Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κακό που με περίμενε πάλι απόψε... Όπως πάω να ανοίξω το pc της δουλειάς μου βγάζει ότι το σύστημα πρέπει να τρέξει chkdsk. Ε ντάξει λέω μωρέ, να πιούμε και μια γουλιά καφέ...

Εμ τι το ήθελα; Με το που τέλειωσε το ρημάδι ξεκινάει κανονικά το pc. Πάω να βάλω τον κωδικό και δεν τον δέχεται. Ξανά. Και ξανά. Και ξανά. Με τίποτα... Πάω να συνδεθώ με τον δεύτερο χρηστή και τι να δω; Εξαφανισμένος! Στη θέση του υπάρχει ένα άδειο κουτάκι και απο κάτω λέει "άλλος χρήστης". Πατώντας το μου δίνει απλά τις επιλογές username & password για συμπλήρωση. Τι κάνουμε;;;

Α, να πω τι έχω δοκιμάσει.

1) Τον κωδικό 100 φορές. Είναι μόνο νουμερα και δοκίμασα και απο numpad και από τα άλλα. Τίποτα.

2) Kon boot. Μου βγάζει σφάλμα fatal - reading original mbr failed

3) Cd windows για επιδιόρθωση ή επαναφορά συστήματος.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Σε ασφαλή λειτουργία τι κάνει; Έχει το pc προγράμματα ασφαλείας (π.χ. rca); Είναι σε domain ή απλά στο δίκτυο της δουλειάς; Έχεις δοκιμάσει να μπεις σε λογαριασμό διαχειριστή;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω επαναφορά... Έχει κλατάρει κανονικότατα. Και το φορμάτ προς θεού, δεν είναι επιλογή!

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις; Έπρεπε να το είχες αναφέρει ήδη :)

Το format δεν είναι επιλογή για ποιο λόγο; Αν έχεις αρχεία μπορείς να τα πάρεις με κάποιο live linux cd. Αν είναι για τα προγράμματα δες μήπως μπορείς να τα ξαναεγκαταστήσεις.

Δημοσ.

Α ναι, και το σκεφτόμουν ότι δεν έπρεπε να το ξεχάσω :Ρ

Windows 7 64bit ultimate.

Το φορμάτ δεν είναι επιλογή γιατί τα προγράμματα είναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολυ δύσκολο να επανεγκατασταθούν....

Καινούργιο πρόβλημα! Δεν βλέπει τον σκληρό μου δίσκο...

Δημοσ.

Άρα ήταν στα τελευταία του ο δίσκος και τώρα τελειώνει εντελώς...αν μπεις μέσα στης ρυθμίσεις του bios τον βλέπει τον δίσκο;;

Αν δεν τον βλέπει καθόλου πια(δοκίμασε και σε άλλο Η/Υ) τότε τα κλαις τα αρχεία σου...

Δημοσ.

Δοκιμασα τον δισκο σε αλλον υπολογιστη και δουλεψε, οποτε αλλαξα μια μητρικη και τωρα ειμαι κομπλε. Το προβλημα με τα windows ομως μεγαλωσε. Κανει επανεκκινηση στο boot και οι επιοδιορθωσεις κανουν απλα ενα ατελειωτο loop. Καμια λυση;

Δημοσ.

Οχ με βάζεις σε φασαρίες τώρα... Ολοκαίνουργιος είναι, ούτε 3μηνο δεν έχει δουλέψει. Εντωμεταξύ είναι χωρισμένος σε 2 partition και το ένα ζητάει διαμόρφωση όταν πας να το ανοιξεις. Είναι αυτό που έχει τα windows μεσα και τα προγράμματα. Το άλλο δουλεύει κανονικά. Λες να κάηκε ο μισός; :Ρ

Δημοσ.

Στο site της εταιρείας του δίσκου σου έχουν προγράμματα για τον έλεγχο του δίσκου. Κατέβασε το και κάνε του έλεγχο. Από εκεί θα δεις τι ακριβώς παίζει.

Δημοσ.

Ε μια μας λες δουλεύει μια ότι κλάταρε εντελώς μια ότι δεν τον βλέπει... και εμείς που να καταλάβουμε τι γίνεται;;Αν τον βρει οκ το sentinel ή το πρόγραμμα που θα κατεβάσεις από τον κατασκευαστή τότε είναι καθαρά θέμα windows που αφού άλλαξες την μητρική δεν πρόκειται να ξανά δουλέψουν χωρίς πρόβλημα αν δεν κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή έστω να δοκιμάσεις επιδιορθωτική μπας και σου φτιάξει και το κεντρικό σου πρόβλημα.

Μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και στο δεύτερο διαμέρισμα ή ακόμα και σε άλλο σκληρό έστω για να δεις αν θα αποκτήσεις πρόσβαση στα αρχεία που θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...