naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 FIFA 13 τακτικα Flatout 2(Δοκιμαστε το,πολυ καλα γραφικα για 2006) TM Nations Forever Επισης εχω στο pc και τα Tomb Raider και Far Cry 3,αλλα εχω κολλησει σε καποια σημεια και δε παιζω Flatout 2 και εγώ έπαιζα αλλά δυστυχώς έκλεισαν τους servers στο Online. Κρίμα και είχε σχετικά καλό κόσμο για παιχνίδι του 2006. TM φυσικά άπειρες ώρες λιώσιμο το καλοκαίρι κυρίως παλαιότερα. Στα παιχνίδια που κόλλησες ψάξτο λίγο ή αν δεν καταφέρεις να το περάσεις κοίτα waltkthrough. Είναι παιχνιδάρες και είναι κρίμα να μην τις τελειώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Thomas Was Alone, μικρό παιχνίδι για τις ελεύθερες ώρες από το διάβασμα. Πολύ προσεγμένο και ευχάριστο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Anna Extended Edition, πολύ ατμοσφαιρικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μολις τελειωσα το Infinite οποτε τωρα εχει σειρα Crysis 3. Online BF3 τη περισσοτερη ωρα που ασχολουμε, Grid 2, Sim City, ArmA 3. Αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τhe Banner Saga: Factions, ελπίζοντας πως μέσα στη χρονιά θα δούμε το πρώτο μέρος του single-player campaign... Blood Bowl: Chaos Edition και πραγματικά ελπίζω να κάνουν κάτι στο Blood Bowl 2 με την AI, τις passing teams κάπως τις κουμαντάρει, τις brawn όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τον τελευταίο μήνα και κάτι τελείωσα τα παρακάτω: Swapper Thunder Wolves Transformers War for Cybertron Transformers Fall of Cybertron Ξεκίνησα το Antichamber το οποίο φαίνεται ωραίο. Επίσης αγόρασα τα 2 Witcher από GOG και λέω να ξεκινήσω το 1ο με το Combat Rebalance Mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Επίσης αγόρασα τα 2 Witcher από GOG και λέω να ξεκινήσω το 1ο με το Combat Rebalance Mod. Φίλε με τα witcher έκανες εξαιρετική επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 The witcher 1 & 2 φτανουν για να περασεις ολο το καλοκαιρι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Diablo 3 & elite στην amiga...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Doto 2 Diablo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Chivalry Magic 2014 Red Dead Redemption στο Ps3 και Rogue Legacy Castlevania meets Dark souls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basiliose Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλημέρα.έχω σταματήσει να παίζω το battlefield 3 online εδώ και 2 μήνες.Θα ήθελα να πάρω ένα shooter για να περνάω καμμιά ωρίτσα για το καλοκαίρι.Είδα τα sniper elite v2 στα 20€ και sniper ghost warrior στα 25-30€ .Τα έχει παίξει κανείς για να μου πει ποιο από τα δύο να διαλέξω.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ε οχι και 20 για το sniper elite http://www.indieroyale.com/ και το sniper ghost warrior δεν αξιζει τοσα λεφτα το 1ο εχω δοκιμασει, δεν ελεγε και πολλα επισης και για το 2 τις κριτικες δεν τις λες και καλες, αλλα δεν το εχω παιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basiliose Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ε οχι και 20 για το sniper elite http://www.indieroyale.com/ και το sniper ghost warrior δεν αξιζει τοσα λεφτα το 1ο εχω δοκιμασει, δεν ελεγε και πολλα επισης και για το 2 τις κριτικες δεν τις λες και καλες, αλλα δεν το εχω παιξει Ευχαριστώ για την απάντηση Αγαπητέ Bilbo .Την τιμή τη βρήκα στο skroutz.Καμιά άλλη πρόταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Capsized! Ωραίο platformer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα