@echo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Τι λες για αυτη?? http://www.skroutz.g...Z9PE-D8-WS.html να πατάξεις και δύο 3960Χ πανω της ... και μετα το pacman θα τρέχει νεράκι!! η μητρική αυτή έχεi c602 chipset. o i7-3690x τρέχει σε x79. σε αυτή τη μητρική μπορώ να βάλω xeon επεξεργαστή. δε με χαλάει όμως δεν είναι κάλη επιλογή για gaming pc...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν θέλω να σπαταλήσω το χρόνο κανενός. Έκανα μια ερώτηση και περίμενα μια απάντηση. Αυτή τη στιγμή το μόνο που βλέπω στο topic είναι το μακρύ και το κοντό του καθενός. Ας μου πει κάποιος αν θεωρεί ότι πέρα απο spam εχεί υποθεί κατί χρήσιμο σε σχέση με το θέμα. Η ερώτηση ήταν ποιά από τις δύο μητρικές πιστεύει ο καθένας πως είναι καλύτερη, δε ζήτησα ούτε συμβουλές για το πως θα ξοδέψω τα χρήματα μου ούτε για το τη πρέπει και τη δε πρέπει να βάλω στη μονάδα μου. Σου έκανα μια σοβαρή προταση. Περιμένω να ακούσω που δεν σε καλύπτει αν έχεις την καλοσύνη.
deesnider Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Σου έκανα μια σοβαρή προταση. Πρώτο λάθος... Περιμένω να ακούσω που δεν σε καλύπτει αν έχεις την καλοσύνη. ...δεύτερο λάθος... (...στα τρία καίγεσαι!)
@echo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Σου έκανα μια σοβαρή προταση. Περιμένω να ακούσω που δεν σε καλύπτει αν έχεις την καλοσύνη. ρε φίλε αν ήθελα να μου προτείνετε το πως να στήσω τη μονάδα μου θα το ρωτούσα ευθέος. δε το θέλω. έχω αποφασίσει το τι θα μπει στο pc. έψαξα στο διαδίκτυο και ένα forum που να δίνει ξεκάθαρη απάντηση δε βρήκα. στο παρελθόν έχω βρει πολλές απαντήσεις σε προβλήματα που είχα σε αυτό το forum απο topic αλλων μελλών και ετσι σκεύτηκα να ρωτίσω μπας και βρω κάποια λύση. αν ήθελα μια μονάδα που να με καλύπτει πολύ απλά θα κρατούσα αυτή που έχω. όπως σε κάποια άτομα αρέσουν τα όπλα και έχουν 100 μέσα στο σπίτι χωρίς λόγο και αιτία έτσι μου αρέσει κι εμένα να έχω ενα τούμπανο και να παίζω μέχρι και πασιέντζα όταν βαριέμαι.. Πρώτο λάθος... ...δεύτερο λάθος... (...στα τρία καίγεσαι!) φίλε αν δεν έχεις την οικονομιική δυνατότητα, πραγματικά θα σου καλύψω όλα τα έξοδα για την εγχείρηση λοβοτομής..
deesnider Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ρε φίλε αν ήθελα να μου προτείνετε το πως να στήσω τη μονάδα μου θα το ρωτούσα ευθέος. δε το θέλω. έχω αποφασίσει το τι θα μπει στο pc. Αυτό είναι το ...τίμημα που καλείσαι να πληρώσεις, όταν κάνεις ερωτήσεις σε μια κοινότητα χρηστών: Ότι, είτε σου αρέσει είτε όχι, θα σου κάνουν προτάσεις σύμφωνα με το τι θεωρούν λογικό ή τεχνικά σωστό, αλλά και ερωτήσεις, τις οποίες - αν έχεις τη στοιχειώδη ευγένεια (που δεν την έχεις) - πρέπει να απαντάς. Βλέπεις, όσοι αφιερώνουν το χρόνο τους για να απαντήσουν στις δικές σου, το κάνουν - μάντεψε... - επίσης από ευγένεια. Δεν έχουν την παραμικρή υποχρέωση να ασχοληθούν μαζί σου, ξέρεις! Οπότε ...ρε φίλε(!), εφόσον έχεις αποφασίσει το τι θα μπει στο P.C. (εκτός από ...motherboard, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια, το ουσιαστικό είναι να έχεις κατασταλάξει στο χρώμα του πληκτρολογίου...), κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και τράβα αγόρασε αυτά που έχεις αποφασίσει και μην ανησυχείς! Θα σε ενημερώσουν στα καταστήματα για το ποια motherboard είναι καλύτερη απ' τις δύο. Με τέτοιο «πακέτο» που θα τους στάξεις, δεν έχουν λόγο να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου. Σιγά τη χασούρα που θα έχουν, αν δε σου προτείνουν την απολύτως ακριβότερη! φίλε αν δεν έχεις την οικονομιική δυνατότητα, πραγματικά θα σου καλύψω όλα τα έξοδα για την εγχείρηση λοβοτομής.. Ομολογουμένως δεν το φυσάμε όλοι σαν εσένα. Εδώ που τα λέμε δε, όταν διαβάζει κανείς τέτοιες τρίχες, η λοβοτομή δεν ακούγεται καθόλου κακή σαν ιδέα, προκειμένου να τις ξεχάσει για πάντα... 3
haris013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 αφου εχεις αποφασισει τι θα αγωρασεις pro hacker εμας γιατι μας ρωτας,εσυ ξερεις καλυτερα τι χρειαζεσαι... 1
*Kezar* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Είσαι εντελώς μα εντελώς μακριά απο αυτο που θες + ότι θα χρεώσεις την οικογένεια σου με 5000€ τσάμπα. Έβγαλα την Electrical Engineering & Computer Science σχολή του ΜΙΤ με έναν Q6600 και δεν μιλάμε για προγραμματακια, αστεία, που θες να ασχοληθείς! Δεν σου χρειάζεται ένα τέτοιο μηχάνημα για ξεκίνημα μιας και είσαι αδαης! Μην σπατάλας λοιπον τον χρόνο των παιδιών εδω στο forum, προφανώς τρολαροντας, που έχουν όλη την καλη διάθεση να βοηθήσουν! Φιλε μου εχεις πολυ θρασσος για τα πρωτα σου 2 μηνυματα..κανονισε πρωτα της δουλειες σου και μετα μιλα
NT1G Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τι λες για αυτη?? http://www.skroutz.g...Z9PE-D8-WS.html να πατάξεις και δύο 3960Χ πανω της ... και μετα το pacman θα τρέχει νεράκι!! Δεν γίνεται να μπουν 2 3960Χ, θέλει μόνο xeon αν πας για διπλους επεξεργαστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα