iguana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Χρειαζομαι ενα λαπτοπ κυριως σαν desktop replacement.θα εχει εφαρμογες γραφειου autocad απλο video editing(μεταφορα απο dv camera) σχεδον καθολου gaming και καμια ταινια σε εκδρομες.τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει; μπατζετ αυστηρα μεχρι 400.ειναι προτιμοτερο καποιο καινουριο entry level 17αρι η μεταχειρισμενο διετιας με i5 κ dedicated καρτα πχ ;εχει κανενας αποψη για τα full hd της sony τα 16αρια γιατι δεν εχω δει απο κοντα.
vierinia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0653587&catid=010200 Πάρ' το όσο προλαβαίνεις.
iguana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Κοιτουσα γενικοτερα για 17αρια η 16αρια, φοβαμαι μηπως μου φανει μικρη η οθονη σε σχεση με την 22 του σταθερου που δουλευω συνηθως..πολυ καλη περιπτωση το συγκεκριμενο παντως
vierinia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Είναι πράγματι πολύ καλή περίπτωση το συγκεκριμένο στα 398 ευρώ. Είναι δύσκολα τα πράγματα για μεγαλύτερες οθόνες. Μόνο αυτό βλέπω κάτω απο 400 ευρώ. Δεν είναι άσχημο. Καλός επεξεργαστής (δεν συγκρίνεται βέβαια με τον i5) και 4gb ram + 6470 αν και δεν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια. Μετα απο αυτό δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο. Πας κοντά στα 500 ή σε μεταχειρισμένο
HamerZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Και γιατί να μην πάρεις φορητό με 15άρα οθόνη και να προσθέσεις 22άρα εξωτερική οθόνη μετά;
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Χρειαζομαι ενα λαπτοπ κυριως σαν desktop replacement*.θα εχει εφαρμογες γραφειου autocad απλο video editing(μεταφορα απο dv camera*) σχεδον καθολου gaming και καμια ταινια σε εκδρομες.τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει; μπατζετ αυστηρα μεχρι 400.ειναι προτιμοτερο καποιο καινουριο entry level 17αρι η μεταχειρισμενο διετιας με i5 κ dedicated καρτα πχ ;εχει κανενας αποψη για τα full hd της sony τα 16αρια γιατι δεν εχω δει απο κοντα. * Αντικατάσταση δεν γίνεται χωρίς μεγάλους συμβιβασμούς πόσο μάλλον σε Cad εφαρμογές. * Dv Camera = Firewire * Cad + Ταινίες = υψηλή ανάλυση και πολλές ιντζες * Αυστηρά 400 ευρώ = Μεταχειρισμένο κ λίγο ευκαιρία. * Sony 16" Hi-Def = Τίποτα το ιδιαίτερο + δικαιολογεί 16 pixel καμένα για να ενεργοποιηθεί η εγγύηση !!!! (πρώην κάτοχος) Συμπέρασμα ξανασκεψου τις ανάγκες σου,το ποσόν που διαθέτεις,και πόσο απαραίτητο είναι αυτό το πέρασμα σου στον φορητό. 1
iguana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Στο σπίτι υπάρχει σταθερός ο οποίος βρίσκεται σε χώρο,δωμάτιο, που δεν βολεύει καθόλου να περνάω ώρες διότι υπάρχει και παιδάκι στο σπίτι οπότε είμαι την περισσότερη ώρα στο σαλόνι , μπαλκόνι για να το προσέχω κιόλας κτλ. Ο φορητός δεν μπορεί να μεταφερθέι στο σαλόνι ούτε να μπει πχ σταθερά κάποια μεγάλη οθόνη στο σαλόνι στην οποία να συνδέω το φορητό. Γιαυτό σκέφτηκα για λαπτοπ ώστε να μπορεί να μεταφερθεί μέσα στο σπίτι κτλ.Η διαφορά από τις 22 ίντσες του γραφείου θα είναι αρκετή αλλά ούτως η άλλως ο υπολογιστής ο σταθερός του σπιτιού αυτή την στιγμή έχει 17αρα οπότε θα είμαι στα ίδια. Προφανώς δεν θα είναι και το ίδιο με το γραφείο αλλά η δουλεία που θα κάνω στο σπίτι δεν θα είναι και πολύωρη.Προφάνώς και γίνονται συμβιβασμοί αναγκαστικά. Έχω βρει κάποιο μεταχειρισμένο 16,4 Sony με i5 σε αυτά τα χρήματα γιαυτό ρώτησα.
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 HTPC νομίζω οτι λέγεται η λύση σου αν έχεις όμως ήδη μια άριστη Tv ως υπόστρωμα σε αυτό..
iguana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Φιλε μου εχω ηδη htpc στο οποιο εχω ωραια στημενο το mediaportal κ δεν θελω να μπω στην διαδικασια να του εγκαταστησω autocad κ διαφορα software κτλ. το εχω μονο για ταινιες κ δεν εχω σκοπο να το μετατρεψω σε pc. Να ρωτησω τι ειναι προτιμοτερο η 16,4 full hd της sony η μια 17;3 .με την συνηθισμενη αναλυση αυτων των οθονων;επισης ενα λαπτοπ με i5 διετιας υστερει σε κατι απο ενα με i5 η i3 σημερινο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα