Προς το περιεχόμενο

Microsoft Office 2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω βρει τα microsoft office απο ''θείο'' και το πρόβλημα είναι οτι η γραμμή εργαλειών είναι στα αγγλικά.Πάω στο office tools και μετά office language settings κάνω remove τα αγγλικά και βάζω ελληνικά και μετά όταν ανοίγω το πρόγραμμα είναι πάλι η γραμμή εργαλείων στα αγγλικά....Ξαναπάω στο language settings και μου έχει ξαναβάλει τα αγγλικά..Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να το φτιάξω και να βάλω ελληνικά στην γραμμή εργαλλειών?

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω βρει τα microsoft office απο ''θείο'' και το πρόβλημα είναι οτι η γραμμή εργαλειών είναι στα αγγλικά.Πάω στο office tools και μετά office language settings κάνω remove τα αγγλικά και βάζω ελληνικά και μετά όταν ανοίγω το πρόγραμμα είναι πάλι η γραμμή εργαλείων στα αγγλικά....Ξαναπάω στο language settings και μου έχει ξαναβάλει τα αγγλικά..Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να το φτιάξω και να βάλω ελληνικά στην γραμμή εργαλλειών?

Πρέπει να βρεις και να εγκαταστήσεις τα proofing tools που να εμπεριέχουν και την ελληνική γλώσσα. Ρώτησε το θείο σου αν τα εχει ή αν εχει ελληνικό office.

Δημοσ.

γεια σας παιδια για να μην ανοιγω νεο τοπικ ειπα να γραψω εδω

εχω τα office 2007 τα οποια χρησιμοποιω πολυ λογω δουλειας θα ηθελα ομως να βαλω ταυτοχρονα και τα 2010...τι ενεργειες ακριβως να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...