Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 19/8/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα πηρε κανεις το USB 3.0 flash με τη παραλαβη στις 21Αυγ που ελεγαν?

Γιατι εμενα μου ειπαν με τη νεα παραλαβη... να δουμε ποτε ομως!!!

Και εγώ τίποτα ακόμα.

Δημοσ.

εκανα order τον ocz παντως και περιμενω.. αμα δεν, υπαρχει και στο amazon με ιδια τιμη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου ήρθε μήνυμα σήμερα το μεσημέρι να πάω να το πάρω.Ανοίγουν το απόγευμα και θα πεταχτώ προς τα εκεί!Θα σας πω εντυπώσεις! :)

EDIT: Να τονίσω ότι το δοκίμασα σε ένα παλιό pc και ένα netbook(με λίγα λόγια και τα 2 έχουν usb 2 σύνδεση) σε πραγματικές συνθήκες(με teracopy διάφορα αρχεία,κυρίως μεγάλα) και όχι κανονικά benchmarks κ.α.!Εγγραφή στο stick σταθερά 17MB/sec.Ανάγνωση 30MB/sec.

Με λίγα λόγια μου άφησε πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις και στην ποιότητα κατασκευής και στο μέγεθος.Η συνέχεια θα δείξει!

Επεξ/σία από runner1
Δημοσ.

Κι εγω παρελαβα χθες, αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομη... Ελπιζω να ειναι οσο γρηγορο λεει.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ το Sharkoon usb 32 gb stick και κάνω τις δοκιμές . Σε usb 3 fat32 read/write = 89 , 28 θα έλεγα πολύ καλα και θέλω να το συγκρίνω και με τα αλλα που έχω , αλλά μου φαίνεται οτι τελικά ήταν καλή επιλογή ! Με Ntfs πήγε read/write = 88 / 30 ! Σε Usb 2 είναι read / write 29 / 17 . Όλα καλά δηλαδή και για τα λεφτά που είχε μια καλή επιλογή , λίγο προσοχή φυσικά στην αφαίρεση θέλει , δεν είναι και μεταλλικό αλλά πιστεύω θα αντέξει , και σχετικά μικρό το μέγεθος του . :-D

post-57011-0-69584000-1345887346_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...