Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ PC ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δημοσ.

καταρχας γιατι ΦΩΝΑΖΕΙΣ? επισης εχεις ηδη καποια κομματια ή θα τα αγωρασεις ολα απο την αρχη?

συμπληρωσε αυτη την φορμα http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

εγώ απλά έγραψα με κεφαλαία, δε φώναξα. τέσπα.

1)Ποσό που διαθέτω : οσα χρειαστούν

2)Χρήση υπολογιστή : καταβάση για games

3)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: αυτή τη στιγμή πέρα απο photoshop, brute force attack, mysql και packet sniffng δεν χρησιμοποιώ κάτι περισσοτερο εξειδικευμένο. Στο μέλλον λόγο του ότι φέτος πάω για φοιτητής σε τμήμα πληροφορικής μπορεί να χρειαστω το pc και για άλλη χρήση

4)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη: ΝΑΙ

5)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: ΝΑΙ

Η αγορά των κομματιών θα γίνει απο online καταστήματα. Έψαξα στο skroutz και βρήκα αρκετά καλές τιμές.

Τον υπολογιστή θα τον συναρμολογήσω εγώ.

Λειτουργικό σύστημα θα χρησιμποιήσω Windows 7 και linux (Λογικά zorin os)

Αυτή τη στιγμή δεν έχω δεν εχώ αγοράσει τίποτα. Το ποσό που υπολογίζω πως θα χρειαστεί ειναι 4600€ (με τα περιφερειακά)

Μήπως θέλετε να σας πω και τι hardware θα χρησιμοποιήσω?

Δημοσ.

Πραγματικά αναρωτιέμαι τι ειναι αυτή η νεα μοδα με τα μουφοθέματα για υπολογιστες των 5000Ε

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικά αναρωτιέμαι τι ειναι αυτή η νεα μοδα με τα μουφοθέματα για υπολογιστες των 5000Ε

γι'αυτο εχω σταματησει να ασχολουμε πλεον..

οσο για τα brute force και τα hacking ασχολειαστο.αμα ξερεις να τα υλοποιεις ξερεις και το hw που χρειαζεσαι και δεν ρωτας στα φορουμ τι να παρω....

Δημοσ.

Ρε φίλε brute force attack μπορείς να γράψεις πολύ εύκολα. ειναι ζήτημα προγραμματισμού. προσωπικά ειμαι 18 και μαθαίνω ψάχνοντας. Με hardware έχω ασχοληθεί ελάχιστα. Απο 'κει και πέρα το τι έχει μια μητρική και το πως το χρησιμοποιώ το γνωρίζω. Απλά αυτό που θέλω να ακούσω είναι απόψεις. Μια μητρική μπορεί να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. Γενίκα όταν κάποιος έχει δουλέψει κάτι ξέρει πολύ καλύτερα τι του γίνεται σε σχέση με κάποιον που απλά είδε μια μητρική στο web. Τώρα για τα 5000 δεν έχω να πω πολλά. Είναι επιλογή μου να βάλω ότι θέλω πάνω στη μονάδα μου...

Δημοσ.

καταλαβαινεις οτι η μητρικη δεν εχει καμια απολυτος σχεση με αυτα που θες να κανεις?επισης δεν χρειαζεται ναι πεταξεις 5χιλιαρικα

κανεις την δουλεια σου ανετα με μια μητρικη 80 ευρω και εισαι αρχοντας,δεν θα καταλαβεις καμια διαφορα στην χρηση του υπολογιστη απο μια μητρικη των 60 ευρω με μια των 500.

τωρα αμα εισαι hardcore overclocker και παιζεις με Ln2 στους -100 βαθμους κελσιου,θες να κανεις 3 way sli/cf παρε την asus, αλλιως σε υπερκαλυβει οποιαδηποτε αλλη μητρικη.

σε τετοιες δουλειες κοιτας επεξεργαστη και δεν χρειαζεσαι κανενα cpu απο το 2011 socket,καθως και μια καλη καρτα για games.

ανοιξε ενα νεο τοπικ στις αναβαθμισεις με συμπληρωμενη την φορμα που σου εδωσα παραπανω

Δημοσ.

Κοίτα κι εγώ την asus σκευτόμουνα να πάρω. Από 'κει και περα socket θα έχω 2011 και η ΚΜΕ θα είναι i7-3960x και φυσικά θα κάνω overclock

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι εντελώς μα εντελώς μακριά απο αυτο που θες

+ ότι θα χρεώσεις την οικογένεια σου με 5000€ τσάμπα.

Έβγαλα την Electrical Engineering & Computer Science σχολή του ΜΙΤ με έναν Q6600 και δεν μιλάμε για προγραμματακια, αστεία, που θες να ασχοληθείς! Δεν σου χρειάζεται ένα τέτοιο μηχάνημα για ξεκίνημα μιας και είσαι αδαης!

Μην σπατάλας λοιπον τον χρόνο των παιδιών εδω στο forum, προφανώς τρολαροντας, που έχουν όλη την καλη διάθεση να βοηθήσουν!

Επεξ/σία από IconGR
Δημοσ.

Δεν θέλω να σπαταλήσω το χρόνο κανενός. Έκανα μια ερώτηση και περίμενα μια απάντηση. Αυτή τη στιγμή το μόνο που βλέπω στο topic είναι το μακρύ και το κοντό του καθενός. Ας μου πει κάποιος αν θεωρεί ότι πέρα απο spam εχεί υποθεί κατί χρήσιμο σε σχέση με το θέμα. Η ερώτηση ήταν ποιά από τις δύο μητρικές πιστεύει ο καθένας πως είναι καλύτερη, δε ζήτησα ούτε συμβουλές για το πως θα ξοδέψω τα χρήματα μου ούτε για το τη πρέπει και τη δε πρέπει να βάλω στη μονάδα μου.

Δημοσ.

Παρτο κ δειχτο μας! Να το βουλωσουμε...

Είναι πολλοί τέτοιοι που κάνουν τέτοια posts!

Φυσικά είναι προνόμιο του καθένα να κάνει όνειρα...

Δημοσ.

Δεν θα δουλευει καλα το sli crossfire οπως θελεις πες το των επεξεργαστων....

Λες να έχει tearing στα φαντασματακια του pacman? :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...