kostas.K Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 γεια σας..!!θα ηθελα να μαθω πως λειτουργει ενας υπολογιστης με κερματοδεκτη...λογικα χρησιμοποιει καπιο προγραμμα για μετα απο καπιο χρονικο διαστημα π.χ 10 λεπτα να κλειδωνει...ο κερματοδεκτης πως συνδεετε με τον υπολογιστη? αν μπορειτε πειτε ενα προγραμμα που να κανει αυτη τ δουλεια και να μου προτινετε εναν κερματοδεκτη...?
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Το google μου έβγαλε ελάχιστα. Κοίτα αυτό http://www.uniarcade.com/coinop_system/usb_coin_box.htm 1
TmouR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Στην Κρήτη: http://kalarakis.com/html/coin.html 1
NiKoS WSN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Σοβαρά, υπάρχει τέτοιο πράγμα; Βολεύει πολύ αλλά σίγουρα δεν ταιριάζει σε ένα internet cafe
kostas.K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 υπαρχει καπιο μαγαζι που να πουλαει τετοια?
NiKoS WSN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 υπαρχει καπιο μαγαζι που να πουλαει τετοια? Αυτό της κρήτης δεν σου κάνει; Sent from my iPod touch using Insomnia
Geo_Kap Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα Έχω έναν φίλο ο οποίος βάζει σε μαγαζιά Η/Υ με κερματοδέκτες και τον ρώτησα πόσο έχουν, μου είπε ένα ποσό τις τάξεως των 350€ προγραμματισμένος έτοιμος να τον κουμπώσεις στον υπολογιστή και με εξωτερική τροφοδοσία.
kostas.K Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αυτό της κρήτης δεν σου κάνει; Sent from my iPod touch using Insomnia μαγαζι ειναι αυτο??τ τιμη που τι λεει?
bigot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ένας τρόπος που αυτός ο κερματοδέκτης μπορεί να εφαρμοστεί είναι ο εξής: παίρνεις ένα καλώδιο το οποίο συνδέετε στον ΗΥ με USB και από την άλλη έχει 2 θύρες USB στις οποίες συνδέεις το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή. Ε! Στο ενδιάμεσο αυτού του καλωδίου περνάς τον κερματοδέκτη και τον ρυθμίζεις με το που τελειώνει ο χρόνος να σταματάει να στέλνει ρεύμα στο ποντίκι και στο πληκτρολόγιο και είσαι κομπλέ. Τώρα που θα βρεις την πατέντα του κερματοδέκτη δεν γνωρίζω. Πρόγραμμα δεν χρειάζεσαι πάντως. Δεν υπάρχει λόγος να ενσωματώσεις αυτόν τον μηχανισμό στον ΗΥ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα