Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι για PC παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing PC Games thread]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αγόρασα τη Δευτέρα τα SC2 μιας και ήταν σε προσφορά 20 ευρώ μαζί λόγω Black Friday. Δεν έχω προχωρήσει πολύ το campaign αλλά κάτι μου λέει ότι θα ξαναζήσω τις παλιές καλές εποχές με WC3. Με μόνη διαφορά ότι την πρώτη φορά που το είχα τερματίσει σαν πιτσιρικάς που ήμουν, όπου δυσκολευόμουν καθάριζε ο whosyourdaddy. :P

Περιμένω πώς και πώς να έχω τα χρήματα να πάρω και το Dragon Age Inquisition.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παει και το Evil Within,προσπαθω τωρα να ξεκινησω το Mass Effect 3 αλλα οι λαλακες εκει στην Bioware/EA δεν εχουν υποστηριξη για gamepad.Μετα λογικα ακολουθουν τα Far Cry 3 και 4.

Εγω εδω και κανα 8μηνο παιζω csgo. Απο τοτε που ξεκινησα ενω εχω αγορασει και αλλα παιχνιδια δεν εχω παιξει κανενα...Ειναι αρρωστεια...Αν δεν ειχε τοσους cheaters θα του εβαζα 10/10, αλλα εχει αρκετους..Και ειδικα στα 4 μεγαλυτερα ranks (απο 18 συνολικα) σχεδον σε καθε game υπαρχει ενας cheater και ειναι πολυ game breaking γιατι δεν ειναι cod ή bf4, ειναι competitive game. Anyway, μιας και πιστευω οτι ειναι αυτη την στιγμη το καλυτερο fps παιχνιδι που μπορεις να παιξεις (προφανως εννοω online), μετα το quake ειναι το πιο δυσκολο, του βαζω ενα 8.5/10 με μονο μειον τους cheaters...

παίζω με φίλους μέσω steam και έχω πορωθεί με το LFD2.Και δεν το περίμενα...επειδή δεν ξέρω καθόλου απο shoot them up υπάρχει κάτι που θα προτείνατε σε κάποιον που ξεκινάει τώρα με αυτό το είδος; Είμαι αντβεντουρού και δεν είμαι σίγουρη για τις δυνατότητές μου.. το Bioshock ίσως;

Κάνω διάλειμμα από Divinity: Original Sin, το οποίο δυστυχώς  το βαρέθηκα στις 100 ώρες παιξίματος, παίζοντας Saints Row: The third διαλέγοντάς το τυχαία από τη βιβλιοθήκη των παιχνιδιών του Steam που δεν έχω αγγίξει μέχρι τώρα.

Moυ άρεσε τόσο πολύ, που έβαλα και το Saints Row IV να κατεβαίνει (το αγόρασα σε κάποιο από τα τελευταία bundles)

Σε λίγο που θα τερματιστεί το Saints Row 3, επιστροφή σε κάποιο RPG που αγόρασα και έμεινε στο ράφι:

- Wasteland 2 ή

- Shadow Run + expansion ή

- Devil Survivor (3DS) ή

- Shin Megami Tensei IV (3DS) ή

- Tales of the Abyss (3DS)

ή θα αγοράσω το Lords of Xulima, το οποίο φαίνεται εξαιρετικό.

• Like 1

Κάνω διάλειμμα από Divinity: Original Sin, το οποίο δυστυχώς  το βαρέθηκα στις 100 ώρες παιξίματος, παίζοντας Saints Row: The third διαλέγοντάς το τυχαία από τη βιβλιοθήκη των παιχνιδιών του Steam που δεν έχω αγγίξει μέχρι τώρα.

Moυ άρεσε τόσο πολύ, που έβαλα και το Saints Row IV να κατεβαίνει (το αγόρασα σε κάποιο από τα τελευταία bundles)

Ωραιος και γω το γουσταρα πολυ το Saints Row 3!! τοσο πολυ που ξοδεψα 67 ωρες για παρτυ του. full collectibles, missions και λοιπα και 93% (77/83) steam achievements.

24058431220542BA5458C38D527713786EF05A94:D

Μολις τερματισα το Bastion, πολυ καλο παρα αξιζε τα λεφτα του (1.70 ευρω απο το βραζιλιανικο nuvem πριν απο κατι μερες), και τωρα θα επιστρεψω στα Skyrim και xcom enemy unknown που αφησα στη μεση!

• Like 1

Άρχισα το Sniper Elite 3, παρά πολύ καλό . Προ ημερών έπαιξα και τελείωσα τα Far Cry και Far Cry 2, κι αυτά πολύ καλά.

Πλέον με ελαχιστότατοι χρόνο θα ξεκινήσω το FC 4, θα κοιτάξω να προχωρήσω το Sniper Elite 3 και ότι περισσέψει στο Company of Heros (το παλιό, το 2 το έχω και κλαίω τα €€€...)

• Like 1

εγω μολις αρχισα το gta iv σε υπολογιστη!!

καλο αν και δεν περιμενα τετοια ανταποκριση ;)

και παιζω εδω και κανα χρονο το fifa14 με πατσακι μια χαρα φυσαειιι!

Eγώ από hardcore old-school τελικά το γύρισα σε hardcore humor.

Πήρα το South Park: The stick of Truth που το είχε προσφορά το Steam, και για 6 ώρες εχθές γελούσα.

Κρίμα που είναι μικρό (κάπου στις 12-15 ώρες) οπότε εχθές το ξεκίνησα, αύριο μεθαύριο το τερματίζω.

παίζω με φίλους μέσω steam και έχω πορωθεί με το LFD2.Και δεν το περίμενα...επειδή δεν ξέρω καθόλου απο shoot them up υπάρχει κάτι που θα προτείνατε σε κάποιον που ξεκινάει τώρα με αυτό το είδος; Είμαι αντβεντουρού και δεν είμαι σίγουρη για τις δυνατότητές μου.. το Bioshock ίσως;

Το Bioshock σίγουρα δεν είναι shoot them up, αλλά και τα 3 είναι παιχνιδάρες . Και το καλό είναι ότι δεν έχουν multi .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...