wazzaa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τερμάτισα το Thief 4 . 7/10Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με μέτριο Story και καλούτσικα γραφικά.Πολύ καλήτερο απο τα προηγούμενα(αναμενόμενο φαντάζομαι)Σε όσους αρέσουν τα Stealth παιχνίδια αλλά και παιχνίδια με bow,το συστήνω.Επίσης Τερμάτισα το Car mechanic simulator 2014 5/10Καθόλου ενδιαφέρον story(για την ακρίβεια δεν υπάρχει Story) αλλά σε όσους αρέσουν τα αυτοκίνητακαι θα τους άρεσε να παίξουνε ένα παιχνίδι που να προσπαθούνε να φτιάξουνε αυτοκίνητα,αυτό είναι έναπαιχνίδι που θα μπορούσανε να δοκιμάσουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Company of Heroes-Blitzkrieg Mod Φοβερο mod με πολλά περισσότερα units από το κανονικό παιχνίδι,επικές μάχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Rayman Legends, απλά το καλύτερο platform ever. Συνεχίζω με αργούς ρυθμούς το Metal Gear Revengeance. Ωραίο είναι αλλά η κάμερα πολύ κουραστική και δε μπορείς να κάνεις parry εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Child of light. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση.. Δυστυχώς είμαι ήδη μέχρι τα μισά άρα θέλω ακόμα κανένα 3ώρο και το τερματίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μετα το daylight που το παρατησα γιατι δεν μου πολυαρεσε,κολλησα με το outlast παρολο που εχω λερωσει αρκετα μποξερακια χΔ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ άρχισα για 1η φορά το Divine divinity κι έχω μείνει μλ..ας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ άρχισα για 1η φορά το Divine divinity κι έχω μείνει μλ..ας. Σοβαρά???Είναι καλό?? Απο γραφικά που είδα στο ιντερνετ είναι λίγο μλ...ιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τα γραφικά είναι 10ετίας αλλά παίζει να είναι στο top 5 των RPG που έχω παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τα γραφικά είναι 10ετίας αλλά παίζει να είναι στο top 5 των RPG που έχω παίξει. Σόπα ρε. Μπορεί μόλις τερματίσω το Child of light να το τεστάρω..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mngplus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 (PC) Need For Speed Rivals και Rayman Legends Φαίνονται πολύ καλά και τα δύο μέχρι στιγμής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το rivals δεν με τρέλανε. Αλλά το rayman legends είναι πολύ καλό....Εγώ παίζω το Murderer Soul Suspect. Θέλω να το τερματίσω για να μάθω τι έγινε αν και σαν παιχνίδι δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Dragon Age: Origins!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Σήμερα ξεκίνησα και τελείωσα το Papo & Yo. Όμορφο παιχνίδι με ωραίους γρίφους και gameplay και υπέροχη μουσική. Δεν μου άρεσε όμως καθόλου το τέλος... Παράλληλα παίζω καθημερινά cs για λίγες μέρες ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Τερμάτισα το AC Liberation μετά από όλη την σειρά των τριών. Πολύ ωραίο με ενδιαφέρον τέλος αλλά πολύ μικρό -όπως βέβαια είχα προετοιμαστεί-. Πάμε τώρα για το επόμενο IV Black flag, ενώ ταυτόχρονα παίζω και λίγο το Brothers, a tale of two sons. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Εγώ ξεκίνησα σήμερα το Grid. Δεν λέει και πολλά αλλά για Split-Screen παιχνίδι με φιλαράκια, αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα