Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι για PC παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing PC Games thread]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Primal Carnage Extinction

ειναι ενα παιχνιδακι σε early access. δεινοσαυροι vs ανθρωποι

καλουτσικο ειναι, αλλα χρειαζεται να φτιαξουν bugs, και να ρυθμισουν πραγματα στο balance.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μόλις τερματίστηκε το South Park: The Stick of Truth.

Τρομερό παιχνίδι, ξεκαρδίστηκα άπειρες φορές στα γέλια.

Τώρα θα δοκιμάσουμε κάτι πιό σοβαρό. Στο G2A.com είχε με 15 ευρώ το Endless Legend, την Emperor Edition, οπότε είπα να το δοκιμάσω.

Όσο και αν μου αρέσουν τα 4Χ turned based παιχνίδια ώς ιδέα, άλλο τόσο με κουράζουν και με πιάνει υπνηλία από το micromanagement, με αποτέλεσμα να τα παρατάω σχεδόν την ίδια ημέρα που τα ξεκινάω.

Διαβάζω όμως συνεχώς τόσα πολλά καλά για το παιχνίδι, που είπα να κάνω την υπέρβαση. Για να δούμε τί θα δούμε.

• Like 1

• Super Moderators

Ironcast: διοικείς ένα steampunk mech σε μια εναλλακτική εκδοχή του Α' Παγκοσμίου, τροφοδοτώντας τα συστήματά του με συνδυασμούς tokens. Έξυπνη ιδέα, θυμίζει κάπως FTL αφού έχεις λίγες μέρες στη διάθεσή σου και ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι να φτάσει ο εχθρός στην πρωτεύουσα και να χαθεί ο πόλεμος. Πολύ σταθερό, παρότι βρίσκεται ακόμη σε early access.

Warlock 2: The Exiled. Αν έφτιαχναν μια σοβαρή Α.Ι. θα ήταν έπος combat-oriented 4X. Πάντως, στην ανώτατη δυσκολία και χωρίς τον σκόπελο της θάλασσας (που και στο πρώτο τα έκανε μαντάρα) έχει αρκετό ενδιαφέρον. Πάσχει από την ασθένεια των πολλών DLC που δυστυχώς χαρακτηρίζει την Paradox, αλλά κατά καιρούς βγαίνει σε εξαιρετικές προσφορές, τουλάχιστον το βασικό παιχνίδι.

Warhammer 40.000 Armageddon: TBS με θέμα τον 2ο Πόλεμο του Αρμαγεδδώνα, στο σύμπαν του Warhammer 40:000. Η μηχανή του Panzer Corps προσπαθεί, αλλά θέλει προσπάθεια για να μπεις στο νόημα. Δε φτάνει σε γοητεία το Final Liberation, αλλά είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να το υποστηρίζουν για πάρα πολύ καιρό.

Dead State: ΤΒS του The Walking Dead χωρίς το license, σε επίπεδο σεναρίου. Κάποιος ιός μετατρέπει τον πληθυσμό του πλανήτη σε ζόμπι και οι ελάχιστοι επιζώντες κοιτάζουν να τα βγάλουν πέρα. Έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις και τη διαχείριση πόρων: οι χειρότεροι εχθροί δεν είναι τα ζόμπι αλλά οι άλλοι άνθρωποι. Άκαμπτη μηχανή μάχης, υποφερτά γραφικά, αλλά και πολλοί (μα πολλοί) ανούσιοι διάλογοι. Δεν έπιασε όσα χρήματα ήλπιζε μέσω KS και αυτό φαίνεται, χωρίς όμως να είναι κακό το αποτέλεσμα.

• Like 1

Ironcast: διοικείς ένα steampunk mech σε μια εναλλακτική εκδοχή του Α' Παγκοσμίου, τροφοδοτώντας τα συστήματά του με συνδυασμούς tokens. Έξυπνη ιδέα, θυμίζει κάπως FTL αφού έχεις λίγες μέρες στη διάθεσή σου και ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι να φτάσει ο εχθρός στην πρωτεύουσα και να χαθεί ο πόλεμος. Πολύ σταθερό, παρότι βρίσκεται ακόμη σε early access.

Warlock 2: The Exiled. Αν έφτιαχναν μια σοβαρή Α.Ι. θα ήταν έπος combat-oriented 4X. Πάντως, στην ανώτατη δυσκολία και χωρίς τον σκόπελο της θάλασσας (που και στο πρώτο τα έκανε μαντάρα) έχει αρκετό ενδιαφέρον. Πάσχει από την ασθένεια των πολλών DLC που δυστυχώς χαρακτηρίζει την Paradox, αλλά κατά καιρούς βγαίνει σε εξαιρετικές προσφορές, τουλάχιστον το βασικό παιχνίδι.

Warhammer 40.000 Armageddon: TBS με θέμα τον 2ο Πόλεμο του Αρμαγεδδώνα, στο σύμπαν του Warhammer 40:000. Η μηχανή του Panzer Corps προσπαθεί, αλλά θέλει προσπάθεια για να μπεις στο νόημα. Δε φτάνει σε γοητεία το Final Liberation, αλλά είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να το υποστηρίζουν για πάρα πολύ καιρό.

Dead State: ΤΒS του The Walking Dead χωρίς το license, σε επίπεδο σεναρίου. Κάποιος ιός μετατρέπει τον πληθυσμό του πλανήτη σε ζόμπι και οι ελάχιστοι επιζώντες κοιτάζουν να τα βγάλουν πέρα. Έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις και τη διαχείριση πόρων: οι χειρότεροι εχθροί δεν είναι τα ζόμπι αλλά οι άλλοι άνθρωποι. Άκαμπτη μηχανή μάχης, υποφερτά γραφικά, αλλά και πολλοί (μα πολλοί) ανούσιοι διάλογοι. Δεν έπιασε όσα χρήματα ήλπιζε μέσω KS και αυτό φαίνεται, χωρίς όμως να είναι κακό το αποτέλεσμα.

Για πες παραπάνω για το Warhammer, Slitherine είναι έτσι?

Εγώ πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν μπορώ να παίξω 4Χ παιχνίδια. Τα βρίσκω εξαιρετικά, απίστευτα κουραστικά.

Αφιέρωσα 7 ώρες στο Endless Legend και αντί να διασκεδάσω, πονοκεφάλιασα.

Κρίμα τα λεφτά (δεν είναι η πρώτη φορά που πετάω λεφτά σε 4Χ παιχνίδι), αλλά πιό κρίμα που δεν μπορώ να δώσω το παιχνίδι σε κάποιον που του αρέσει αυτό το genre.

Ξεκίνησα το The Talos Principle.

Είναι κάτι μεταξύ portal, με ολίγον τι από 3d mario, και φιλοσοφικά ζητήματα.

Έχει ένα hub world μέσω του οποίου μπαίνεις σε διάφορους κόσμους περπατώντας σε φωτεινές πύλες, περίπου όπως στο mario 64 μπαίνεις μέσα στους πίνακες. Στους κόσμους μαζεύεις sigils,με τα οποία ξεκλειδώνεις πόρτες στο hub world, που σου αποκαλύπτουν νέους κόσμους. Ωστόσο το παιχνίδι δεν είναι πλάτφορμ, αλλά τα sigils τα αποκτάς λύνοντας διάφορους γρίφους.

Η ιστορία του θέτει διάφορα ενδιαφέροντα φιλοσοφικά ζητήματα και έχει κάποιες τροπές και αβεβαιότητα, αλλά στο σημείο που είμαι τώρα απλά μαζεύω αστεράκ... ε εννοώ sigils,για να ανοίξω τη τελευταία και μεγάλη πόρτα! Το ζήτημα είναι ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποια απ τις 2 'τελικές πόρτες' να ανοίξω, καθώς αυτό είναι επιλογή που μου δίνει το παιχνίδι, και απ' ότι έχω μάθει η κάθε πόρτα οδηγεί σε διαφορετικό ending. Το ενδιαφέρον μου όμως για το τι κρύβεται πίσω απ τη κάθε πόρτα είναι τόσο δυνατό, που βλέπω τα εναπομείναντα sigils που πρέπει να μαζέψω περισσότερο ως αγγαρεία, μιας και στέκονται εμπόδια στο άνοιγμα της πόρτας! 

Μόλις έπαιξα το MGS Ground Zeroes. Το παιχνίδι αν και μικρό, μου έδωσε μια πολύ καλή ιδέα για το τι να περιμένω στο Phantom Pain. Το gameplay είναι ίσως ότι καλύτερο έχω συναντήσει σε stealth παιχνίδι. Και επίσης είχε και εξαιρετική A.I. Για τα γραφικά ότι και να πω είναι λίγο, μιας και είναι από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω δει ως τώρα σε Ultra στο PC. Με χαλάει λίγο το τέχνασμα με την θολούρα αναλόγως που θέλει να εστιάσει η κάμερα, αλλά μάλλον έγινε λόγω περιορισμών στο hardware των κονσολών? Ποιος ξέρει.

Πραγματικά κρίμα που δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα της σειράς για να μάθω όλη την ιστορία αναλυτικά και το lore του franchise. Τώρα θα δω τι θα κάνω με το V μιας και θέλω να το παίξω πολύ. Θα κοιτάξω να ψαχτώ μπας και μάθω τι γίνεται στα προηγούμενα και πάρω μια ιδέα για τον κόσμο των MGS. Ξέρω δεν είναι το ίδιο με το να τα παίξω, αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...