naruto14 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αντε,θα το ομολογησω οτι το μοναδικο game στον υπολογιστη μου ειναι το Rayman Legends Μια χαρά παιχνιδάρα είναι, λιώστο! 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Sunless Sea: Pausable RTS σε EA ακόμη, βγήκε προχθές ένα αρκετά μεγάλο patch με νέα λιμάνια, ιστορίες χαρακτήρων κτλ. Εντυπωσιακή αίσθηση ενός σκοτεινού και αλλόκοτου κόσμου, τόσο μέσα από τα λιτά αλλά πολύ πετυχημένα γραφικά του, όσο (κυρίως) μέσα από τα πανέμορφα κείμενα. Θέλει δουλειά ακόμη κι αρκετό εμπλουτισμό, αλλά από όσα Early Access έχω (και έχω αρκετά) είναι αυτό που σου δίνει τη σαφέστερη αίσθηση της προόδου και της εξέλιξης που συντελείται, μαζί με το... Invisible Inc.: μια ομάδα κατασκόπων εισβάλει σε κτίρια και κλέβει μυστικά. TBS στρατηγικής με RPG στοιχεία και διαχείριση ομάδας. Πολύ όμορφος ρυθμός, εξαιρετική αισθητική και σημαντική βελτίωση, από όταν το πρωτοείδα, εδώ και μήνες. Σύντομα σε ΕΑ μέσω Steam. Halfway: TBS με στοιχεία από X-Cοm (το κλασικό) και ολίγον από Aliens/ System Shock. Το έχω δει μόλις μερικές ώρες, αλλά είναι όμορφα φτιαγμένο και έχει αντιπάλους που κινούνται αρκετά πειστικά. Όμορφη αισθητική, απλοί χειρισμοί αλλά τα καουμποϊλίκια πληρώνονται, από τα πρώτα κιόλας επίπεδα. 2
Tmark Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Legend of Heroes: Trails in the Sky. Το καλύτερο JRPG που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια,
wazzaa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 To Risen 3 δοκίμασα αλλά δεν το βλέπω να το συνεχίζω.... Μιλάμε για πολύ χάλια... 2
Despotas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 -Στο χαλαρό Resident Evil 6 co-op (ευτυχώς γιατί αλλιώς θα τα είχα παρατήσει στα 10'). Ακόμη και το Dead Space 3 είναι κλάσεις ανώτερο. Τα πέταξαν όλα μέσα, ανακάτεψαν και μετά ούτε ξέρουν τι βγήκε. Ειδικά κάποια σημεία που πρέπει να τρέχεις ενάντια σε αόρατο timer με άθλιο χειρισμό-κάμερα είναι ο ορισμός του κάκιστου σχεδιασμού. Από την άλλη στους (περισσότερους) εχθρούς οφείλω να πω πως έδωσαν ρέστα πάλι. -Gabriel Knight remake, πολύ καλό μέχρι στιγμής. Μετά λέω να πιάσω Thief ή FC3 Blood Dragon.
rowain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Aκόμα λιώνω το Shadow of mordor..Παιχνιδάρα. Games που πρέπει να παίξουμε όλοι μόλις βγουν: ACU, GTA V, Wither 3, Batman Arkham Night, Dragon Age III, Far cry 4.
gpolic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 BF4 single player... και το COD 2 σε βουλγαρικο... με εχουν σκισει
Liakos10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Λιωνω το Skyrim εδω και λιγο καιρο και παιζω που και που λιγο XCOM:enemy unknown. πολυ δυνατα games και τα δυο. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Mordheim: City of the Damned: Βρίσκεται από χθες σε early access μέσω του Steam και αποτελεί (πολύ ενδιαφέρουσα, βάσει των πρώτων εντυπώσεων) μεταφορά του ομώνυμου επιτραπέζιου της Games Workshop. TB tactics/strategy, με στοιχεία RPG. Σκοτεινό, καλοφτιαγμένο και σταθερό ήδη στο στάδιο που βρίσκεται. Θα χρειαστεί πολύ ακόμη υλικό για να δικαιολογήσει την τιμή του, δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Armello: Επιτραπέζιας λογικής παιχνίδι (σε beta) όπου σκοπός είναι μέσα από την εξερεύνηση ενός μικρού χάρτη να κατορθώσεις να νικήσεις τους υπόλοιπους 3 παίκτες και να ανατρέψεις από το θρόνο τον άρρωστο και επικίνδυνο βασιλιά. Ανθρωπομορφικά ζώα, ζάρια, κάρτες, ένα ψηφιακό επιτραπέζιο, κανονικά. Σε πολύ πρώιμο στάδιο και αυτό, δείχνει καλά στοιχεία. Από τα πιο συγκροτημένα kickstarter projects που έχω στηρίξει. The Curious Expedition: Ένα παιχνίδι εξερεύνησης, με στοιχεία από Indiana Jones αλλά και επιστημονική φαντασία, αναμεμειγμένα με δηκτικά σχόλια για την αποικιοκρατεία του 19ου αιώνα. Διάσημοι επιστήμονες, μέθυσοι ναύτες, ρατσιστές στρατιώτες, δεισιδαίμονες ιθαγενείς και γαϊδούρια με επίθετα ψάχνουν να βρουν τη χρυσή πυραμίδα σε κάθε χάρτη, προτού χάσουν τα λογικά τους. Pixel art, αισθητές επιρροές από το FTL, διασκεδαστικό και συνάμα απαιτητικό παιχνίδι που προσφέρεται για σύντομα διαλείμματα. 27 του μήνα η κυκλοφορία του, αυτή τη στιγμή έχει λήξει η early access (μέσω browser).
Soulseeker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Dota 2 Rome 2 Total War The Banner Saga Deus X NBA2k15 και μόλις τελείωσα Alan Wake 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χωρίς σειρά προτίμησης. Dragon Age Origins: Γιατί με έπιασε η μανία να παίξω το Inquisition, αλλά πρέπει πρώτα να τερματίσω (με νέο χαρακτήρα) το Origins/Awakening/Κλπ. Και τώρα ψάχνω περισσότερο τα sidequests. Που να πάω και στο 2 που είχα δει μόνο το demo. Elite: Dangerous: Beta 3.9 και βλέπω πάλι νέα πράγματα. Cruising the sea of stars and shooting wanted people. Marvel Heroes: Πάω τους υπόλοιπους χαρακτήρες στο lvl 60, γιατί καιρό τους έχω αφήσει να κάθονται. Lego Marvel Super Heroes: Για το πιο silly Marvel. Mechwarrior Online: Έχουμε αγώνες, οπότε προπονήσεις, λεφτά για loadouts, Κλπ. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2014 από GhostRiderLSOV 1
Alastor192 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Χωρίς σειρά προτίμησης. Dragon Age Origins: Γιατί με έπιασε η μανία να παίξω το Inquisition, αλλά πρέπει πρώτα να τερματίσω (με νέο χαρακτήρα) το Origins/Awakening/Κλπ. Και τώρα ψάχνω περισσότερο τα sidequests. Που να πάω και στο 2 που είχα δει μόνο το demo. α καταλαβα,το 2015 θα το ξεκινησεις το Inquisition 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 α καταλαβα,το 2015 θα το ξεκινησεις το Inquisition Θα έχει patch-αριστεί μέχρι τότε.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Και από δω, Endless Legend, τι CiV, εδώ μιλάμε για δύναμη. Dungeon of the Endless γιατί είμαι Fanboy με τους Γάλλους (βασικά είναι πολύ ωραίο παιχνίδι, tactics/rpg-ish/tower defence hybrid) Dota 2 - δεν χρειάζεται hyperlink - γιατί βαρέθηκα να με λούζουν με διάφορα ενώ ταυτόχρονα να αμφισβητούν την σεξουαλικότητά μου άτομα που δεν έχουν δει ποτέ MacGyver (και δεν ξέρουν ποιος είναι ο βασικός ανταγωνιστής του*) Unepic ωραίο και με σχετικό βάθος dungeon rpg -λέμε τώρα- παιχνίδι, φίσκα στα references (Yogart που σε βάζει να του ξεσκονίσεις τα βιβλία και να τον πληρώσεις 30gp για να σου δώσει exposition). Broforce pixel art sidescroller / over the top violence. D3 αλλά όσο πάει.. και ψάχνω κανένα online multi χαζομάρα σε στυλ Heroes and Generals (WW2) για να παίζω με κάνα δυο φίλους, δεν βρίσκω τίποτα της προκοπής (τα κριτήρια μου για το H&G πχ ήταν ένα βίντεο στο youtube που στην αρχή του match είχαν πάρει όλοι κάτι ποδήλατα και πήγαιναν για ντου, γελούσα κάνα τέταρτο). *είναι ο Murdoc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα