zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 εεε σορυ δεν εβαλα το ΙΙ, αυτο παιζω το πρωτο δε το επαιξα , ουτε προκειται αν σε ενοχλουσαν τα παραπανω που ειπαμε στο πρωτο μαλλον θα εχεις και το ιδιο θεμα με το δευτερο , παρολα αυτα ομως ειναι ενα αρκετα αξιολογο παιχνιδι που παιζεται πολυ ευχαριστα Aαα είπα κι εγώ 9/10 το πρώτο??? Το δεύτερο είναι καλύτερο του πρώτου αλλά επειδή ξέρω ότι δεν θα με τρελάνει κιόλας γιαυτό θα το αγοράσω μόνο όταν το βρω σε πολύ χαμηλή τιμή..
DimAslan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μετά από format, ξεκίνησα Secret Files 3 (μπας και δούμε τί έγινε επιτέλους μετά απ΄την Tungusca), L.A. Noire (απίστευτο) και θα δούμε τί άλλο... ίσως και Deponia...
cmi30 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ αυτές τις μέρες παίζω Path of Exile (μου αρέσει πολύ και μου κάνει εντύπωση ότι είναι free to play) και Wizardry online που για τα γούστα μου είναι κόλλημα....
PsyGreg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα που είπες Wizardry πριν καμιά 10αριά χρόνια επαιζα το Wizardry 8.. τι παιχνιδάρα κι αυτη, κόλλημα!
cmi30 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα που είπες Wizardry πριν καμιά 10αριά χρόνια επαιζα το Wizardry 8.. τι παιχνιδάρα κι αυτη, κόλλημα! Και εγώ μία απο τα ίδια...όπως το λές, κόλλημα!
PsyGreg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ μία απο τα ίδια...όπως το λές, κόλλημα! ίδια φάση είναι το Online?
Caiden Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αφου φτιαχτει το pc (καταραμενο τροφοδοτικο ) θα συνεχισω τα Euro Truck Simulator 2, WRC 3 με την χρηση της Formula Force EX οπως και το Far Cry 3 που μου κινεισαι την περιεργεια.
cmi30 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ίδια φάση είναι το Online? Όχι ακριβώς, αλλά έιναι hardcore mmo με στοιχεία απο pen&paper... Δεν ξέρω αλλα μου αρέσει το όλο concept
naruto14 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ξεκίνησα σήμερα το πρώτο Monkey Island και πραγματικά πωρώθηκα. Έκλεισα 3.5 ώρες τώρα το βράδυ. Πραγματικά είναι πολύ καλό παιχνίδι και δεν βλέπω λόγο να μην το τερματισω και αυτό και τα υπόλοιπα. Η Special Edition σου έχει την δυνατότητα να δεις Hints για το παιχνίδι. Όταν είχε πρωτοβγει το παιχνίδι υπήρχε κάτι τέτοιο?
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Αφού έχουμε στην μουσική ποιο τραγούδι ακουτε αυτην την στιγμή ας βάλουμε και το αντίστοιχο για τα παιχνίδια Πρόσφατα τέλειωσα με το Deponia και χτες άρχισα να παίζω το Guild Wars 2 να δούμε τι λεει και αυτο
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Σήμερα ξεκίνησα το Guild Wars 2 να δούμε τι λεει και αυτο το mmo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα