Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 -"Θέση 62 πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;" -"Ναι γειά σας OTE?έχω ένα πρόβλημα,συγχρονίζω με 2 kbits και όταν γράφω κάτι στο Google μου επιστρέφει η ηχώ" -"Τα καλώδια είναι εντάξει;δοκιμάσατε να αλλάξετε το καλώδιο του δρομολογητή;" -"Φυσικά,μέχρι και reset έκανα το router....." A re jumbo που σας χρειάζεται και κλέμα
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Και εαν παει και τα κανει ολα... αχταρμα. Παλι ποιος θα αναλαβει να τα φερει στα κανονικα τους; Ποιος θα φταιει για το μπερδεμα; Εαν πειραχτουν λαθος καλωδια απλα θα παρεις τηλεφωνο ολου και θα τον χρεωσεις οσο θες εσυ, το ιδιο και για το δικο σου τηλεφωνο. Και εγω τεχνικος ειμαι, να αλλαξω μια μητρικη σε φορητο μου φαινεται εξαιρετικα ευκολη διαδικασια αλλα οσο λεπτομερη περιγραφη να κανω ειμαι σιγουρος οτι το 99% οσων προσπαθησουν θα καταληξουν σε μη λειτουργικο αποτελεσμα (οπως ακριβως θα γινοντα και με εμενα εαν δεν ειχα καθοδηγηση στην αρχη). ειναι αναλογως τι ξερει ο αλλος.για καποιον που ξερει τα βασικα ειναι πολυ ευκολο.αν ο αλλος δεν ξερει τι σημαινει γεννητρια η πως γυμνωνουν ενα καλωδιο ναι θα καταστρεψει τα παντα.κατα τα αλλα ειναι 5 ζευγαρια οποτε δεν εχει κατι το δυσκολο.το να αλλαξεις mobo σε λαπτοπ ειναι πιο δυσκολο απο αυτο παντως Εργο τεχνης! δεν ειναι τοσο χαλια.ειναι λιγα τα ζευγαρια οποτε βγαζεις ανετα ακρη.αντε δες κατανεμητη με 500 ζευγαρια και να θες να τα καψεις ολα απο τα νευρα σου και να κρεμονται 102 χαρτακια.οποτε αυτο ναι μεν ειναι χαλια αλλα ειναι πολυ μικρο με 5 ζευγαρια. πραγματικα απαραδεκτοι οι τεχνικοι. αποτι εχω δει πρεπει να υπαρχουν ειδικα κλιψακια που μπαινουν μεσα τα καλωδια..αντ αυτου χυμα στο κυμα με οτι αυτο συνεπαγεται.. ο οτε δεν χρησιμοποιει τα 3m scotchlock αν αυτο εννοεις.ο οτε τα στριβει και βαζει απεξω ενα λαστιχακι ουτε καν θερμοσυστελομενο για να λυνει ευκολα.scotchlock βαζει πολυ σπανια αν ειναι πολυ εκτεθειμενα τα καλωδια για να μην πιανουν υγρασια και οχι παντα γιατι εχω βρει καλωδια να κανουν μπανιο στην υγρασια και στα νερα. -"Θέση 62 πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;" -"Ναι γειά σας OTE?έχω ένα πρόβλημα,συγχρονίζω με 2 kbits και όταν γράφω κάτι στο Google μου επιστρέφει η ηχώ" -"Τα καλώδια είναι εντάξει;δοκιμάσατε να αλλάξετε το καλώδιο του δρομολογητή;" -"Φυσικά,μέχρι και reset έκανα το router....." A re jumbo που σας χρειάζεται και κλέμα εδω ποιος να βρισεις/?αυτον που εχει προβλημα η τον υπαλληλο που μπαινει στον κοπο να του απαντησει καν. δυστυχως απειρες τετοιες περιπτωσεις.τρεις τεσσερις μηνες εχω κανει support και απειρα παραδειγματα απο τετοιους.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ειρωνικά το είπα γιατί δεν είναι τερματισμένα.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το καταλαβα.και εγω σοβαρα τα λεω τα υπολοιπα.ακους οτι νανε και απο τα ατομα που απαντανε τα τηλ και απο τους πελατες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσαν σαν οικοδομή να φωνάξουν κάποιον να τα τερματίσει και να τα μαρκάρει ,ενα 50άρικο θα τους έπαιρνε και θα τα είχαν μια ζωή.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ναι μετα βιας ειναι 10 λεπτα δουλεια να μπουν σε ρεκγλετα απλα το βασικο θεμα συνηθωςειναι οτι α.ουτε ο οτε το εκανε ενω θα μπορουσε και το δευτερο οτι με την κριση αντε να πεισεις τους γειτονες να δωσουν 5-10 ευρω για να γινει αυτο.σου λενε αφου παιζει γιατι να πληρωσουμε.βεβαια ο φιλος εχει το καθε δικαιωμα την δικη του γραμμη η να βαλει scotchlok η να βαλει ρεγκλετα για αυτον μονο.
varemenos2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχατιστω για τις απαντησεις σας. Πιστευω οτι δεν ειμαι τερμα ασχετος μιας και πιανει το χερι μου γενικα και στα ματια μου τουλαχιστον μου φαινοταν κατι απλο.. Τεσπα ακυρη η μετακομιση θα μεινω στο ιδιο σπιτι..
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 αν χρειαστει να μετακομισεις τοτε εχε ετοιμη την γεννητρια και σε βοηθαμε με τα υπολοιπα. πολλες φορες εκτος απο την γεννητρια βοηθαει και ενα πολυμετρο.
vasi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 δεν ξέρω !? αλλά αυτό με την αλλαγή του τηλεφωνικού καλωδίου,σε άλλο διαμέρισμα δεν είναι και τόσο νόμιμο !!
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 δεν ξέρω !? αλλά αυτό με την αλλαγή του τηλεφωνικού καλωδίου,σε άλλο διαμέρισμα δεν είναι και τόσο νόμιμο !! μην μπερδευεις το να κλεψεις γραμμη απο το γειτονα (που ειναι παρανομο)με το να ενωσεις την δικια σου γραμμη σε δευτερο δικο σου διαμερισμα η να βγαλεις την γραμμη απο το πρωτο διαμερισμα και να την βαλεις στο δευτερο.οτι θες κανεις.οτι θες κανεις.πληρωνεις μια γραμμη και κανεις οτι θες.ο κατανεμητης ο μισος ειναι ιδιοκτησια οτε απο την αλλη πλευρα ειναι ιδοκτησια πολυκατοικιας.κανεις δεν μου απαγορευει να δωσω την γραμμη σου στο γειτονα η να την ενωσω σε 2 σπιτια η να την μεταφερω στο νεο σπιτι
yioula Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Επισης επανω μια πηγη ηχου πχ ραδιοφωνακι κ κατω ηχειακι για ν βρει τ καλωδια χωρις πολυμετρο γεννητρια κλπ
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 και με μπαταρια και πολυμετρο γινεται και με πολλους τροπους.απλα το βασικο ειναι οτι αμα ξερει θα το βρει.αμα δεν πιανουν τα χερια του μην δοκιμασει ουτε με ραδιοφωνακι ουτε με τιποτα γιατι βλεπω να βγαζει κανα γειτονα.συν οτι αμα εχουν συνδεθει και τα 2 ζευγαρια και το κανονικο και το αναπληρωματικο θα πρεπει να αποσυνδεσει το ενα αλλιως θα χτυπανε και τα 2 συν οτι θα κανει και προβλημα στην γραμμη σαν συγχρονισμο.
orck Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Επισης επανω μια πηγη ηχου πχ ραδιοφωνακι κ κατω ηχειακι για ν βρει τ καλωδια χωρις πολυμετρο γεννητρια κλπ Με αυτον τον τροπο θα τολμησω να προτεινω αλλο ενα τροπο. Συνδεεις απο το σπιτι 220V και απο κατω πιανεις τα καλωδια, εκει που θα σκοτωθεις ειναι η γραμμη σου, οι συγγενεις σου θα χαρουν την τηλεφωνικη γραμμη και την συνδεση adsl. ΠΡΟΣΟΧΗ, το παρπανω ειναι χιουμορ, σε καμια περιπτωση μην το δοκιμασει κανεις. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, διαβαστε την παραπανω ειδοποιηση.
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Με αυτον τον τροπο θα τολμησω να προτεινω αλλο ενα τροπο. Συνδεεις απο το σπιτι 220V και απο κατω πιανεις τα καλωδια, εκει που θα σκοτωθεις ειναι η γραμμη σου, οι συγγενεις σου θα χαρουν την τηλεφωνικη γραμμη και την συνδεση adsl. ΠΡΟΣΟΧΗ, το παρπανω ειναι χιουμορ, σε καμια περιπτωση μην το δοκιμασει κανεις. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, διαβαστε την παραπανω ειδοποιηση. xaxa,.θεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα