Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι για PC παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing PC Games thread]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μιας και είμαι σε περίοδο d & d είπα να παίξω και λίγο neverwinter. Η αλήθεια είναι οτι έχει αλλάξει αρκετά το game και έχει και αρκετό κόσμο. Μάλλον θα κολλήσω ξανά...  :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού έστειλα την καρτούλα μου για RMA (.. :( ) και είμαι μια GT210 (ή κάτι τέτοιο), ξανάπιασα το Torchlight2 σε co-op....

Περιττό να πώ πως καταστράφηκα (και συνεχίζω να καταστρέφομαι) για ακόμη μια φορά.

Τερμάτισα το Mafia 2 που μου είχε ξεφύγει για κάποιο περίεργο λόγο και μου άρεσε πολύ. Από τις πιο ωραίες ιστορίες που έχω δει σε game. Τώρα GTA V, Dying Light (που δεν τρελάθηκα κιόλας) και Ori and The Blind Forest που είναι φοβερό. Περιμένω πως και πως το Batman Arkham Knight που θα είναι παιχνιδάρα!

• Like 3

Εγώ σαν πωρωμένος χρόνια ολόκληρα με τα strategy game παίζω το online game Stronghold Kingdoms

Το θεωρώ ένα από τα κορυφαία του είδους.

Έχω παίξει 4-5 παρόμοια παιχνίδια, αλλά σαν αυτό κανένα...

Έχουμε κάνει και μια καλή ομάδα Ελλήνων και περνάμε καλά.

Πιστεύω ότι σε όσους αρέσουν τα στρατηγικά παιχνίδια, πρέπει να γραφτούν να το τσεκάρουν. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Είπα να δοκιμάσω μερικά indies που αξίζουν σε κανα sale.

Contrast

Ατμοσφαιρικό platform-puzzle με εναλλαγή 2D-3D στα puzzles. Ωραία μουσική και σενάριο αλλά μικρή διάρκεια (3 ώρες) και μερικά σπαστικά σημεία λόγω περίεργου χειρισμού-σχεδιασμου. 7/10

A Story About My Uncle

FPS platformer με γλυκιά ιστορία και καλό επίσης τεχνικό τομέα. Ωραίοι μηχανισμοί gameplay αλλά θέλει υπομονή σε μερικά σημεία προς το τέλος γιατί γίνεται σπαστικό. Δε τραβάει πολύ ευτυχώς (4 ώρες). 7/10.

Τώρα λέω να πιάσω Child of Light ή Red Faction Armageddon.

Αξίζει το Armageddon (το Guerrilla μου άρεσε αρκετά) ή να μην το δοκιμάσω καν?

• Super Moderators

Battle Brothers, κυρίως. Ένα πανέξυπνο tbs, όπου διοικείς μια ομάδα μισθοφόρων σε ένα μεσαιωνικό low-fantasy κόσμο. Παρότι μόλις μπήκε σε early access, είναι πολύ σταθερό, οι devs συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις και βελτιώνουν σχεδόν καθημερινά το παιχνίδι στη βάση των παρατηρήσεων που γίνονται. Εφόσον εμπλουτιστεί και με τα στοιχεία που έχουν πει (dungeons, main story, περισσότερα factions/ όπλα/ εχθρούς/ αντικείμενα) θα εξελιχτεί σε indie διαμαντάκι από τα λίγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...