Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, λοιπον, λεω να αγορασω ενα fps, παροτι δεν ειμαι ιδιαιτερα φαν του ειδους.

Βασικο κριτηριο το online, να εχει πολυ κοσμο, καλο matchmaking, να μην εχει cheaters κτλ (απο επιπεδο του community γενικα δεν με απασχολει καθως εχω συνηθισει απο hon/dota και δεν νομιζω να υπαρχει κατι με ωριμους παιχτες :P)

Οποτε ποιο να παρω?

Τιμη οσο πιο χαμηλη γινεται, (αν υπαρχει στο steam ειναι +)

Να εχει κοσμο online, να μπαινεις ανετα να παιξεις κανα2 games για λιγη ωρα και μετα logout

To counter strike global offensive?

Καποιο modern warfare?

Κατι αλλο?

Δημοσ.

Πολύ καλό online έχει το bf3 αλλά είναι στο Origin. Αν σκοπεύεις να το πάρεις πες μα τι σύστημα έχεις γιατί είναι πολύ απαιτητικό.

Global Offensive πήρα σήμερα και φαίνεται αρκετά καλό. Τιμή είναι χώμα (10 ευρώ).

Δημοσ.

Πολύ καλό online έχει το bf3 αλλά είναι στο Origin. Αν σκοπεύεις να το πάρεις πες μα τι σύστημα έχεις γιατί είναι πολύ απαιτητικό.

Global Offensive πήρα σήμερα και φαίνεται αρκετά καλό. Τιμή είναι χώμα (10 ευρώ).

Ευχαριστω, απο συστημα ειμαι κομπλε, δεν νομιζω να μην μπορει να παιξει ανετα οτιδηποτε του βαλω (i5 3.2 8gb ram, καρτα δεν θυμαμαι ποια ακριβως εχω γιατι ειμαι στο laptop :P αλλα πριν κανα χρονο ηταν καλη "midrange")

Το cs μονο 10ε εχει? ειναι standalone ε? αν ειναι τοσο φτηνο θα το παρω μονο και μονο να υπαρχει

Το origin τι ειναι? προγραμμα σαν το steam?

Δημοσ.

Ευχαριστω, απο συστημα ειμαι κομπλε, δεν νομιζω να μην μπορει να παιξει ανετα οτιδηποτε του βαλω (i5 3.2 8gb ram, καρτα δεν θυμαμαι ποια ακριβως εχω γιατι ειμαι στο laptop :P αλλα πριν κανα χρονο ηταν καλη "midrange")

Το cs μονο 10ε εχει? ειναι standalone ε? αν ειναι τοσο φτηνο θα το παρω μονο και μονο να υπαρχει

Το origin τι ειναι? προγραμμα σαν το steam?

Μια χαρά θα είσαι τότε. Ναι τώρα για προπαραγγελία έχει 9.89Ε και στις 21 που βγαίνει θα έχει 12 αν δεν κάνω λάθος.

Το Origin είναι σαν το Steam. Είναι της ΕΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...