Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αγοράσω μια καινουργια κάρτα γραφικών για το PC μου και έλεγα να πάρω την GTX 660 Ti αλλά το πρόβλημα μου είναι πιο τροφοδοτικό να αγοράσω για αυτήν την κάρτα ...

Εχώ ένα LC-POWER 650 W

με 12V1 στα 19A και 12V2 στα 19A και αυτό ...

Σας ευχαριστώ.

Είχα κάνει και παλιά 1 θέμα για την HD 7850 και την HD 7870 αλλά αποφάσισα να πάρω την GTX 660 Ti.

Δημοσ.

Μακριά απο LC POWER, MS TECH, Deer κλπ!

Χίλιες φορές προτιμότερο να πάρεις αυτό:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30267&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4

ή

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24814&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου είναι αρκετό μια τέτοια κάρτα όμως καλύτερα να την υποστηρίξεις με ένα καλύτερο μιας και η απόδοση της είναι συνυφασμένη με αυτό.

Δημοσ.

Μια χαρα θα την σηκωσεις το LC-Power

@nicked, μην μπερδευεις την LC-Power με την L&C

Εχει το LC-POWER LC6650GP3 650W

Βεβαια οπως ειχα πει παλιοτερα η νεα εκδοση (revision) του LC6650GP3 ειναι πολυ καλυτερη.

Δημοσ.

Το thermaltake ειναι πολυ καλο και σε πολυ καλη τιμη. Εγω προτεινω να παρεις την καρτα με το τροφοδοτικο που εχεις να δεις πως λειτουργει, το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις προβλημα, και σε 2-3 μηνες παιρνεις και καινουριο τροφοδοτικο να εισαι ησυχος.

Δημοσ.

Μπορεί η LC Power να είναι σχετικά αξιόπιστη εταιρεία. Αλλά σε full load καταστάσεις τα φοβάμαι τα τροφοδοτικά της. Για αυτό προτιμώ δοκιμασμένες λύσεις της Coolermaster, Corsair ή κάτι αντίστοιχο!

Αν μιλούσαμε για ένα απλό PC γραφείου ίσως και να το προτιμούσα, αλλα γενικότερα νομίζω πως στα τροφοδοτικά ισχύει το "ότι πληρώνεις παίρνεις"!

Μιλάμε άλλωστε για το βασικότερο στοιχείο ενός PC! Αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω!

Δημοσ.

Σιγουρα αξιζει να δωσεις κατι παραπανω και συμφωνω οτι ενα εμπιστο δεν θα δημιουργησει προβλημα απλα θελω να πω οτι το προβλημα θα εμφανιστει μακροχρονια, οποτε δεν επιγει η αγορα τροφοδοτικου μαζι με την καρτα.

Δημοσ.

Μπορεί η LC Power να είναι σχετικά αξιόπιστη εταιρεία. Αλλά σε full load καταστάσεις τα φοβάμαι τα τροφοδοτικά της. Για αυτό προτιμώ δοκιμασμένες λύσεις της Coolermaster, Corsair ή κάτι αντίστοιχο!

Αν μιλούσαμε για ένα απλό PC γραφείου ίσως και να το προτιμούσα, αλλα γενικότερα νομίζω πως στα τροφοδοτικά ισχύει το "ότι πληρώνεις παίρνεις"!

Μιλάμε άλλωστε για το βασικότερο στοιχείο ενός PC! Αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω!

Ναι,ειδικα η φθηνη σειρα της coolemaster ειναι πολυ καλη......τι να σου πω.

ολα ειναι θεμα του σχεδον οτι πληρωνεις περνεις.μην νομιζεις δηλαδη οτι ενα coolermaster των 45 euros ειναι πολυ καλυτερο απο καποιο του στυλ lc.ενταξει οτι ειναι καλυτερο ειναι αλλα.......οπως και τα φθηνα value series της corsair.καλα τροφοδοτικα αλλα μεχρι εκει.

Αυτό το Thermaltake : http://www.visionstu...&step=undefined

Θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον ???

Οχι μια χαρα τροφοδοτικο ειναι αυτο που εβαλες.

Δημοσ.
μην νομιζεις δηλαδη οτι ενα coolermaster των 45 euros ειναι πολυ καλυτερο απο καποιο του στυλ lc.ενταξει οτι ειναι καλυτερο ειναι αλλα

Όπως λες και εσύ πάλι παίρνεις κάτι καλύτερο...Φυσικά και δεν θα πάρεις 450άρι Coolermaster για gaming σύστημα! Θα το προτιμήσω πάντως απο το αντίστοιχο LC Power για ένα pc γραφείου!

Φυσικά όλες οι εταιρείες έχουν την "φτηνή σειρά" για αυτούς που έχουν λιγότερες απαιτήσεις. Η σειρά value της Corsair είναι μια αξιόπιστη σειρά νομίζω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...