Mpiftekis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ξαναπαίζω το Dragon Age: Origins. Το είχα τερματίσει με noble dwarf warrior tank και τώρα είμαι με tree elf dual wield rogue. Έχω και τα DLC να παίξω... οπότε έχω ακόμα καιρόοοοοοοοοοοοοο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Fallout 3 για 5-6 φορά και με βλέπω να ξαναπαίζω και εγώ το Dragon Age: Origins ή να παίζω το Divinity: Original Sin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εννοώ το 3 που πρίν από 5-6 μέρες βγήκε. Ακριβώς τέτοια Split-screen. Έχει την φάση του. Όχι όμως ότι είναι κάτι ιδιαίτερο απλά για να ξεφεύγουμε λίγο από τα κλασσικά..... Grid 3 φιλε μου δεν υπαρχει απ οτι ειδα... Ποιο παιχνιδι εννοεις? Το split screen απο μονο του ειναι κατι το ιδιαιτερο, εχω να δω τετοιο απ το Colin 2. Eιχαμε παιξει αναριθμητες ωρες με τον κολλητο. Το ειχαμε βαλει και πριν 2 χρονια αλλα το κοντρολ του φαινεται πια πολυ παρωχημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 To Grid Autosport εννοεί, 27 Ιουνίου κυκλοφόρησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ξαναπαιζω το FEAR 1 επειτα απο αγορα στο steam και το Castle Crashers. Το Fear ειχα ξαναβαλει κι εγω να το παιξω(αλλωστε τη πρωτη φορα δε το ειχα τελειωσει) αλλα καποια στιγμη γινεται μονοτονο και κουραστικο. Περιφερεσαι συνεχως σε κακοφωτισμενα γραφεια. Ιδια βαρεμαρα με το Doom 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αυτό εδώ ρε φίλε Το Grid 3 . Ονομάζεται autosport Μπορεί για αυτό να σε μπέρδεψα. Αλλά εγώ το λέω Grid 3 μιας που είναι το τρίτο Grid Δες βιντεάκια με Split-Screen. Έχει την φάση του, αλλά σου ξαναλέω, δεν είναι τίποτα ιδιέταιρο.Εγώ χτες ξεκίνησα το Sniper Elite 3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΟ!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ SNIPER ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καπου στο utube ειδα να λεει "To play SplitScreen Multiplayer you need 1 keyboard + 1 gamepad or 2 gamepads" Δηλαδη χωρις gamepad δε γινεται να παιξεις split screen? Απλο joystick κανει?Single ή multi με keyboard αποκλειστικα γινεται? Δες βιντεάκια με Split-Screen. Έχει την φάση του, αλλά σου ξαναλέω, δεν είναι τίποτα ιδιέταιρο. Kαι μονο η υπαρξη split screen ειναι κατι το ιδιαιτερο, εσυ βεβαια εννοεις ολο το παιχνιοδι. Δηλαδη αυτο το Grid Autosport δεν εχει σχεση με το Grid 1? Εγώ χτες ξεκίνησα το Sniper Elite 3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΟ!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ SNIPER ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!! Προτιμω... το mg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Dark Souls: Prepare to Die Edition. Είμαι NG+ και έχω σκαλώσει άσχημα με το παιχνίδι. Μοναδική ατμόσφαιρα και γενικά εμπειρία. Άνετα στο Top 3 μου όλων των εποχών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καπου στο utube ειδα να λεει "To play SplitScreen Multiplayer you need 1 keyboard + 1 gamepad or 2 gamepads" Έτσι ακριβώς. Δηλαδη χωρις gamepad δε γινεται να παιξεις split screen? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Μιας που δεν μπορείς να παίξεις δύο άτομα με keyboard όπως είναι λογικό. Αυτά γινόντουσαν μόνο στα παιχνίδια του Mame 32. Απλο joystick κανει? Αν φτιάξεις τις ρυθμίσεις του και σε βολέψει, γιατί όχι. Single ή multi με keyboard αποκλειστικα γινεται? Single να παίξεις αγώνες μπορείς μόνο με Keyboard τώρα για Multi, δύσκολο. Αν εννοείς όπως τα παλιά παιχνίδια που ήτανε χωρισμένο μισό μισό το keyboard για να παίζουνε και οι δύο. Αν πάλι εννοείς Multiplayer στο Internet, επίσης γίνεται όπως και το singleplayer. Kαι μονο η υπαρξη split screen ειναι κατι το ιδιαιτερο, εσυ βεβαια εννοεις ολο το παιχνιοδι. Δηλαδη αυτο το Grid Autosport δεν εχει σχεση με το Grid 1? Έχει σχέση με το Grid 1. Ο ακόλουθος του είναι. Απλά εμένα δεν με τρέλανε τόσο.... Βέβαια ποτέ δεν ήμουνα και φίλος του Grid. Ελπίζω να σε κάληψα όσο μπορούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Μιας που δεν μπορείς να παίξεις δύο άτομα με keyboard όπως είναι λογικό. Αυτά γινόντουσαν μόνο στα παιχνίδια του Mame 32. Στον Colin 2 γινοταν, ο κολλητος επαιζε με τα cursor keys, εγω με keys της επιλογης του. Εαν το εχεις το Autosport, μπορεις να ριξεις μια ματια? Γινεται και οι δυο με keys? Έχει σχέση με το Grid 1. Ο ακόλουθος του είναι. Απλά εμένα δεν με τρέλανε τόσο.... Βέβαια ποτέ δεν ήμουνα και φίλος του Grid Εαν ειναι οπως το Grid 1 τοτε πως ειναι δυνατον να λες οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο? Το Grid 1 θεωρειται απο τα καλυτερα driving games, αν οχι τo καλυτερο. Επειδη ομως φανταζομαι οτι και το Αutosport θα ειναι εξισου δυσκολο με το Grid, ο μονο λογος για να το βαλω ειναι εαν μπορεις να παιξεις split screen με keyboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Θα το κοιτάξω και θα σου πώ....Πάντος μπορείς να πας να πάρεις ένα gamepad. Δεν είναι ακριβά και πρέπει να έχεις οπωσδήποτε με τόσα παιχνίδια που παίζονται... Πχ Pro, Nba, Fifa Κτλ...Το Grid 1 ήτανε από τα καλύτερα αλλά το 3 δεν είναι τόσο ίδιο....Είναι σαν να λες για το Need for speed. Όλα είναι ακόλουθα των προηγούμενων. Αλλά τι σχέση έχει το rivals με το underground.To most wanted το τελευταίο με το Most wanted to 2005.To Shift με το carbon.Όλα έχουνε σχέση μεταξύ τους θεωριτικά μιας που βγαίνουνε από την ίδια εταιρία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα το ίδιο επικά... Αυτό ήθελα να πω. Το 1 είναι από τα κορυφαία. Το 3 δεν με ενθουσιάσε. Προσωπική γνώμη πάντα.Εγώ δεν βρήκα κάτι... Δεν νομίζω να γίνεται..... Αν βρω κάτι θα σε ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Dishonored παίζω κάποια απογεύματα που υπάρχει όρεξη. Και κλασσικά, σχεδόν επι καθημερινής βάσης, LoL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εγω ξεκινησα το rage στο πισι μου,φαινεται αρκετα καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Hitman: Blood Money για πολλοστή φορά. Υπέροχο παιχνιδάκι με απεριόριστη ελευθερία στο πως θα εκτελέσεις τις αποστολές σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Θα το κοιτάξω και θα σου πώ.... Πάντος μπορείς να πας να πάρεις ένα gamepad. Δεν είναι ακριβά και πρέπει να έχεις οπωσδήποτε με τόσα παιχνίδια που παίζονται... Πχ Pro, Nba, Fifa Κτλ... Bασικα εχω joystick για να παιζω τα ποδοσφαιρακια. Ειναι καλυτερα να ελεγχεις με το το stick παρα με κουμπακια. Τα driving τα παιζω με τα keys γιατι εχεις καλυτερο (πιο ακριβη)ελεγχο. Εχω δοκιμασει και με τιμονι, δε βοηθαει ιδιαιτερα, ασε που δε ξερω να το καλιμπραρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα