evagelou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 καλησπερα σας!νομιζω εφτασε η ωρα να αλλαξω παστουλα στο λαπτοπακι μου!σκεφτομουν μια που θα αλλαξω στην καρτα γραφικων να αλλαζα και στον επεξεργαστη μαζι! απο θερμοκρασιες σε δωματιο με 30 βαθμους πηγαινει μαξ 78-80 βαθμουςμε 3-4 ωρες συνεχες gaming (lol,wow) δεν εχω κανει ουτε overclock ουτε Undervoltage. πια παστα να προτιμησω να παρω? θελω οτι καλυτερο κυκλοφορει! βαση λαπτοπ εχω αυτη http://www.skroutz.gr/s/440090/CoolerMaster-NotePal-U3.html ! ευχαριστω πολυ!
άδικος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Για το cpu σου AS5 & MX-4 Για τη gpu Ceramique 2 & MX-4
evagelou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω πολυ! Θα δω διαφορα στις θερμοκρασιες καθολου σε σχεση με την στοκ που εχω?
άδικος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δε γνωρίζω τι θερμοκρασίες έχεις αλλά σίγουρα θα δεις μείωση μερικούς βαθμούς. Υπ'όψιν αν επιλέξεις την AS5 χρειάζονται κάποιες ώρες λειτουργίας του cpu για να πιάσει μέγιστη απόδοση η πάστα. Οδηγίες στη σελίδα.
evagelou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μαλλον για την mx4 παω...ευχαριστω πολυ
s2117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, έχω και εγώ ένα Toshiba Satellite και λέω να του αλλάξω πάστα, οπότε λέω να παραγγείλω από κανά ebay την arctic cooling 5..Μια ερώτηση μόνο.. Την προηγούμενη με τι να την καθαρίσω?Πρέπει να πάρω το ειδικό της arctic ή μπορώ να κάνω δουλειά και αλλιώς?
ektor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 βρεχεις λιγο οινοπνευμα σε ενα κοματι ρουχο,που δεν αφεινει χνουδι και καθαριζεις προσεχτικα την επιφανεια που ειναι η παλια παστα! Προσεξε μονο να δεις αν εχει αντις παστα,ενα σαν ζελεδακι,μη το πεταξεις και να βαλεις στη θεση του παστα,γιατι ισως μετα να μη γινεται σωστη επαφη της gpu/cpu με τη ψηχτρα!
telegamesvg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Για το cpu σου AS5 & MX-4 Για τη gpu Ceramique 2 & MX-4 Που μπορουμε να προμηθευτουμε την mx-4 ;
doakes Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 H καρτα γραφικων στα laptops συνηθως εχει thermal pad κι οχι θερμοαγωγιμη παστα.Αν βαλεις παστα μπορει να μη παταει καλα μετα η ψυκτρα και να χεις προβλημα.
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι ισχύει αυτό, είχα σχεδόν ξεχάσει πως το θέμα είχε ξεκινήσει για laptop. Οι περισσότερες κάρτες γραφικών σ'αυτά έχουν thermal pads όπως αναφέρει ο doakes & καλό είναι να αντικαθίσταται με το ίδιο. Κάτι σαν αυτό. Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη & αυτό που ενδιαφέρει είναι το πάχος & η θερμική αγωγιμότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα