Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνίδαρος.ετσι μου 'ρχεται να το ξαναβάλω, αλλά σκέφτομαι το κατέβασμα που απαιτεί και τόσα άλλα που δεν έχω παίξει εδώ και πόσο καιρό.Αδικία.  :-(

• Like 1
  • Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mόλις τελείωσα το Bioshock Infinite το είχε προσφορά το steam στις γιορτές και ψάχνω για ένα καλό FPS 

Από πρόσφατα προτείνω Metro Last Light και Wolfenstein New Order που έχω παίξει. Εγώ από τη πλευρά μου δε ξέρω αν πρέπει να κρυφτώ αλλά:

FAnvTpD.png

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έπαιξα το MGS Ground Zeroes. Το παιχνίδι αν και μικρό, μου έδωσε μια πολύ καλή ιδέα για το τι να περιμένω στο Phantom Pain. Το gameplay είναι ίσως ότι καλύτερο έχω συναντήσει σε stealth παιχνίδι. Και επίσης είχε και εξαιρετική A.I. Για τα γραφικά ότι και να πω είναι λίγο, μιας και είναι από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω δει ως τώρα σε Ultra στο PC. Με χαλάει λίγο το τέχνασμα με την θολούρα αναλόγως που θέλει να εστιάσει η κάμερα, αλλά μάλλον έγινε λόγω περιορισμών στο hardware των κονσολών? Ποιος ξέρει.

Πραγματικά κρίμα που δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα της σειράς για να μάθω όλη την ιστορία αναλυτικά και το lore του franchise. Τώρα θα δω τι θα κάνω με το V μιας και θέλω να το παίξω πολύ. Θα κοιτάξω να ψαχτώ μπας και μάθω τι γίνεται στα προηγούμενα και πάρω μια ιδέα για τον κόσμο των MGS. Ξέρω δεν είναι το ίδιο με το να τα παίξω, αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς δυστυχώς.

Που να παίξεις και τα καλά δηλαδή. Μπορεί να ακουστώ υπερβολικός, αλλά η εμπειρία να βιώνεις τα MGS για πρώτη φορά είναι once in a lifetime. Η συμβουλή μου είναι να μην κάνεις το λάθος και δεν τα παίξεις. Σοβαρά, θα το μετανιώσεις πολύ άσχημα αν διαβάσεις για το lore ή τα δεις όλα σε let's plays στο youtube. Καλύτερα να καθυστερήσεις να παίξεις το V παρά να προσπαθήσεις να μάθεις τι παίζει ώστε να το παίξεις όταν βγει. Και όσο σου πάρει. Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος σου μπορεί να είναι περιορισμένος, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις να τα παίξεις όλα. Αν δεν κάνω λάθος, κονσόλα έχεις εσύ, τα βρίσκεις πολύ εύκολα και μαζεμένα κιόλας, μικρός είσαι γενικά, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς και να μην τα απολαύσεις.

Δημοσ.

Που να παίξεις και τα καλά δηλαδή. Μπορεί να ακουστώ υπερβολικός, αλλά η εμπειρία να βιώνεις τα MGS για πρώτη φορά είναι once in a lifetime. Η συμβουλή μου είναι να μην κάνεις το λάθος και δεν τα παίξεις. Σοβαρά, θα το μετανιώσεις πολύ άσχημα αν διαβάσεις για το lore ή τα δεις όλα σε let's plays στο youtube. Καλύτερα να καθυστερήσεις να παίξεις το V παρά να προσπαθήσεις να μάθεις τι παίζει ώστε να το παίξεις όταν βγει. Και όσο σου πάρει. Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος σου μπορεί να είναι περιορισμένος, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις να τα παίξεις όλα. Αν δεν κάνω λάθος, κονσόλα έχεις εσύ, τα βρίσκεις πολύ εύκολα και μαζεμένα κιόλας, μικρός είσαι γενικά, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς και να μην τα απολαύσεις.

Θα ήθελα πολύ να τα πάρω όλα από την αρχή, αλλά μια ο χρόνος, μια ότι κάποια έχουν παλιώσει αρκετά, μου είναι αρκετά δύσκολο να ασχοληθώ με όλα. Αγόρασα χθες όμως το 4 και σκοπεύω να το ξεκινήσω πολύ σύντομα και εννοείται πριν το 5. Για τα υπόλοιπα θα διαβάζω γενικά τι παίζει με την ιστορία και το lore.

Συνεχίζω για την ώρα το Shadow of Mordor, το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ.

Δημοσ.

Θα ήθελα πολύ να τα πάρω όλα από την αρχή, αλλά μια ο χρόνος, μια ότι κάποια έχουν παλιώσει αρκετά, μου είναι αρκετά δύσκολο να ασχοληθώ με όλα. Αγόρασα χθες όμως το 4 και σκοπεύω να το ξεκινήσω πολύ σύντομα και εννοείται πριν το 5. Για τα υπόλοιπα θα διαβάζω γενικά τι παίζει με την ιστορία και το lore.

Συνεχίζω για την ώρα το Shadow of Mordor, το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ.

Αν ειναι να παιξεις καποιο mgs πριν το V παιξε το 3 και το peace walker και οχι το 4

Προσφατα επαιξα και παλι το mass effect που νομιζω οτι ειναι και το καλυτερο απο την σειρα

Δημοσ.

επειδη το πισι ειναι στα τελευταια του (ως gaming pc μαξ να παιξει χωρις προβλημα bioshock 2) και νεο θα κατσω να φτιαξω μετα το καλοκαιρι παιζω πια παιχνιδια που δεν τα ειχα παιξει ΠΟΤΕ!

tomb raider 1 (ναι του 96)

halo 1 ( οταν ειχε βγει το ειχα βρει αργο ,που να ηξερα)

phantasmagoria

και απο καινουργια goat simulator γιατι δεν ξερω τι πιο κορυφαιο απο το να στελνεις την κατσικα στο διαστημα και να σε τρολαρει το ιδιο το παιχνιδι!!!

cheers!

Δημοσ.

το χω ριξει αυτον τον καιρο σε Indie καταστασεις.

• Aσχοληθηκα λιγο με το The Bridge το οποιο δεν ειναι για μενα αλλα ειναι ιδανικο για οποιον γουσταρει τετοιου ειδους puzzlers.
  • Επισης ασχοληθηκα λιγο περισσοτερο με το super meat boy, νταξει τρελο platformακι, εθιστικο αλλα δεν το συνιστω στους οξυθυμους!!!
  • Και ακομα λιγο περισσοτερο με το πρωτο Binding of isaac που το πηρα πιο πολυ για να δω αν αξιζει να ασχοληθω με το rebirth οταν πεσει η τιμη του και μαρεσε αρκετα
  • Τερματισα το Nihilumbra, δεν τρελαθηκα καθολου, ψιλοαδιαφορο..
  • Και για το τελος αφησα το Brothers: A tale of two sons που το τερματισα πριν λιγο. Πολυ ωραιο περιβαλλον και μουσικη, σαν game ειναι πανευκολο αλλα παιζεται πολυ ευχαριστα και δυστυχως ειναι πολυ μικρο (μα κανα τριωρο;; ). Μπορω να πω οτι μου προκαλεσε εντονα συναισθηματα το στορυ και νομιζω ειναι το δυνατο του σημειο. Το συνιστω ανεπιφυλαχτα αλλα οχι πανω απο 3-3μιση ευρω λογω πολυ μικρης διαρκειας.
  • Like 1
Δημοσ.

Όντας μέσα στην εποχή παίζω GTA 3! :P 

Μιας και δεν το είχα τερματίσει και το πήρα πρόσφατα σε πακετάκι είπα να το τελειώσω επιτέλους. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...