zizu10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό του τίτλου αλλά απ'ότι βλέπω εδώ http://www.skroutz.gr/s/426156/Nokia-Lumia-710.html υπάρχει μεγάλη διακύμανση στις τιμές και σκέφτομαι μήπως είναι επειδή ορισμένα καταστήματα τα φέρνουν με παραεισαγωγή. Εδώ που θα ήθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουν είναι στο πως μπορώ εγώ να καταλάβω αν ένα κινητό είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή όχι??? Επίσης ένα κινητό ΝΟΚΙΑ που είναι από παραεισαγωγή καλύπτεται από εγγύηση στην Ελλάδα ή όχι??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό του τίτλου αλλά απ'ότι βλέπω εδώ http://www.skroutz.g...-Lumia-710.html υπάρχει μεγάλη διακύμανση στις τιμές και σκέφτομαι μήπως είναι επειδή ορισμένα καταστήματα τα φέρνουν με παραεισαγωγή. Εδώ που θα ήθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουν είναι στο πως μπορώ εγώ να καταλάβω αν ένα κινητό είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή όχι??? Επίσης ένα κινητό ΝΟΚΙΑ που είναι από παραεισαγωγή καλύπτεται από εγγύηση στην Ελλάδα ή όχι??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! εφοσον ειναι ευρωπαικης εισαγωγης καλυπτεται κανονικα η εγγυηση στην Ελλαδα. επισης δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τις αναβαθμισεις κτλ.. ολα τα WP εχουν ελληνικο μενου και πληκτρολογιο. το προβλημα με τις αναβαθμισεις υπαρχει κατα κυριο λογο στα nokia με symbian
zizu10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 εφοσον ειναι ευρωπαικης εισαγωγης καλυπτεται κανονικα η εγγυηση στην Ελλαδα. επισης δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τις αναβαθμισεις κτλ.. ολα τα WP εχουν ελληνικο μενου και πληκτρολογιο. το προβλημα με τις αναβαθμισεις υπαρχει κατα κυριο λογο στα nokia με symbian Δηλαδή για παράδειγμα το birdphone που έχει το παραεισαγωγής στα 188 ευρώ και το ελληνικό στα 207, είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα???
orlox Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ρωτά στο κατάστημα και ότι σου πούνε. Αν σου πουν 2 χρόνια εγγύηση από εμάς τότε είναι εκτός ΕΕ.
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δηλαδή για παράδειγμα το birdphone που έχει το παραεισαγωγής στα 188 ευρώ και το ελληνικό στα 207, είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα??? στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα για τη Νοκια ναι για την μοτορολα πχ αν ειναι ελληνικο το σερβις το αναλαμβανει η ελληνικη αντιπροσωπεια ενω αν εισαγωγης ειναι μια αλλη εταιρια της moto που συνεργαζεται εδω που μου διαφευγει το ονομα της τωρα αν παρεις τηλ παντως θα στα εξηγησουν ,το birdphone ειναι απτα καλυτερα καταστηματα και παντα οι εισαγωγες τους ειναι ευρωπαικες με εγγυηση κανονικα αντιπροσωπειας.
zizu10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα για τη Νοκια ναι για την μοτορολα πχ αν ειναι ελληνικο το σερβις το αναλαμβανει η ελληνικη αντιπροσωπεια ενω αν εισαγωγης ειναι μια αλλη εταιρια της moto που συνεργαζεται εδω που μου διαφευγει το ονομα της τωρα αν παρεις τηλ παντως θα στα εξηγησουν ,το birdphone ειναι απτα καλυτερα καταστηματα και παντα οι εισαγωγες τους ειναι ευρωπαικες με εγγυηση κανονικα αντιπροσωπειας. Από το birdphone έχω πάρει δύο "φθηνά" κινητά ως τώρα και όταν το ένα (Sony Ericsson Txt από Γερμανία) χρειάστηκε αλλαγή μπαταρίας τους το πήγα και το έφτιαξαν (εκείνοι λογικά) και μετά μου το έστειλαν με δικά τους έξοδα και όλα αυτά μέσα σε δύο μέρες. Απλά επειδή τώρα πρόκειται για smartphone θέλω να είμαι εξασφαλισμένος και να μην χάσω την εγγύηση για ~10 ευρώ...
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Από το birdphone έχω πάρει δύο "φθηνά" κινητά ως τώρα και όταν το ένα (Sony Ericsson Txt από Γερμανία) χρειάστηκε αλλαγή μπαταρίας τους το πήγα και το έφτιαξαν (εκείνοι λογικά) και μετά μου το έστειλαν με δικά τους έξοδα και όλα αυτά μέσα σε δύο μέρες. Απλά επειδή τώρα πρόκειται για smartphone θέλω να είμαι εξασφαλισμένος και να μην χάσω την εγγύηση για ~10 ευρώ... Μαζι σου σε οσα λες. Αλλα η εγγύηση ισχυει 100% οπότε μην ανησυχείς . Παρε και τη νοκια να στο επιβεβαίωσει αν εχεις ακομα αμφιβολίες Sent from my Galaxy Note
zizu10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Θα τους παρω αυριο να ρωτησω Α και κατι ακομα (λιγο offtopic βεβαια), σαν κινητο windows phone - μιας και βαρεθηκα το android - αξιζει το 710 ή υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα;;;
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Θα τους παρω αυριο να ρωτησω Α και κατι ακομα (λιγο offtopic βεβαια)' date=' σαν κινητο windows phone - μιας και βαρεθηκα το android - αξιζει το 710 ή υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα;;;[/quote'] Εγω απο wp ειχα το λουμια800 ενα φεγγάρι και τωρα πρόσφατα πηρα απο αμαζον που χε σε προσφορά το ζτε τανια στις 99 λιρες! Κατα τη γνωμη μου άσχημη περιοδο κανεις τη μετάβαση σε wp.. Τον Σεπτέμβριο βγαινουν τα wp8 και οι συσκευές που ηδη κυκλοφορούν δεν θα αναβαθμιστεί καμια τους σε wp8 Sent from my Galaxy Note
zizu10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εγω απο wp ειχα το λουμια800 ενα φεγγάρι και τωρα πρόσφατα πηρα απο αμαζον που χε σε προσφορά το ζτε τανια στις 99 λιρες! Κατα τη γνωμη μου άσχημη περιοδο κανεις τη μετάβαση σε wp.. Τον Σεπτέμβριο βγαινουν τα wp8 και οι συσκευές που ηδη κυκλοφορούν δεν θα αναβαθμιστεί καμια τους σε wp8 Sent from my Galaxy Note Ε εντάξει, ένα μήνα υπομονή θα την κάνω... Υπάρχει κανένα αξιόλογο κινητό που θα πάρει τα wp8 γύρω στα 200 ευρώ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα