Jason 93 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Απο την αναβαθμιση του φορουμ και μετα δεν μπορω να φορτωσω το insomnia.gr απο το κινητο μου. Λιγο πριν τελειωσει την φορτωση η και μολις την τελειωσει, ο browser κρασαρει. Δεν ειναι θεμα του browser γτ το κανει και στους 2 που εχω. Να αναφερω οτι εχω το galaxy ace με gingerbread και δικαιωματα root.
ScarletK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Κι εγώ με galaxy ace το ίδιο πρόβλημα. Δεν φορτώνει oύτε με απευθείας link στο forum. Μας κόψατε το trolling στις διακοπές, ντροπή
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Περιεργο... Μου φορτωνει κανονικα με Dolphin HD, Dolphin Mini και Opera Mini. Σιγουρα κατι αλλο παιζει. Πηγαινετε στο Settings> Applications και πατηστε πανω στον browser και μετα Clear Cache.
thunderstorm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με Galaxy S2 και ICS. Όπως αναφέρθηκε το πρόβλημα προέκυψε αμέσως μετά την αναβάθμιση του site. Το clear cache δεν βοήθησε…
ant_dls46 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 ισχυει και κυριως κολλαει στα image banners κατο απο το nav menu, εκει πιστευω ειναι το προβλεμα.
Jason 93 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Οντως. Κρασαρει κατα την φορτωση των banners
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Γιατι δεν το εχουν ολοι αυτο το προβλημα ομως; Εγω λ.χ συνδεομαι κανονικοτατα. Αν δε βαριεστε δοκιμαστε μια με Opera Mini πληζ
antonl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Σε 2.3.x με Opera και Dolphin HD, κανένα πρόβλημα εδώ. Ίσως να χει να κάνει με το banner; Πχ εκείνο το ενοχλητικό της Forthnet με τη μουσική;
thunderstorm Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Με Opera Mini δείχνει να δουλεύει σωστά!
kinitos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 και εγω με galaxy s2 ics dolphin kai default browser crashαρει και ελεγα οτι κατι γινεται με το κινητο μου (παμε για επαναφορα αλλα ευτηχως δεν εκανα)
kinitos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 δουλευει (αλλα προβληματικα οπως φενονται στην αρχικη σελιδα) αλλα και να δουλευει δεν εχει νοημα μιας και δεν πρεπει να εχεις δεκα browser για να μπορεις να δεις τα site. αντε να το φτιαξεται να δουμε τι θα δουμε. 1
tstavrou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Τα ιδια και σε μενα. κρασαρει ο browser. Οπως επισης μετα την αναβαθμιση του φορουμ η εφαρμογη εχει προβλημα με τις εικονες. Τις περισσοτερες φορες δεν τις δειχνει. Βγαζει μονο ενα γκριζο πλαισιο. Ενα ακομη ειναι τα spoilers που δεν εμφανιζονται και πριν το update αν θυμαμαι καλα. Παρακαλω για τις ενεργειες σας γιατι ειναι αρκετοι που χρησιμοποιουν την εφαρμογη και απο οτι βλεπω ειναι σε δευτερη μοιρα. Ευχαριστω. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Tι να πω, σε εμενα δεν εχει προβληματα. Δοκιμαστε μια να κανετε και ενα clear data απο το settings> Applications> Browser.
kinitos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Tι να πω, σε εμενα δεν εχει προβληματα. Δοκιμαστε μια να κανετε και ενα clear data απο το settings> Applications> Browser. τιποτα δεν εκανε αυτο το προβλημα παραμενει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα