Καρχαρίαςςς Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Γεια σας. Μετα απο εναμισι χρονο με ενα x10 μινι ειπα να αλλαξω γιατι δεν με καλυπτει και να παω στο xperia s. Θα το παρω απο ενα μαγαζακι που βρηκα στο skroutz γιατι τα 600 που ζηταει ο Γερμανος ειναι πολλα για αυτην την περιοδο της ζωης μου. Λοιπον ποια ειναι η γνωμη σας, αξιζει η αγορα; Ευχαριστω εκ των προτερων!
razerd Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Εγω πιστευω πως ναι!!! Δειχνει να εχει αρκετα καλυτερα χαραχτηριστικα απο το 4s! Βρισκεται βεβαια πιο κατω απο της ναυαρχιδες της Htc (One X) kai Samsumg (S3) αντιστοιχα! Αλλα δες και το One X ισως το βρεις φθηνοτερα απο το μαγαζακι που λες.! Edit: Κατα την ταπεινη μου γνωμη θα πηγαινα στην Sony! Το S ειναι ενα hind end κινητο της Sony οποτε σιγουρα θα σε αφησει υπερικανοποιημενω!!go for it!
Millennium Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Κοιτα και το Galaxy Nexus στα 370ε,μπορει να σε ενδιαφερει.
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Το xperia s ειναι το 1ο κινητο που η Google θα δεινει aosp αναβαθμίσεις (εκτος των νεξους). Σημερα το διάβασα στο my phone.. Συν αυτου εχει και τρομερη ανάλυση οθόνης μαι πολυ καλη κάμερα..αλλα αυτο μονο κατεμε δεν ειναι αρκετο...γιαυτο και κλινω περισσότερο στο νεξους...... ως πρωην κάτοχος του γκαλαξι νεξους το συνιστώ ανεπιφύλακτα.. Ειναι τελειο κινητο.. Για το xperia s διαβαζα για κατι κιτρινιλες στην οθονη κτλ και εφοσον δεν εχω και καλες σχεσεις με τα sony δεν...... Sent from my Galaxy Note
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Το xperia s ειναι το 1ο κινητο που η Google θα δεινει aosp αναβαθμίσεις (εκτος των νεξους). Σημερα το διάβασα στο my phone.. Συν αυτου εχει και τρομερη ανάλυση οθόνης μαι πολυ καλη κάμερα..αλλα αυτο μονο κατεμε δεν ειναι αρκετο...γιαυτο και κλινω περισσότερο στο νεξους...... ως πρωην κάτοχος του γκαλαξι νεξους το συνιστώ ανεπιφύλακτα.. Ειναι τελειο κινητο.. Για το xperia s διαβαζα για κατι κιτρινιλες στην οθονη κτλ και εφοσον δεν εχω και καλες σχεσεις με τα sony δεν...... Sent from my Galaxy Note 7 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ XPERIA ΑΝΤΙ NEXUS 1 Γιατι το xperia ειναι πιο ομορφο, 2 Γιατι εχει καλυτερα γραφικα και επεξεργαστη, 3 Γιατι εχει 12mp καμερα 4 Γιατι εχει mobile bravia engine 5 Γιατι εχει 50gb cloud 6 Γιατι οτι εχω απο σονυ ειναι σκυλι κατι που με την samsung δεν ισχυει 7 Γιατι εχει διπλασια χωριτικοτητα
oldnew Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 1 λογος που θα κανει πολλούς (όχι ολους) να ξεχάσουν και τους 7 παραπάνω λογους και να πάρουν το nexus: Amoled display. Δείτε και τα 2 στο σκοτάδι ειδικά και μετα διαφωνειστε μαζί μου... Ασε που το nexus τρεχει ηδη jb.. Τα 2,3,7 όντως ειναι πλεονέκτημα. Τα υπολοιπα ητε ειναι αμφισβήτησημα, ητε ανεφ σημασίας. 8. Το sony εχει ραδιόφωνο, το nexus όχι.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App 2
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 7 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ XPERIA ΑΝΤΙ NEXUS 1 Γιατι το xperia ειναι πιο ομορφο, 2 Γιατι εχει καλυτερα γραφικα και επεξεργαστη, 3 Γιατι εχει 12mp καμερα 4 Γιατι εχει mobile bravia engine 5 Γιατι εχει 50gb cloud 6 Γιατι οτι εχω απο σονυ ειναι σκυλι κατι που με την samsung δεν ισχυει 7 Γιατι εχει διπλασια χωριτικοτητα βαριεμαι να σου εξηγω τους λογους γιατι θα επελεγα το νεξους (φαινται πως εχεις ηδη καταληξει). οποτε με γεια το xperia
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 1 λογος που θα κανει πολλούς (όχι ολους) να ξεχάσουν και τους 7 παραπάνω λογους και να πάρουν το nexus: Amoled display. Δείτε και τα 2 στο σκοτάδι ειδικά και μετα διαφωνειστε μαζί μου... Ασε που το nexus τρεχει ηδη jb.. Τα 2,3,7 όντως ειναι πλεονέκτημα. Τα υπολοιπα ητε ειναι αμφισβήτησημα, ητε ανεφ σημασίας. 8. Το sony εχει ραδιόφωνο, το nexus όχι.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Εννοεις σε φωτεινοτητα; βαριεμαι να σου εξηγω τους λογους γιατι θα επελεγα το νεξους (φαινται πως εχεις ηδη καταληξει). οποτε με γεια το xperia Για εξηγα; Ακομα λεφτα μαζευω
oldnew Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εννοεις σε φωτεινοτητα; Όχι. Σε φωτεινότητά μάλλον το sony θα υπερισχύει. Σε ποιότητα. Ψαξε τις διάφορές amoled vs lcd Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Όχι. Σε φωτεινότητά μάλλον το sony θα υπερισχύει. Σε ποιότητα. Ψαξε τις διάφορές amoled vs lcd Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Εψαξα και η αμολεντ εχει καλυτερα μαυρα-ασπρα και πολυ ψευτικα χρωματα σε σχεση με την bravia lcd που εχει πιο ζωντανα-φυσικα χρωματα. http://www.youtube.com/watch?v=9XCqALymmvo&feature=related
oldnew Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εψαξα και η αμολεντ εχει καλυτερα μαυρα-ασπρα και πολυ ψευτικα χρωματα σε σχεση με την bravia lcd που εχει πιο ζωντανα-φυσικα χρωματα. http://www.youtube.com/watch?v=9XCqALymmvo&feature=related Αυτό απο το utube το καταλαβες; Ότι πεις.. Ότι στο μαυρο δεν ανάβουν καθόλου τα pixel και κατανάλωνουν 0 (όταν στη lcd ητε μαυρο ητε άσπρο το ιδιο καιει) το ειδες στο utube; Ότι το μαυρο θεωρείται το σημαντικότερο χρωμα στην ποιότητα απεικόνισής κλπ; Ότι κουράζει τα ματια πολυ λιγότερο απο lcd; Και φυσικά εχει και μειον.Στο utube δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Δεν εχει καλυτερο λευκο αλλα χειρότερό η amoled. Πρακτικά ειναι το μονο μειον αλλα δύσκολα το βλέπεις. Οι περισσότεροι παντως που είχαν amoled δύσκολα ξαναπανε σε απλη lcd. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βεβαία. Anyway, ότι γουσταρεις παρε. Το sony όντως εχει αρκετά συν σε σχεση με nexus. Απλα δεν ειναι τόσο απλα τα πραγματα. Δεν το κρύβω ότι εχω γίνει funboy της amoled. Όχι της samsung. Ευχαρίστως παίρνω άλλη μαρκα αρκεί να εχει amoled. Ο λόγος ειναι ότι στην χρηση που της κάνω έχει τεραστία πλεονεκτήματά. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αυτό απο το utube το καταλαβες; Ότι πεις.. Ότι στο μαυρο δεν ανάβουν καθόλου τα pixel και κατανάλωνουν 0 (όταν στη lcd ητε μαυρο ητε άσπρο το ιδιο καιει) το ειδες στο utube; Ότι το μαυρο θεωρείται το σημαντικότερο χρωμα στην ποιότητα απεικόνισής κλπ; Ότι κουράζει τα ματια πολυ λιγότερο απο lcd; Και φυσικά εχει και μειον.Στο utube δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Δεν εχει καλυτερο λευκο αλλα χειρότερό η amoled. Πρακτικά ειναι το μονο μειον αλλα δύσκολα το βλέπεις. Οι περισσότεροι παντως που είχαν amoled δύσκολα ξαναπανε σε απλη lcd. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βεβαία. Anyway, ότι γουσταρεις παρε. Το sony όντως εχει αρκετά συν σε σχεση με nexus. Απλα δεν ειναι τόσο απλα τα πραγματα. Δεν το κρύβω ότι εχω γίνει funboy της amoled. Όχι της samsung. Ευχαρίστως παίρνω άλλη μαρκα αρκεί να εχει amoled. Ο λόγος ειναι ότι στην χρηση που της κάνω έχει τεραστία πλεονεκτήματά. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Ρωτισα καποιον που τα εχει και τα δυο και οταν μου στειλει πμ θα σου στειλω ενα πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα