω λίγο το FF XIII αλλά ναί, με βλέπω για Valkyria Chronicles. Το Χenoblades για κάποιο ανεξήγητο λόγο τρώγομαι να το πάρω στο 3DS, ενώ μπορώ να το παίξω στον emulator στις 50 ίντζες και με 1080p ανάλυση. Ή μαζοχισμός είναι ή κόλλημα με το 3DS.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Κανένα κόλλημα, απλά θες να παίξεις το παιχνίδι εκεί που ανήκει. Είναι και ο λόγος που και εγώ θα το πάρω κάποια στιγμή και στο 3DS παρόλο που και εγώ έχω την ίδια δυνατότητα. Κατά τα άλλα στο PC τα παιχνίδια που κυριαρχούν (αυτά τα λίγα τέλος πάντων) είναι: - Valkyria Chronicles - Dark Souls - Prepare to die (με νέο χαρακτήρα κατηγορίας tank/faith) - Brutal Doom (απίστευτη δουλειά έχει γίνει με αυτό)
Tmark Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Με έπιασε η νοσταλγία της 2ας Γυμνασίου και αγόρασα από GOG Star Wars: Jedi Knight Dark forces II και Mysteries of the Sith. They knew how to make better games back then.. 3
Tobajara Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 To έχω ρίξει στο Rogue Legacy. Δεν έχω αντοχές να παίξω πάνω από μια ώρα με τρία τέταρτα συνεχόμενα (και είμαι και κακός παίκτης) αλλά το παιχνίδι είναι σκέτη πρέζα.
Heatspreader Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Cat Lady, Wolfenstein The Old Blood, GTA V και Project Cars. Το τελευταίο δεν θα το συνεχίσω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Συνεχίζω με Battle Brothers, η κυκλοφορία μέσω Steam πήγε τόσο καλά ώστε τα μέλη της ομάδας θα αφιερωθούν full-time στο παιχνίδι και υπόσχονται πολλές βελτιώσεις στο στρατηγικό χάρτη αλλά και τη διαχείριση της ομάδας των μισθοφόρων. Το The Curious Expedition κυκλοφόρησε νέο μεγάλο update με την κυκλοφορία του μέσω Steam (ήταν διαθέσιμο ως standalone και μέσω browser) και οι εξελίξεις είναι πολύ καλές: οι μάχες έχουν βελτιωθεί, το παιχνίδι παρότι σύντομο είναι απαιτητικό και προσφέρεται για τη δημιουργία όμορφων ιστοριών. To Invisible Inc. είναι ένα διαμαντάκι στον τομέα των tbs, συνδυάζει στοιχεία κατασκοπικού θρίλερ, δυστοπίας, sci-fi, διαχείρισης ομάδας και στρατηγικής. Από τα καλύτερα παιχνίδια που παρακολούθησα μέσω early access, εδραιώνει ακόμη περισσότερο τη φήμη της Klei ως στούντιο που πρωτοτυπεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα