Hamurabi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Καλησπερα παιδια. εχω ενα κινητο Nokia n97mini με συμβολαιο στην κοσμοτε. Μπορω απο αυτο να κανω tethering σε ενα ipad2? Αν ναι,πως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Γινεται σιγουρα αυτο που θες. Θελεις μια εφαρμογη για να στο κανει, η οποια μαλιστα νομιζω πως λεγοταν Wifiκατι. Δεν ξερω αν σε βοηθαω καθολου γιατι πανε χρονια απο τοτε που χρησιμοποιησα symbian, αλλα τουλαχιστον ειναι μια γραμμη για να ψαξεις μεχρι να απαντησει καποιος φιλος που ενδεχομενως να γνωριζει ακριβως την εφαρμογη Επισης το thread μεταφερεται στο mobile software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω φιλε μου. Παρακαλω οποιος ξερει πιο συγκεκριμενα ας δωσει τα φωτα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Kαι μετα απο μια mini flashια το θυμηθηκα. Αυτο χρησιμοποιουσα τοτε http://www.joiku.com/products/joikuspot_premium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Σου ειμαι υποχρεος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα