qsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 λοιπόν εγώ εκτός τόπου και χρόνου, περιμένοντας να φτιαχνούν οι πρόσφατοι τίτλοι αποφάσισα να παίξω έναν άλλο προβληματικό τίτλο του 2013 τον οποίο απέφυγα λόγω των θεμάτων που είχε το πρώτο καιρό που βγήκε και τώρα μετά από 16 patch φαίνεται να έχει στρώσει ξεκίνησα λοιπόν το rome 2 και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. σημερά δηλαδή έχω καεί ειδικά μέχρι να το θυμηθώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τα σπάει το Rome 2, μετά τα patch είναι για πολύ κάψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εν τω μεταξύ βλέπω τους 8000+ τύπους που παρατάθχηκαν στη μάχη και σκέφτομαι τις δικαιολογίες περί πολλών npc στο ac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Εγω μολις ξανατερματισα το ac2 (μου λείπει ενα όπλο(αυτό που θέλει κάποια φτερά για να ξεκλειδώσει) ένα templar lare και μερικοί θησαυροί ). Παίζω κάνα wrath of the lamp και ξανά ξεκίνησα το Game Dev tycoon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Baldur's Gate:Enhanced Edition!! στην αρχη ειμαι ακομα, δεν εχω αποφασισει αν γουσταρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Στο PC το brutal doom 2 μονοπωλει το ενδιαφερον μου αυτη τη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Mass Effect 1-2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 TitanFall!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 The Binding of Isaac Rebirth!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Half life 2 με factory cinematic mode για γραφικά πιο κοντά στην εποχή μας. Επιτέλους ξαναδιασκεδάζω με pc game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npapagri_xtra Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 εχοντας καιρο να παιξω σε pc παιχνιδι (εχει κανει καταληψη η κοπελα με το γ@μοφεσυμπουκ) κι εγω ξεσπαω στο κινητο/ταμπλετ ειδα το nfs the run να εχει 2.5 ευρω και μπηκα σε πειρασμο (εχω αγαπη για ραλακια) για να δοκιμασω σε multiplayer. κολημα ειδικα οταν ενημερωσα κι ενα φιλο το ψιλολιωσαμε. δεν εχω και σουπερ pc αλλα με τοσο παλιο παιχνιδι τα εχω ολα στο φουλ και ειναι απολαυστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Half life 2 με factory cinematic mode για γραφικά πιο κοντά στην εποχή μας. Επιτέλους ξαναδιασκεδάζω με pc game μια από τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Football Manager 2015 σε σταθερούς ρυθμούς... Αξίζει τα χρήματα που έδωσα... Συνεχίζω και το Assassin's Creed 3 αλλά χαλαρά... Το θέμα είναι ότι το ΣΚ εγκατέστησα τρία ακόμα παιχνίδια και συνολικά πλέον υπάρχουν καμιά 15αριά τώρα στο pc, που ούτε τα έχω ακουμπήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τέλος το Thief, τώρα θα πιάσω το Alice Madness Returns που το τσίμπησα στο πρόσφατο sale του Origin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Wasteland 2 και τα μυαλά στα κάγκελα! Καιρό είχα να ευχαριστηθώ έτσι ενα RPG! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα