wazzaa Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Τέλειωσα το Wolfenstein: The new Order. Πάρα πάρα πολύ καλό. Τώρα θέλω να ξεκινήσω το Divinity:Original Sin, αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένω λίγους μήνες ακόμα να επιλυθούν τα όποια bugs έχει... Δεν θα έλεγα ότι έχει τόσα πολλά bugs όσο ότι είναι λίγο "ιδιαίτερο" παιχνίδι.... Αλλά όμως είναι αρκετά φοβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δέν ξέρω πώς εννοείς το "ιδιαίτερο" πάντως τα bugs του τα έχει. Διαβάζω συνεχώς τα αντίστοιχα τόπικς σε Steam και Larian και έχει μέλλον ακόμα το παιχνίδι όσον αφορά επίλυση προβλημάτων. Υπολογίζω κάνα 2-μηνο ακόμα για σίγουρα. Το παιχνίδι, το έχω αγοράσει, το έκανα install και το αφήνω να ωριμάσει. Για τώρα θα επικεντρωθώ λίγο στο 3DS και βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balourdos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Starcraft 2: Wings of Liberty Δεν ξερω γιατι, αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι, αν και δεν θυμιζει το παλιο καλο Starcraft με εχει κολλησει για τριτη συνεχομενη φορα και παιζω campaign. Kingdom Rush Ενα πολυ αξιοπρεπες και χαριτωμενο θα ελεγα TD που εχει πολυ καλα εξελισσομενη δυσκολια. And last but not least...μετα απο προτροπη του συμφορουμιτη Ikaruga (αν δεν κανω συγκλονιστικο λαθος)... Resident Evil (σε Dolphin Emulator) Επιτελους θυμηθηκα τα παλια οσον αφορα το survival horror στοιχειο και με εξαιρετικα γραφικα παρακαλω λογω GameCube. See for yourself... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Rocksmith 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Max The Curse of Brotherhood !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Τελος τα deadpool και call of duty ghosts περασα πολυ ευχαριστα και με τα 2 Deadpool: το παιχνιδι για μενα παιρνει οσκαρ με τισ ατακες του πρωταγωνιστη και το γενικοτερο κλιμα που το χαρακτηριζει. Το gameplay ευχαριστο χωρις να με κουρασει καθολου αλλα ο χαρακτηρα του deadpool το εκανε ενα απο τα πιο διασκεδαστικα παιχνιδια που εχω παιξει Ghosts: αυτο αργησα να το παιξω ενω το εχω καιρο γιατι τα προηγουμενα παιχνιδια στο campaign με απογουτευσαν αυτο αντιθετως ειναι πολυ καλο με πολυ καλο gamelay και μια δεμενη ιστορια με δραση ολων των στοιχειων για μενα απο τα καλυτερα campaign της σειρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δοκιμάζω το Hearthstone, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο από το MTG Planeswalkers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Brutal Doom v 1.9 - Εγω τωρα τι να πω? Οτι ειναι η επικουρα προσωποποιημενη? Οτι η δυσκολια του σε ξεσκί? Το παιζω στο τριτο επιπεδο δυσκολιας και το παιχνιδι ειναι πραγματικα απολαυση. Εχω ενα θεμα με το reloading στα οπλα καθως δεν ταιριαζει με τη λογικη του παιχνιδιου, δεν τσεκαρα στα options να δω αν υπαρχει δυνατοτητα απενεργοποιησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Εγώ παίζω Anomaly warzone Earth και κάνα lol αυτό τον καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grotenfrod Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Έπιασα το GTA IV στο πισι εν αναμονή για το V. Είχα ξεχάσει πόσο διασκεδαστικά είναι πάντα τα GTA (και τα έχω παίξει όλα ως τώρα) και τι ιδιαίτερο χιούμορ έχουν. Επίσης μου αρέσει όλη η θεματολογία περί immigrants/old country και σοβιετίλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μόλις τελείωσα τα witcher 2 & Bioshock. Το Witcher 2 το ξαναπαίζω για να επιλέξω το άλλο path στο story line. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ξεμεινα απο games ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ξεμεινα απο games ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Is that possible for a pc gamer? Σοβαρά πως το κατάφερες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Is that possible for a pc gamer? Σοβαρά πως το κατάφερες? Αντε,θα το ομολογησω οτι το μοναδικο game στον υπολογιστη μου ειναι το Rayman Legends 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ξεμεινα απο games ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Μια απλή ερώτηση. How??? ΥΓ Είδα την απάντηση απο πάνω (το κακό με το να έχεις μια καρτέλα ώρα ανοιχτή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα