petros_samurai Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Kαλησπερα παιδια,εχω μια νικον s3100 και το παρακατω προβλημα το ειχα και με την προηγουμενη μου καμερα.Οταν τραβαω καποιο βιντεο μεγαλυτερο απο δεκα λεπτα χωρις να το διακοψω οταν παω να το βαλω στον υπολογιστη η θα κολλησει η επιφανεια εργασιας η θα μου βγαλει σφαλμα.Ενω στην οθονη της μηχανης παιζει κανονικα.Τι μπορει να φταιει και πως μπορω να παρω το βιντεο στο πισι?Ευχαριστω!
TheELF Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Σε τι φορμάτ είναι η SD;Σε τι ο δίσκος;;Ποιο λειτουργικό έχεις;Πόσα GB ειναι το αρχείο;;Τι σφάλμα βγάζει;;
petros_samurai Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Πως θα δω σε τι φορματ ειναι η εςντι και ο δισκος?Το αρχειο ειναι avi και το λειτουργικο μου xp home.2 γκιγκα περιπου το βιντεο και σφαλμα που μου βγαζει ειναι πως δεν ανταποκρινεται.
petros_samurai Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Κανεις δεν μπορει να βοηθησει παιδια?
ahristos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Έβαλες το πρόγραμμα που δίνει η Nikon, ή απλώς βλέπεις τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης SD και αντιγράφεις τα αρχεία; Τα XP είναι ενημερωμένα με το SP3 τουλάχιστο; Αφού είχες το ίδιο πρόβλημα και με άλλη κάμερα το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό σύστημα. Αφού τώρα τραβάς σε High Definition δεν αρχίζεις να σκέφτεσαι να πάρεις έναν σύγχρονο υπολογιστή; Θα σου χρειαστεί Υποθέτω ότι θα έχεις κάποιον Pentium4. Αν έχεις κάποιον Intel Core2 ή AMD X2 δεν σκέφτεσαι κάποιο πιο σύγχρονο λειτουργικό; Windows 7 ας πούμε.
petros_samurai Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εχω Intel core 2quad 2,4Ghz & 3 ram.1g καρτα Δεν εβαλα καποιο προγραμμα απλα συνδεω την μηχανη και βλεπω τα αρχεια.
ahristos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μάλιστα, αρκετά δυνατός και για τα σημερινά δεδομένα. Τελικά δεν φταίει τίποτα Βρήκα αυτό... The maximum file size for a single movie is 2GB or the maximum movie length for a single movie is 29 minutes, even when there is sufficient free space on the memory card for longer recording. You can take several single movies depending on the size of your memory card. Please see page# 118 of the user's manual for the COOLPIX s3100.
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αυτό που παραθέτεις είναι για την κάμερα λόγου fat32 στην μνήμη ο φίλος δεν έχει πρόβλημα με την κάμερα αλλά όταν πάει να τα μεταφέρει... Πάντως δοκίμασε νέο καλώδιο usb και να το συνδέσεις στης πίσω θύρες της μητρικής επίσης δοκίμασε να μην έχεις προ επισκόπηση(εικονίδια) στον φάκελο που είναι η κάμερα αλλά και στον φάκελο όπου αντιγράφεις τα αρχεία.
ahristos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μπα... Το FAT32 έχει όριο τα 4GB. Τα 2GB μου θυμίζουν το όριο που έχει η προδιαγραφή AVI v1.0. Μπορεί να κόβεται άτσαλα πάνω στο όριο η ταινία και τα Windows να θεωρούν το αρχείο κατεστραμμένο. Το πρόγραμμα που δίνει η Nikon μπορεί να ξεπερνάει αυτό το πρόβλημα. Εναλλακτικά μπορούμε να κάνουμε τη μεταφορά μέσω του VirtualDub κόβοντας μερικά δευτερόλεπτα στο τέλος. Έτσι είμαστε καλυμμένοι σε όλες τις περιπτώσεις (αν καταφέρει να το φορτώσει). Και φυσικά όχι προεπισκόπηση. Αν και δεν θυμάμαι τα XP να είχαν προεπισκόπηση στις ταινίες (να δείχνει ένα καρέ από την ταινία αντί του εικονιδίου του AVI). Εεεεπ λάθος Άνοιξα την εικονική μηχανή με τα XP τώρα, και έχουν προεπισκόπηση στις ταινίες.
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ναι οκ ψιλό μπερδεύτηκα το fat16 έχει όριο διαμερίσματος τα 2gb και το fat32 έχει όριο μεγέθους αρχείου τα 4gb. http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table#Final_FAT16
petros_samurai Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το συνδεσα σε εναν υπολογιστη με 7ουιν λειτουργικο και ολα καλα,ευχαριστω παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα