Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τέλος τα assassin's creed 4 και watch dogs 

Το assassin's creed 4 με εξέπληξε ευχάριστα μετά το απογοητευτικο 3 αυτό ήταν πολύ ευχάριστο και το απόλαυσα ολοκληρωτικά από την αρχή μέχρι το τέλος και μου άρεσε ιδαιτερα το πως εξελίχθηκε η ιστορία άλλα και οι μάχες με το πλοίο ένα 8.5/10 από μένα

Το watch dogs παρά τις κακές κριτικές που είχα ακούσει έμενα μου άρεσε πολύ και ιδιαίτερα το shooting στοιχείο του το βρήκα άριστο οι αποστολές ωραίες  και η εξέλιξη της ιστορίας ενδιαφέρουσα και αυτο ενα 8.5/10

Τώρα σκέφτομαι να ξεκινήσω το dragon age origins που μου το έκαναν δώρο άλλα δεν ξέρω το κατά πόσο θα με κρατήσει

• Like 1
Δημοσ.

και τα τρία παιχνίδια από πάνω, είναι όλα τα λεφτά.....

Εγώ παιδιά μόλις τερμάτισα το Sniper Elite 3 και τώρα ξεκινάω το Divinity: Original Sin

Έχω ακούσει τα καλύτερα σχόλια.....

Αντί για το Origins, μπορείς να παίξεις το Dragon age 2 (δεν ξέρω αν έχουνε συνεχόμενο story)

Δημοσ.

Αντί για το Origins, μπορείς να παίξεις το Dragon age 2 (δεν ξέρω αν έχουνε συνεχόμενο story)

Όχι μην το κάνει αυτό. Το Origins είναι κλάσεις ανώτερο από το 2.

• Like 2
Δημοσ.

να ξεκινήσω το origins η να κοιτάξω κάποιο άλλο rpg πρώτα με ενδιαφέρει να είναι πολύ ωραίο και όχι τεράστιο σε διαρκεια

• Moderators
Δημοσ.

Marlow Briggs. Έχει την πλάκα του, αλλά είναι αρκετά mindless 3rd person shooter και δεν πολυσυμπαθώ ακόμα τα controls του. Έχει λίγο από God of War, λίγο από Uncharted, αλλά στο πιο απλοποιημένο/dumbed down. Επίσης μου δίνει την εντύπωση ότι θα είναι αρκετά σύντομο (η τιμή του ήταν εξευτελιστικά χαμηλή στα sales που πέρασαν).

Ittle Dew (το τερμάτισα). Ενδιαφέρον ως προς το χιουμορ του, και το ότι ξεκίνησε ως student project. Έχει λίγο combat (σαν τα κλασσικά zelda) και πολύ puzzle με block pushing. Οι γρίφοι είναι από απλοί έως σχετικά περίπλοκοι, και το  replayability του έγκειται στο ότι μπορείς να τερματίσεις το παιχνίδι είτε με τα τρία special items που σου δίνει ή με συνδυασμούς μόνο δύο εξ αυτών (που είναι και πιο challenging). Στα μείον του, το ότι σε σημεία δείχνει λίγο ότι (πιθανότατα λόγω του ότι ήταν student project) υλοποίησαν διάφορες ιδέες που δεν ταιριάζουν απαραίτητα με το γενικότερο gameplay. Πχ υπάρχουν 1-2 sections* που ξαφνικά το παιχνίδι απαιτεί πολύ ακριβές timing και γρήγορες κινήσεις (*μην υπολογίζοντας το bonus master cave όπου γίνεται o χαμός από τέτοια puzzles και το bonus final boss που είναι απαράδεκτα σχεδιασμένο). 

Σε κάπως offtopic, μπορεί να λέγονται διάφορα για το σύστημα με τις κάρτες στο Steam, αλλά ήταν ένα καλό motivation μέσα στην περίοδο των sales να εγκαταστήσω και να παίξω (από μερικά λεπτά έως μερικές ώρες) παιχνίδια που αράχνιαζαν στον backlog μου :). Και τώρα έχω μια κάπως πιο "ενεργή" λίστα από παιχνίδια που σχεδιάζω να παίξω στο άμεσο μέλλον. 

• Like 3
Δημοσ.

Smite

FM 14 (πάντα)

Είμαι σε διακοπές και δεν έχω το pc μου μαζί, μόνο ένα laptop. Από Σεπτέμβρη ξεκινάω Soul Suspect και περιμένω για Shadow of Mordor, Order 1886 και Unity

• Like 2
Δημοσ.

Assassins Creed Liberation  :wub: Ενδιαφερον!

MouseCraft  :P Αστειο!

GRID Autosport  :mad: Ομορφο..αλλα με απογοητευσε λιγο..

• Like 1
Δημοσ.

Skyrim Legendary: Αν και έχει κάποια bugs είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Ωραίο gameplay, μεγάλος χάρτης, πολλά quests, περίπλοκη ιστορία, puzzles κτλπ κτλπ

Torchlight 2: Co-Op με φίλο, αρκετά διασκεδαστικό μπορώ να πω, με το story του δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει (λίγο έχουμε παίξει), ίσως να φταίει που δεν έχω δοκιμάσει το πρώτο. Το gameplay του δεν είναι άσχημο, κάθε άλλο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η camera, επειδή είναι locked στον χαρακτήρα σου.

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Ξεκίνησα το Dragon Age :Origin !!!! Ποοοο Τι απίστευτο game.... Τελικά ήτανε αληθινά τα σχόλια που είχα ακούσει....
Απίστευτο φαίνεται... Μου αρέσει απίστευτα το lvl Up system και η ιστορία, ήδη με έχει τραβήξει. Λίγο στον χειρισμό θέλω συνήθεια (λίγο η κάμερα στις 180 μοίρες την χάνω) αλλά παρόλαυτά, έφτιαξα τοξότη(rogue) elf και πάω για stealth archer αν μου βγει. ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!

• Like 3
Δημοσ.

Τέλειωσα το Wolfenstein: The new Order. Πάρα πάρα πολύ καλό.

Τώρα θέλω να ξεκινήσω το Divinity:Original Sin, αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένω λίγους μήνες ακόμα να επιλυθούν τα όποια bugs έχει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...