Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έπαιξα το MGS Ground Zeroes. Το παιχνίδι αν και μικρό, μου έδωσε μια πολύ καλή ιδέα για το τι να περιμένω στο Phantom Pain. Το gameplay είναι ίσως ότι καλύτερο έχω συναντήσει σε stealth παιχνίδι. Και επίσης είχε και εξαιρετική A.I. Για τα γραφικά ότι και να πω είναι λίγο, μιας και είναι από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω δει ως τώρα σε Ultra στο PC. Με χαλάει λίγο το τέχνασμα με την θολούρα αναλόγως που θέλει να εστιάσει η κάμερα, αλλά μάλλον έγινε λόγω περιορισμών στο hardware των κονσολών? Ποιος ξέρει.

Πραγματικά κρίμα που δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα της σειράς για να μάθω όλη την ιστορία αναλυτικά και το lore του franchise. Τώρα θα δω τι θα κάνω με το V μιας και θέλω να το παίξω πολύ. Θα κοιτάξω να ψαχτώ μπας και μάθω τι γίνεται στα προηγούμενα και πάρω μια ιδέα για τον κόσμο των MGS. Ξέρω δεν είναι το ίδιο με το να τα παίξω, αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς δυστυχώς.

Όχι, δεν έχει σχέση με τις κονσόλες η ρύθμιση του DoF(Depth-Of-Field).Είναι καθαρά δικιά τους πατατιά που δεν έβαλαν ξεχωριστή επιλογή για ΑΑ/DoF κλπ και τα έβαλαν όλα σε ένα σαν αχταρμάς.

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Έπαιξα μονοκοπανιά το Never Alone εγκαινιάζοντας τη νέα TV. Πολύ όμορφο παιχνίδι και παράλληλα ενημερωτικό για την Αλάσκα. Και τα puzzles του πολύ ευχάριστα (αν και εύκολα). Γενικώς περίμενα η αλήθεια είναι κάτι παραπάνω από αυτό που είδα, αλλά και πάλι ήταν ένα διασκεδαστικό (σχεδόν) 4ωρο. Με χάλασαν κάποια bugs που είχε στο animations και ένα που με έκανε να κάνω restart από checkpoint μετά από 15 λεπτά αφού δεν είχα καταλάβει πως πρόκειται περί bug. Το τέλος μου φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά τουλάχιστον εξηγήθηκε και μέσα από τα clips που ξεκλειδώνεις.

Επόμενο indie στην λίστα είναι το Valiant Hearts και παράλληλα θα ξεκινήσω και το Shadow of Mordor.

Δημοσ.

Θεωρητικα τελος και το This War of Mine. Τρομερα εθιστικο αλλα αφου το μαθεις (λογικα μετα το 3ο try) το τελειωνεις ευκολα.Ελπιζω να προσθεσουν τοποθεσιες και χαρακτηρες σε καποιο patch. Πολυ καλο παντως...φοβερη ατμοσφαιρα και soundtrack

Τωρα; Μαλλον Rome 2 Total War : Wrath of Sparta και ισως κανα Deadlight

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελείωσα το Ironcast, σύντομο αλλά έξυπνο ως ιδέα και με πρακτικά απεριόριστα περιθώρια επέκτασης μέσω DLC.

Ήθελα να δω το πρώτο DLC του Ascension αλλά οι Full Control κατάφεραν να με εκνευρίσουν με τη συνεχιζόμενη τακτική τους να εξισώσουν το ευρώ με το δολάριο (και να "φορτώνουν" αυτή την πάγια τακτική τους στο Steam), οπότε πάει για κάποια έκπτωση το συγκεκριμένο.

Ξεκινάω εκστρατεία με την Πέργαμο στο Rome II και κάποια στιγμή πρέπει να το πάρω απόφαση να ολοκληρώσω το Wasteland 2.

Θέλω να δω και το Gettysburg κάποια στιγμή. Κανονικά, δεν πρέπει να αγοράσω τίποτε άλλο για το επόμενο 6μηνο, τουλάχιστον... Σιγά μην, αλλά λέμε τώρα....

Δημοσ.
Έπαιξα το A Bird's Story , από τους δημιουργούς του To The Moon. Όμορφο, μικρό και συναισθηματικό ταξιδάκι στα πρότυπα του To The Moon. Έχει πέσει πολύ κράξιμο γενικά αλλά ο δημιουργός τονίζει ξεκάθαρα περί τίνος πρόκειται στο desctiption. Όσοι σκοπεύετε παίξετε το επόμενο τίτλο αυτό του μικρού studio, καλό είναι να τιμήσετε και αυτό.

Παράλληλα, έχοντας δει το Hobbit μου άνοιξε η όρεξη και ξεκίνησα το Shadow of Mordor που αγόρασα πριν λίγες μέρες. Σεναριακά μπορεί να μην λέει πολλά, αλλά έχει πολύ πιο πλούσιο gameplay από ότι περίμενα. Και με ευχαρίστηση ασχολούμαι και με τα side quests και τα διάφορα objectives. Αυτά και παράλληλα το Deus Ex θα με κρατήσουν συντροφιά αρκετό καιρό αφού ο χρόνος μου για gaming θα περιοριστεί αρκετά τις επόμενες βδομάδες λόγω εξεταστικής.

Δημοσ.

Μολις τελειωσα το Wolfenstein: The New Order, απιστευτο παιχνιδι, σεναριο, μουσικη, gameplay... Τωρα θελω να τελειωσω το single player του BF4 και μετα του GTA IV, ειχα παρει τοσα παιχνιδια στις προσφορες π τωρα τα γραφω σε μπλοκακι πια θα τελειωσω και σε τι σειρα, ξεκινώντας απο τα παλιοτερα   :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα τελευταία το έχω ρίξει στο Gaming για τα καλά. Κάνω Μαραθώνιους και τελειώνω το ένα παιχνίδι μετά το άλλο.
Ίσως έχω γίνει λίγο κουραστικός που το αναφέρω συνέχεια, αλλά από τότε που έσβησα περίπου 1+TB σε πειρατικά παιχνίδια και ασχολούμαι μόνο με αυθεντικά, αισθάνομαι σαν να έχω πάρει νέα κονσόλα, σαν να έχω πάρει το Playstation 6. :P
Το Playstation 4 το καθαρίζω από τη σκόνη μία φορά την εβδομάδα. Σκεφτόμουν να το βάλω στο ντουλάπι μέχρι να έρθει κάποιος σοβαρός Exclusive τίτλος. Μέχρι στιγμής στα καλύτερα είναι το FEZ.
Καμία σχέση η εμπειρία χρήσης του PC Gaming με πειρατικά έναντι αυθεντικών τίτλων.

Αφού τελείωσα το φοβερό Shadow of Mordor, το Far Cry 3 το οποίο ευχαριστήθηκα και πριν λίγες ώρες το Deadlight που είχε αρκετό ενδιαφέρον, τώρα παίζω τα The Cat Lady (Screenshots παρακάτω) που μπορώ να πω ότι έχει κάτι που με κρατάει αν και δεν το περίμενα (έπαιξα 2.5 ώρες σερί) και το Murdered που η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά θα το τελειώσω. Άρχισα επίσης το Red Faction Armageddon. Ήμουν σίγουρος ότι θα μου αρέσει. Το πρώτο τότε μου είχα κάνει πολύ καλή εντύπωση. Με παιχνίδια σαν το Red Faction, τόσο Underated καταλαβαίνει κανείς πόση δουλειά κάνει το Marketing. Έχει γίνει χαμός για το σκουπίδι το Destiny και το σκουπιδάκι Watchdogs. Δεν λέω ότι πρόκειται για κορυφαίο τίτλο, αλλά σίγουρα για έναν αξιοπρεπή τίτλο!

post-115429-0-45930000-1420597230_thumb.jpg

post-115429-0-01486500-1420597234_thumb.jpg

post-115429-0-79651900-1420597235_thumb.jpg

post-115429-0-66332200-1420597237_thumb.jpg

post-115429-0-30678300-1420597240_thumb.jpg

post-115429-0-73311200-1420597243_thumb.jpg

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Like 5
Δημοσ.

Τελειώνω Valiant Hearts( απίστευτο, μπράβο στην Ubisoft Montpellier) και ξεκινάω Volgar the viking που πήρα από humble bundle.

Δημοσ.

Μέσα στις γιορτές κατέβασα στο κινητό το hero siege και μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά δύσπεπτο στο χειρισμό του με αφή.Επειδή το είχα πάρει για 1,24€ πριν κανα 6μηνο, λέω δεν το βάζω επιτέλους και στο pc να το δω;Ε το αποτέλεσμα ήταν στις γιορτές μέσα να ξεπεράσω τις 25 ώρες και να έχω φάει άγριο σκάλωμα.Πρέπει να είχα να το πάθω πάνω από 5ετία αυτό.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...