naruto14 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Παράλληλα ξεκίνησα και το Costume Quest στο PC και σε σχέση με το Stacking μου άρεσε πάρα πολύ. Το μόνο που με χάλασε είναι η έλλειψη ενός map γιατί κάνω βόλτες στην γειτονιά χωρίς να ξέρω που πάω
fever25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Έχουμε και λέμε: -Skyrim, έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 100 ώρες -Euro truck Sim 2 -L.A. Noir -NBA 2k13 Ενώ έχω εγκαταστήσει ΑΛΛΑ δεν έχω ακουμπήσει το FAR CRY 3... Δυστυχώς η λίστα με τα παιχνίδια που με περιμένουν είναι τεράστια και το κακό είναι ότι με πιάνω να ψάχνομαι καθημερινά σε φόρουμ για καινούρια...
DimAslan Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ξεκίνησα επιτέλους το Deus Ex 3 γιατί το έχω αγορασμένο - μαζί με άλλα 35 πολύ καλά παιχνίδια - εδώ και πολύ καιρό και ήταν ιεροσυλία. Δεν το λέω ούτε του παπά, γιατί κι αυτός gamer είναι και θα με αφορίσει. Ξαναέπιασα το - υπέροχο - Anno 1404 γιατί μου έλειψε. Ξεκίνησα το Black Mirror 2 στο λαπιτόπι. Αυτά για τώρα.
Duck Dodgers Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εγώ αυτόν το καιρό παίζω: Call of duty bo 2 Need for speed most wanted Street fighter xtekken Far cry 3 pro tonbraider
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δοκίμασα το demo του Call of Juarez: Gunslinger και μπορω να πω που μου αρεσε. Χορταστικό πιστολίδι ετσι οπως πεταγονται τα αιματα και το συστημα με τις αναβαθμισεις φαινεται ενδιαφερον. Θα αγοραστει σε προσφορα.Υ.Γ. Η φωνή του Silas μου φάνηκε γνωστή. Μήπως είναι ο ίδιος ηθοποιός με τον παρουσιαστή του Bastion?
Barnabas Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ειπα λιγο να ακονισω το μυαλο και την παρατηρητικοτητα μου και να ξεκινησω (μετα απο 3 χρονια) και παλι το Dracula 3: Path of the dragon. Μια που περιμενω για το καινουργιο, να θυμηθω λιγο και το παλιο. Με τα RPG ομως δεν ξεκολλαω ευκολα και συνεχιζω το Skyrim(πανω απο 70 ωρες gameplay). Στο Dawnguard ηταν λιγο ξενερα το τελος του. Λεω να το ξεκινησω με την πλευρα των dawnguards αυτη τη φορα για να δω και τα αλλα quests
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Expeditions: Conquistador, project το οποίο στήριξα μέσω Kickstarter, κυκλοφόρησε χθες και νομίζω ξέρω πού θα εξαφανιστούν οι ελεύθερες ώρες του σαββατοκύριακου...
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Τέλος το Little Inferno. Ωραίο παιχνιδάκι είχε την πλάκα του. Και επίσης είχε ένα υποτυπώδες σενάριο από πίσω που εμφανίστηκε κυρίως αφού τελείωσα όλους τους γρίφους. Μερικοί από αυτοί ήταν εξωφρενικά δύσκολοι όμως και αναγκάστηκα να τους δω σε walkthrough. 5 μέρες να το πάλευα δεν θα τους έβρισκα καν . Τo steam έγραψε 5 ώρες και κάτι. Μια χαρά διάρκεια για την τιμή του
naruto14 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Έπαιξα μια ωρίτσα το καταπληκτικό portal 2. Είχα ξεκίνησει το single player πριν αρκετούς μήνες και σήμερα ψήθηκα και το ξαναβαλα να το προχωρήσω. Μιλάμε οι τύποι τι έχουν κάνει. Όλοι οι γρίφοι πανέξυπνοι και συνάμα απολαυστικότατοι. Χαλάρα το καλύτερο puzzle game που έχω παίξει.
LionHurt1982 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εχουμε και λεμε: 1)Remember me 2)Grid 2 3)Call of Juarez Gunslinger 4)Mark of the Ninja
johnnyman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 εγω τελειωσα το farcry 3 και τωρα ασχολουμε με: 1.Remember me 2.Metro Last light
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Κυρίως remember me και λίγο Call of Juarez Gunslinger .
f1vettel Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 FIFA 13 τακτικα Flatout 2(Δοκιμαστε το,πολυ καλα γραφικα για 2006) TM Nations Forever Επισης εχω στο pc και τα Tomb Raider και Far Cry 3,αλλα εχω κολλησει σε καποια σημεια και δε παιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα