Προς το περιεχόμενο

Galaxy ace 2 vs Sony xperia sole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με απασχολούν τα 40-50 ευρώ διαφορα. Ποιο από τα δυο θα προτιμούσατε; Μονο αυτά τα 2 με ενδιαφέρουν, αφού έχω αποκλείσει ήδη 5-6 κινητά. :-D Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βαλε μια και τα χαρακτηριστικα τους αν ειναι ευκολο.. :)

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το ace 2 νομίζω κερδίζει σε όλα τα σημεία εκτός από 200 mhz τα οποία κάνουν μικρή διάφορα μιας και ουσιαστικά είναι το ίδιο τσιπ.στα συν λοιπόν

Οθόνη

Μνήμη ραμ

Μπροστινή κάμερα

Sar

Μπαταρία

Θα προτιμούσα το ace 2

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4408&idPhone2=4559 Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους.

Έχω ακούσει πως στα samsung δεν μπορείς να περάσεις τις εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη. Αυτό είναι ένα πρόβλημα με την μνήμη. Αν λυνόταν θα πήγαινα για το ace2 από χθες.

Δημοσ.

Εγω ακουω καλα λογια για το sole.Στα συν:

-Φτηνοτερο

-Καλυτερο επεξεργαστη (Ο ιδιος αλλα χρονισμενος στο 1γιγα)

-Θα παρει σιγουρα παγωτο

-Καλη αναλυση για το μεγεθος οθονης

-Περισσοτερο ενσωματωμενο αποθηκευτικο χωρο

-Εχει NFC (για οσους τους ενδιαφερει)

Η μπαταρια διαβασα απο κατοχους στο μαηφοουν πως εκπλησσει ευχαριστα παρα τα specs.

Δημοσ.

http://www.gsmarena....8&idPhone2=4559 Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους.

Έχω ακούσει πως στα samsung δεν μπορείς να περάσεις τις εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη. Αυτό είναι ένα πρόβλημα με την μνήμη. Αν λυνόταν θα πήγαινα για το ace2 από χθες.

t

Tι ειν τουτο???

Απο την gingerbread και after, δεν υπαρχει θεμα μεταφορας εφαρμογων απ την εσωτερικη μνημη, στην καρτα!! Το ace 2 εχει καποια ιδιαιτεροτητα που δεν εχω ξανα ακουσει? Ας ενημερωσει καποιος! :)

Δημοσ.

Και εγω ειμαι μεταξυ αυτων των δυο κινητων,απο οτι διαβασα εχουν ιδιο τυπο επεξεργαστη απλα του σονυ ειναι πιο ψηλα χρονισμενος;

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τελικά πήρα το ace 2. Το κινητό τρέχει σφαίρα και είναι και πανέμορφο. Η κάμερα του είναι αρκετά καλή, δεν την περίμενα τόσο. Μονο κακό είναι τα αξεσουάρ, για να βρείτε πρέπει να ψαχτείτε. Είναι καινούριο κινητό και πολλά μαγαζιά δεν έχουν θήκες κτλ.

Δημοσ.

Τελικά πήρα το ace 2. Το κινητό τρέχει σφαίρα και είναι και πανέμορφο. Η κάμερα του είναι αρκετά καλή, δεν την περίμενα τόσο. Μονο κακό είναι τα αξεσουάρ, για να βρείτε πρέπει να ψαχτείτε. Είναι καινούριο κινητό και πολλά μαγαζιά δεν έχουν θήκες κτλ.

Καλα, σιγα το καινουριο, μισου χρονου κινητο στην Ελλαδα ειναι, cool!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...