Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..!!θα ηθελα να μαθω πως λειτουργει ενας υπολογιστης με κερματοδεκτη...λογικα χρησιμοποιει καπιο προγραμμα για μετα απο καπιο χρονικο διαστημα π.χ 10 λεπτα να κλειδωνει...ο κερματοδεκτης πως συνδεετε με τον υπολογιστη?

αν μπορειτε πειτε ενα προγραμμα που να κανει αυτη τ δουλεια και να μου προτινετε εναν κερματοδεκτη...?

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω έναν φίλο ο οποίος βάζει σε μαγαζιά Η/Υ με κερματοδέκτες και τον ρώτησα πόσο έχουν, μου είπε ένα ποσό τις τάξεως των 350€ προγραμματισμένος έτοιμος να τον κουμπώσεις στον υπολογιστή και με εξωτερική τροφοδοσία.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ένας τρόπος που αυτός ο κερματοδέκτης μπορεί να εφαρμοστεί είναι ο εξής: παίρνεις ένα καλώδιο το οποίο συνδέετε στον ΗΥ με USB και από την άλλη έχει 2 θύρες USB στις οποίες συνδέεις το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή. Ε! Στο ενδιάμεσο αυτού του καλωδίου περνάς τον κερματοδέκτη και τον ρυθμίζεις με το που τελειώνει ο χρόνος να σταματάει να στέλνει ρεύμα στο ποντίκι και στο πληκτρολόγιο και είσαι κομπλέ. Τώρα που θα βρεις την πατέντα του κερματοδέκτη δεν γνωρίζω. Πρόγραμμα δεν χρειάζεσαι πάντως. Δεν υπάρχει λόγος να ενσωματώσεις αυτόν τον μηχανισμό στον ΗΥ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...