XxXoptimus_crimeXxX Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Trackmania για να θυμηθω τα παλια ωραια χρονια.. πειτε μου πως δεν το ξερετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Trackmania για να θυμηθω τα παλια ωραια χρονια.. πειτε μου πως δεν το ξερετε... Παλιές χρυσές εποχές. Πες μου ότι έπιασες το Nations Forever? Αμέτρητες ώρες σε κάψιμο εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 χθες είχα την ευχαρίστηση αφού είχα και τον ελεύθερο χρόνο να τερματισω το crysis 3 μονοκοπανιας με την βοήθεια της gtx 970 Στις μέγιστες ρυθμίσεις γραφικών στο επίπεδο δυσκολίας veteran! <br><br> απλά τέλειο! Πόσα fps έπιανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 The Binding of Isaac Rebirth. Μιλάμε για πολύ κόλλημα το παιχνίδι. Προσοχή, μόνο για gamers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 advanced warfare αλλα δεν παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 xcom: enemy unknown & enemy within. Γενικα ολα τα παιχνιδια οσο καλα και να ειναι τα βαριεμαι και σπανια τα τερματιζω. Αυτο οχι μονο το εχω τερματισει αλλα μεσα σε λιγες εβδομαδες το εχω ξαναπαιξει 3 φορες και παω για 4η. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 xcom: enemy unknown & enemy within. Γενικα ολα τα παιχνιδια οσο καλα και να ειναι τα βαριεμαι και σπανια τα τερματιζω. Αυτο οχι μονο το εχω τερματισει αλλα μεσα σε λιγες εβδομαδες το εχω ξαναπαιξει 3 φορες και παω για 4η. Φαντάζομαι στην 4η φορά να παίζεις Impossible - Ironman. Οτιδήποτε λιγότερο δεν συγχωρείται. Εγώ έχω πιάσει Pillars of Eternity και Wasteland 2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Titan quest+immortal throne. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Παλιές χρυσές εποχές. Πες μου ότι έπιασες το Nations Forever? Αμέτρητες ώρες σε κάψιμο εκεί... Ελα, ειμαι με το παλιο μου account επιτέλους Το united εννοεις; Γιατί το nations είναι free, και το united το αγοραζες με key .. Κάψιμο δεν λες τίποτα.. Είχα φτάσει και rank 15~20 παγκόσμια κάποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Drakensang: The River of Time. Πολύ μου είχε αρέσει (παρά την ενοχλητική κάμερά του...). Ένα ακόμη παιχνίδι που ενώ ήταν πολύ καλό, δεν έκανε αντίστοιχες πωλήσεις, οι devs έκλεισαν, τα δικαιώματα είναι χαμένα κάπου μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ και φυσικά έχει πάψει προ πολλού να έχει την όποια υποστήριξη. Κι όμως, είναι όμορφο, έχει ποικιλία χαρακτήρων και καλή ατμόσφαιρα. Out There: Omega edition: Κάτι μεταξύ FTL (χωρίς τις μάχες) και Captain Blood, πολύ όμορφη ιστορία, ατμοσφαιρικό, κλασικό παράδειγμα αυτού που στο χωριόμ το λέγαμε "easy to learn, hard to master". Φιλοσοφημένο χωρίς να γίνεται στομφώδες, αξίζει να το δει κανείς. Σε ένα ταξίδι "ρουτίνας" από τη Γη στο Δία, κάτι συμβαίνει και χάνεσαι κάπου στο σύμπαν. Όταν συνέρχεσαι, ένα εξωγήινο κατασκεύασμα σου "δείχνει" το δρόμο προς ένα μακρινό άστρο. Και το ταξίδι ξεκινά. Ground Pounders: Wargame που τοποθετείται στον κόσμο του Sword of the Stars. Κάτι σαν sci-fi Panzer General, με στοιχεία board game. Καλοφτιαγμένο, με σταθερή υποστήριξη από τους devs, αλλά με απαιτητικό learning curve. Οι κάρτες και τα ζάρια είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο, εμπλουτίζοντας τους τρόπους να προσεγγίσεις τις μάχες (και προσθέτωντας ένα στοιχείο τύχης, καθώς υπάρχουν και μηχανισμοί απόρριψης καρτών, δημιουργίας deck κτλ.) ενώ το δωρεάν hi-res pack βοηθάει και στο οπτικό κομμάτι. Για τους φίλους του είδους, είναι μια καλή πρόταση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Λέω να κάνω ένα ταξίδι στο χρόνο με jazz jack rabbit 2 και carmageddon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 xcom: enemy unknown & enemy within. Γενικα ολα τα παιχνιδια οσο καλα και να ειναι τα βαριεμαι και σπανια τα τερματιζω. Αυτο οχι μονο το εχω τερματισει αλλα μεσα σε λιγες εβδομαδες το εχω ξαναπαιξει 3 φορες και παω για 4η. εγω που ειμαι στην ιδια φαση με εσενα αλλα βαρεθηκα ΚΑΙ το unknown? μηπως να του δωσω μια 2η ευκαιρια τα βαριεμαι ολα, ειδικα αυτα με διαλογους μονο με κατι papers please και limbo κολλαω που εχουν κατι μαγικο στο gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Παίζω Europa Universalis IV και σπέρνει. Απλώς πρέπει να στρωθώ με ένα κράτος και να παίξω γιατί τις περισσότερες φορές απο βαρεμάρα σταματάω και κάνω restart (Σουηδία για σενα μιλώ). Όπως και να έχει, προτείνω ανεπιφύλακτα. Επίσης αποπειράθηκα να μπω στο GMod και να παίξω Jailbreak ίσα-ίσα για να θυμηθώ τις παλιές εποχές Ήταν χάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Crysis Warehead + Bioshock infinity + Syngularity + Time Swift ( εκτός από το δεύτερο , τ' άλλα ύστερα από χρόνια ξανά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 το επικο Βastion... επισης Lego the hobbit/Lego batman/heroes of the storm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα