Tmark Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Τελειωσα το Gray Matter και ξεκιναω Monkey Island 1 & 2 special edition collection. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Divinity Original Sin, επιτέλους ένα co-op campaign RPG! Μετά από 20 ώρες παιχνιδιού, οι πρώτες 5 ώρες ήταν κουραστικές αφού το παιχνίδι δεν εξηγεί τπτ και είσαι πολύ αδύναμος. Μετά όμως γίνεται πολύ καλύτερο. Ωραία γραφικά-ήχος, εξαιρετικές οι μάχες, αρνητικά το inventory management και το trade interface αλλά συνηθίζονται. Δεν πρέπει να το χάσει κανένας φίλος των RPG. Παίζω και λίγο Mirror of Fate HD προτού πιάσω Lords of Shadow 2. Αξιοπρεπές αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Πολύ Blood Bowl, το οποίο παρότι πέρασε από 3 ή 4 εκδόσεις και αμέτρητα patches, εξακολουθεί να έχει προβλήματα αλλά και να είναι πολύ διασκεδαστικό. Συν του ότι τα Dwarves μου απέκτησαν έναν Blitzer με AG4 και ΜΑ6, καθώς και ένα Runner με AG4, οπότε αν καταφέρω να τους κρατήσω ζωντανούς πάμε για σπουδαία πράγματα. King's Bounty: Dark Side. Η ίδια συνταγή που είδαμε και στα προηγούμενα, συν κάποια λάθη σχεδιασμού (δεν επιτρέπεται να σου βγάζει 5αρι πλάσμα μέσα στον πρώτο χάρτη) αλλά είναι ένας στιβαρός μηχανισμός μάχης και ένας όμορφος κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Έχω κολλήσει με το titanfall !!! Ψάχνω να βρω χρόνο να καθίσω να παίξω, κοιμάται η γυναίκα μου κατά τις 00:00-00:30 και ανοίγω υπολογιστή ως τις 02:00!!! Άντε ξύπνα μετά στις 06:30 να πας για δουλεία!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εγω ξεκινησα το Tails in the Sky που προτεινε ο Panther και ως τωρα το παιχνιδι μου αρεσει πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skopelmix Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Tελείωσα το single-player του COD:black ops II και COD:ghosts και παιζω Heroes&Generals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos65ert Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 τελιοσα το COD BLACK OPS 1 και Far cry 3 ωραία games , πάμε τώρα για black flag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά αναλωνομαι στο KOTOR1 και Sword n Sorcery, και τα δυο σε Android. Κανα BF3 ενδιάμεσα για να ακονιζω τα αντανακλαστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Spec Ops: The Line (με την ευκαιρία του σχετικού sale στο HB). Είμαι στο 2ο playthrough δοκιμάζοντας κάποιες εναλλακτικές επιλογές (αν και γενικά η ιστορία παραμένει ίδια, οι διαφοροποιήσεις είναι αρκετά καλά υλοποιημένες). Αρκετά καλές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές. Το παιχνίδι δοκιμάζει να κάνει κάτι διαφορετικό, και αυτό δεν πετυχαίνει 100% απαραίτητα, αλλά έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες και... meta-ιδέες (ειδικά το trolling των loading screens είναι απολαυστικό - ίσως για αυτό είναι αρκετά δύσκολο το gameplay στο normal τουλάχιστον την πρώτη φορά που παίζεις (ή εγώ έχω σκουριάσει ) - ). Επίσης, έχει αρκετά σκηνικά που δείχνουν υπέροχα, ενώ και η μουσική του δένει έξυπνα με το gameplay. Το δυνατό του σημείο είναι πόσο σου μένουν κάποιες από τις δυνατές σκηνές του αφού σταματήσεις να παίζεις, και κατα πόσο (ή σε ποιό σημείο) καταφέρνεις να αποστασιοποιηθείς από αυτά που διαδραματίζονται/ από τον κεντρικό χαρακτήρα ή κατά πόσο έχεις ταυτιστεί με ... κάποιον δευτερεύων χαρακτήρα. Υπάρχει επίσης μια ευρύτερη συζήτηση για το κατά πόσο η υλοποίηση θα μπορούσε να βελτιωθεί ή αν αυτός ήταν ο σωστότερος τρόπος να αποδώσουν αυτό που ήθελαν οι δημιουργοί του, δεδομένου ότι μιλάμε για videogame που είναι κατα βάση 3rd person shooter. Περιέργως, παρά τα σχετικά διαφορετικά θέματα, μου θύμισε σε αρκετές φάσεις το Max Payne 3 (edit: επίσης το Bioshock). Είναι αρκετά συντομότερο, ωστόσο, και αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Νομίζω ότι η διάρκεια του είναι πάνω κάτω όση χρειαζόταν για αυτή την ιστορία. Συνυπολογίζω το ότι σε πολλές φάσεις έχεις την εντύπωση ότι το παιχνίδι ή πιο σωστά οι developers σε μισούν (...) και ενδεχομένως να το παρατήσεις για λίγο ή για πάντα αρκετά νωρίτερα από το φινάλε. Γενικά, παρά κάποια glitches στο combat και στο AI και κάποια ίσως αδικαιολόγητα spikes στη δυσκολία, θα το πρότεινα για την εμπειρία ενός διαφορετικού 3rd person shooter. Ίσως όχι σε κάποιον που γενικά δεν είναι σε καλή διάθεση/ έχει τις "μαύρες" του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 χθες είχα την ευχαρίστηση αφού είχα και τον ελεύθερο χρόνο να τερματισω το crysis 3 μονοκοπανιας με την βοήθεια της gtx 970 Στις μέγιστες ρυθμίσεις γραφικών στο επίπεδο δυσκολίας veteran! απλά τέλειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Τέλος το Ori and the Blind Forest. Πανέμορφο platformer με υπέροχη μουσική και εικαστικό. Το gameplay αποδείχθηκε πολύ ανώτερο από αυτά που περίμενα, δύσκολο και με τεράστια ποικιλία καθώς προχωράει το παιχνίδι. Άνετα το κατατάσσω στα καλύτερα platformers που έχω παίξει. Για το αν άξιζε κάθε ευρώ από τα 20 λίγο δύσκολο να το πω (μου φαίνονται κάπως πολλά για indie), αλλά άξιζε σίγουρα τις θετικές κριτικές που έλαβε. Την περασμένη εβδομάδα έπαιξα και 2ο επεισόδιο Life is Strange αλλά και το 3ο του Game of Thrones. Το Life is Strange μου φάνηκε παρόμοιο με το 1ο επεισόδιο αλλά με κορύφωση στο τέλος και preview που σε κάνει να ανυπομονείς για το επόμενο. Έχω την ελπίδα ότι το επόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο. Για το Game of Thrones δεν έχω να πω πολλά πέρα του ότι με απογοήτευσε. Δεν είχε εξέλιξη και νομίζω θα έπρεπε να είχαμε δει περισσότερα έως τώρα φτάνοντας στο 3ο επεισόδιο. Συν ότι είχε μερικές ατέλειες και πάρα πολλά κλισέ της Telltale (τα οποία δυστυχώς υπάρχουν έντονα και στο Life is Strange), του τύπου διαλέγεις μια απόφαση, και τρως κράξιμο μετά από κάποιους ενώ άλλοι σε επαινούν. Θέλω περισσότερη ποικιλία στις επιπτώσεις των πράξεων όπως θυμάμαι είχε πολύ καλά το 2ο επεισόδιο του Game of Thrones αλλά και η πρώτη σεζόν του The Walking Dead γενικότερα. Μέχρι να φύγω για Πάσχα θα πιάσω το Murdered: Soul Suspect που είναι σχετικά μικρό, και όταν επιστρέψω θα απολαύσω το Witcher 2 με την ησυχία μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Gamer_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ένα παλιό adventure έτσι για το καλό Art of Murder 2: Hunt for Puppeteer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Dying Light και Pillars of Eternity. Λογικα θα μου παρουν μεχρι τον Μάιο και το Witcher 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 εγω τελείωσα το rock of ages και τελειώνω το limbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εν αναμονη του Season 3 για το DIablo 3 παιζω Ori και ξεκινησα War Thunder για λιγο αδρεναλινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα